17. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor

Kiemelt kedvezmény!

Amennyiben szüleid tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 3.000 Ft kedvezményt kapsz.

 

Dátum: 2018. október 26-29.

Helyszín: Piliscsaba, Béthel Otthon

5-12. osztályosoknak

Magasság, vizsga, lift, sötétség, bohóc, kígyó… csak pár dolog, amitől az emberek rettegnek, de a lista még hosszan folytatódik. Te is kerültél már olyan helyzetbe, amikor nem mertél megszólalni, nehogy hülyeséget mondj, és mások megtudják, milyen vagy valójában? Vagy azon paráztál, elég jó vagy-e!? Még a legerősebb emberek is félnek valamitől – de miért hagyjuk, hogy a félelem irányítson, beleszóljon az életünkbe? Gyere, és győzd le velünk a félelmeid egy októberi hétvégén, amikor Rád és új barátaidra egy megoldandó rejtély is vár, hiszen a nyomozós Kastélyjátékkal egy  baljós skóciai éjszakába látogatunk. Őszbe burkolózva, kreatív, készségfejlesztő programokkal vár a KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor!

Szeretnéd egy őszi hétvégére elfelejteni az iskolai, otthoni gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted az ősz szépségeit. Garantáltan új barátokra és közösségre találsz, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!

A KÖSZI Nyomkereső egy olyan egyedülálló készségfejlesztő tábor, ahol a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltésén, illetve a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagításán túl, életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot is kínálunk számukra. Az agyat és kreativitást pallérozó programokon kívül helyet kap táborunkban egy őszi kirándulás, mozgásra serkentő akadályverseny és métázás, valamint szerepjáték és más csapatos vetélkedők is.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

 

Költséghozzájárulás, kedvezmények és technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található.

Honlap: https://koszi.net/koszi-nyomkereso-keszsegfejleszto-tabor/

Esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/2042714142708745/

Instagram: koszi.toled.jo

Személyes információ: Szalai Nóra, kapcsolati és operatív munkatárs

Telefon: +36 30 791 8664,

E-mail: koszi@koszi.net

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573