Digitális Nevelés

Cím:

2300 Ráckeve, Bajcsy-Zsilinszky u 106/a

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

25-50%

Megjegyzés:

A honlapon a bolti árhoz képest 25-30% kezdvezmény (terméktől függően). NOE tagoknak az alábbi kóddal további 25% kedvezmény. Kuponkód: NOEkupon25

Bemutatkozás:

A digitális világ ma a legtöbb szülőnek kihívást jelent. Nincsenek rá felkészítve, így a családokban gyakran okoz konfliktust, tanulmányi, egészségügyi és nem utolsó sorban anyagi problémákat hisz a családok gyakran évente százezreket dobnak ki az óvatlan kütyüzés hatására szükségessé váló vizsgálatokra, mozgás és beszédfejlesztésekre, szemüvegre, magántanárokra és egyéb kezelésekre és keletkezett károkra. Ezért a visszajelzések alapján is a Digitális Nevelés: útikalauz az internet, videójátékok és okoskütyük útvesztőjéhez c. két kötetes könyvem egy hiánypótló áttekintő írás, amiben útmutatást adok a mai szülőknek-tanároknak a digitális világ (internet, videójátékok, okoskütyük) veszélyei és lehetőségei kapcsán. Elmagyarázok olyan jelenségeket, ami sokakat érint de kevesen látják át. Problémákat, lehetőségeket, összefüggéseket, rövid és hosszútávú hatásokat, olyan jelenségeket mint az okos cumi, "digitális autizmus", internet és videójáték függőség, trollkodás, sexting, cyberbullying és ami ezek mögött rejlik, amivel mindez megelőzhető. Hiánypótló olvasmány lesz szülőként és szakmai szemmel egyaránt.

Ízelítőnek pár videó a témában.:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLn8-EuIr3Sf6vU-oBcncs_kWqJJdnXawu

Ami engem illet, én Tóth Dániel vagyok, a digitális világ: internet, videójátékok és okos kütyük világára, ezek ránk gyakorolt hatásaira szakosodott pszichológus. Ezt kutattam, ezzel foglalkozom több, mint 15 éve, ezt tanítom ma mindenfelé óvodától egyetemig, gyerekektől felnőtt orvos, ügyvéd, pedagógus és pszichológus szakemberekig ma már európai szinten több nyelven.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573