Virágzó Dunakanyar Kertészet

Cím:

2132 Göd, Révay utca 33.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

A kertészetben megtalálható minden termék árából 5% kedvezmény biztosítanak.

Bemutatkozás:

Göd családi házas övezete szélén található a kertészet, mely családi vállalkozásként indult. A termékválaszték összeállításakor az volt a célunk, hogy a lehető legtöbbféle növény és kerti kiegészítő termék megtalálható legyen kínálatunkban. Az egyik legértékesebb dolog az életünkben az időnk, ezért kertészetünk nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy egy helyen gyorsan mindent be tudj szerezni amire szükséged lehet. Forgalmazott termékeink kivétel nélkül márkás, minőségi termékek, így biztosak vagyunk abban, hogy nem fognak csalódást okozni.
Kertészetünk legnagyobb erőssége, hogy saját növényházainkban termesztjük a legkülönfélébb növényfajtákat rendkívül széles választékban. A minőség mindig a szívügyünk a termesztés során.
Számunkra a legfontosabb a vásárlóink elégedettsége. Egynyári, kétnyári, balkonnövények, hagymás növény, zöldség palánta, muskátli, évelő növények, fűszernövények, bogyós gyümölcsök, gyümölcsfák, kerti szerszámok.
Norman ezüst és lucfenyő vágott és konténeres, égősor, mikulásvirág, karácsonyi vásár, téli madáretetés kellékei várják az oda látogató vásárlókat.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573