Online

Cím:

2300 Ráckeve, Bajcsy-Zsilinszky u 106/a

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

25%

Megjegyzés:

Budapesten személyes vagy az ország egész területén online családi konzultációra NOE tagok az alábbi kóddal kezvezménnyel jöhetnek. Kuponkód: NOEkupon25

További lehetőségekért az alábbi ingyenes közösséget ajánlom figyelmükbe.

https://www.facebook.com/groups/digitalisneveles

Bemutatkozás:

A digitális világ ma a legtöbb szülőnek kihívást jelent. Nincsenek rá felkészítve, így a családokban gyakran okoz konfliktust, tanulmányi, egészségügyi és nem utolsó sorban anyagi problémákat hisz a családok gyakran évente százezreket dobnak ki az óvatlan kütyüzés hatására szükségessé váló vizsgálatokra, mozgás és beszédfejlesztésekre, szemüvegre, magántanárokra vagy egyéb kezelésekre és keletkezett károkra. Ezért a visszajelzések alapján a problémák kezelése megelőzése felbecsülhetetlen fontosságú.

Tóth Dániel vagyok, a digitális világ: internet, videójátékok és okos kütyük világára, ezek ránk gyakorolt hatásaira szakosodott pszichológus. Ezt kutattam, ezzel foglalkozom több, mint 15 éve, ezt tanítom ma mindenfelé óvodától egyetemig, gyerekektől felnőtt orvos, ügyvéd, pedagógus és pszichológus szakemberekig ma már európai szinten több nyelven.

Személyes vagy online családi konzultáció formályában át tudjuk beszélni akár a már aktuális problémákat és hogy hogy lehet azt orvosolni, vagy hogy hogyan lehet mindezt megelőzni.

Ízelítőnek pár videó a témában.:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLn8-EuIr3Sf6vU-oBcncs_kWqJJdnXawu

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573