Zalka Optika

Cím:

8000 Székesfehérvár, Koronázó tér 4. (Romkertnél)

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

10% a számla végösszegéből

Bemutatkozás:


Zalka Attila látszerész mester 1990-ben alapította a Zalka Optikát Székesfehérváron, a Koronázó téren. Az optika 2009-től-2020 márciusáig Opticnet partnerként, mint Szakértő látszerész üzlet működik. Zalka Optika egy hely, ahol fontos a szaktudás. így munkatársaink folyamatos tanfolyamokon és tréningeken vesznek részt, hogy mindig napra készek legyenek. Optikánkban minden érdeklődő kivételes figyelmet és a személyre szabott tanácsadást kap, legyen szó szemüvegkészítésről, kontaktlencséről vagy a nyári időszakban napszemüvegről.

Hisszük, hogy igény és szükség van a családias légkörű, korrekt ár-érték aránnyal dolgozó optikai üzletekre. Optikánkban Székesfehérváron szemüvegkeretek, kontaktlencsék, napszemüvegek, optikai kiegészítők forgalmazása mellett szemész szakorvosok által végzett szemvizsgálat, szemnyomás mérés, gyermekszemészet, szemüvegkészítés (saját műhelyben), kontaktlencse illesztés is lehetséges és a vásárlókat mindig szakszerű tanácsokkal látjuk el.

Zalka Optikában vevőcentrikus kereskedelemre számíthat és igényes, minőségi áruválasztékra, melynek minden darabját munkatársaink szakértő látszerészként választanak ki. (Például Maui Jim, Ana Hickmann, Converse, Retro, BMW, Mini, Ray-Ban,márkák, dioptriás úszószemüvegek, korrekciós védőszemüvegek, dioptriázható sportszemüvegek (Progeer) stb.)

Optika üzletünkben kizárólag márkás szemüveglencséket forgalmazunk, ezen belül pedig a HOYA cég szemüveglencséit helyezzük előtérbe, de be tudunk szerezni Essilor és Zeiss lencséket is. Ezeket a szemüveglencséket az életkor, a munkakörülmények figyelembe vételével ajánljuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb optikai és látszerészeti megoldásokkal, reális áron.

A hazánkban forgalmazott összes típusú lágy kontaktlencsét (Options, Biofinity, Air Optix Plus HydraGlyde módunkban áll beszerezni vásárlóink számára, de szívesen ajánlunk kipróbált, kellemes viseletű olcsó kontaktlencséket is.Jöjjön be Zalka Optika üzletébe és biztosan találunk az Ön számára is megoldást!

Az optikában korszerű műszerekkel, gépekkel felszerelt szemvizsgáló helyiséget alakítottunk ki, ahol teljes körű szemészeti vizsgálatot tudunk végezni SZEMÉSZ SZAKORVOS közreműködésével, a szemüveget vagy kontaktlencsét igénylőknek. Az optika műhelyében a jelenleg egyik legkorszerűbb komputer-vezérelt automata csiszológéppel, helyben készítjük el a szemüvegeket.

A Zalka Optika 2008, 2009, 2010, 2011 után 2012-ben is elnyerte a Magyar Optikus Ipartestület által minősített üzlet címet!
“Garancia optikai szolgáltatásért”

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573