A Házasság Világnapján

Ma nem csak egy dátumot ünneplünk, hanem egy érzést, az elköteleződést és a csodát, amely az életünk legfontosabb részévé vált. A házasság nem csupán egy papír, hanem két ember közötti szent kötelék, mely örökkévaló ígéreteket foglal magában.

Az esküvő napja csupán az eleje ennek a csodás utazásnak, ahol minden szempár az ifjú párt ünnepli. Ám a házasság valójában a mindennapok örömeiben és kihívásaiban találja meg igazi jelentését. Ez egy folyamatos utazás, ahol egymás felfedezése, a világ megismerése egy másik nézőpontból, mint ahogy eddig láttuk.

A tartós és boldog kapcsolat kulcsa a kölcsönös tisztelet, empátia, elfogadás és megbecsülés. Minden egyes házasság egyedi és különleges, éppen olyan, mint a benne résztvevők. Az összefonódás pillanatai, a nevetés, a terhek megosztása, vagy éppen az egymás szemébe nézés a nehézségek közepette – mindezek életünk legértékesebb kincseivé válnak.

A házasság egy csoda, ahol az örömöket és a terheket is megosztjuk, gondoskodunk a másikról, törődünk vele. Az összetartozás érzése hatalmas erőt ad, mert tudjuk, hogy többé már nem csupán ÉN vagyok, hanem MI vagyunk.

Ma, a Házasság Világnapján, ünnepeljük ezt a csodát, ünnepeljük egymást, ünnepeljük a szerelmet és az örök köteléket, amely a házasságban rejlik.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573