11. KÖSZI Téli berek évindító hétvége

11. KÖSZI Téli berek évindító hétvége 18-29 éveseknek, Balatongyörök, 2020. január 30–február 2.

 

A KÖSZI Téli berek tábor azoknak a 18-29 éves fiataloknak szól, akik még nem családos fiatal felnőttként keresik az útjukat, vagyis érettségizők, főiskolások, egyetemisták, pályakezdők.

Ma minden a látszatról szól: légy izmos, vonzó, járj szakkoliba, majd legyen jó állásod, 2 diplomád, 3 gyereked, nagy házad… Még ha a párkapcsolatban nem is valódi tűz ég, fásulttá, kiégetté tesz is a munkád, vagy utálod az egyetemi szakod.

Lassan már nem is tudjuk, mi a valódi, mert csak az számít, hogy trendi legyen, nem pedig hogy igaz. Álarcokat veszünk – néha talán önmagunk előtt is. De mi van az álarc mögött? Meg mered mutatni a valóságot, vagy megelégszel a látszattal? Mi az, amiben igazi értéket lelsz, és amit valóban követni tudsz?

Korosztály: 18-29 éves fiatal felnőttek

Időpont: Balatongyörök, 2020. január 30.–február 2.

 

A KÖSZI Téli berek tábor mottója 2020-ban: Látszat vagy valóság?

 

Ha Te is ismered ezeket a dilemmákat, és szívesen gondolkodnál, keresnéd az utat velünk, vegyél Te is részt fiatal felnőtteknek szóló téli táborunkban! Szakmai előadás, kiscsoportos beszélgetések, személyiségfejlesztő tréning, bensőséges áhítatok, szuper közösségi élmény és felejthetetlen szórakozás vár.

 

Részvételi díjak, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása:

KÖSZI honlapján: www.koszi.net

E-mail: koszi@koszi.net

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573