Kalandbarlang

Cím:

3530 Miskolc, Szemere Bertalan u.16.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A https://www.kalandbarlang.com weboldalunkon, vagy a 30/228-2045-ös telefonon tud nálunk a játékhoz időpontot egyeztetni. Ott találhatóak az áraink is, amik csoportnagyságtól függően változnak: 2 fő__8000.-; 3-4 fő__12.000.-; 5-6 fő__14.000 .-; 7-8 fő__16.000.-; 9-10 fő__17.000.- Ft. Ezekből az árakből tudunk minden kedves NOE kártyával érkező vendégünknek 10%-os kedvezményt felajánlani.

Bemutatkozás:

Miskolc belvárosában működő szabaduló szobáink jellemzően 4-10-fős társaságok számára íródott forgatókönyv alapján működnek. Maximum 60 perc alatt kell megoldani a helyszíneken fellelhető rejtvényeket, melyeket valamilyen történet fűz keretbe. Megtalálhatóak köztük logikai, műveltségi és ügyességi feladatok egyaránt. Ebben a játékban egyedül nem lehetséges kijutni. Vannak olyan rejtvények melyekhez több ember szükséges. Mindenki fontos, és mindenki másban jó! A kis csapat a játék közben összedolgozik. A hangsúly a csapatjátékon van, ahol előkerül a vezető és szervező készség, a türelem, a kreativitás, az általános műveltség vagy a logikus észjárás. ” A hétköznapok gondolkodásától eltérő, kreatív gondolkodást igényelnek ezek a feladatok úgy, hogy közben nagyon jól éreztük magunkat. Mintha újra gyerekek lettünk volna egy órára.” mondta egy lelkes játékosunk.

Babilon pálya: Babilon végnapjait éli. Bábel tornya romokban. Izgalmas fejtörőkön, ördöglakatokon és ügyességi feladatokon keresztül vezet ki az út Babilonból. Egy óra van arra, hogy a csapat kijusson, mielőtt Babilon romokba dől! 6-80 éves korig bárkinek ajánlott, remek szórakozás.

Pszicho-logi pálya: Éljétek át újra a gyermekkorotok legkedveltebb szerepjátékát és mentsétek meg a Földet a gépek uralmától! Szabadítsátok meg Sarah Connort a láncaitól, hiszen csak ő tudja hol a program és meneküljetek ki együtt a pszichiátria falai közül! Ha kiszabadítjátok, még meg tudjátok akadályozni az emberiség katasztrófáját, és a Föld megmenekül. A végső ütközetet nem a jövőben vívják meg, hanem itt a jelenben, a mai napon. Ajánlott 12-80 éves korig.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573