Miskolc, Kazinczy Ferenc u. 2.

Cím:

3525 Miskolc, Kazinczy Ferenc u. 2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A https://www.kalandbarlang.com weboldalunkon, vagy a telefonszámunkon lehet a játékra időpontot egyeztetni. Ott találhatóak az áraink is, amelyek a csoportok létszámától függnek az alábbiak szerint: 2 fő__8.000.-; 5-6 fő__14.000.-; 7-8 fő__16.000,.; 9-10 fő__17.000.-Ft. Ezekből az árakból tudunk minden kedves NOE kártyával érkező vendégünknek 10% kedvezményt felajánlani.

Bemutatkozás:

Miskolc belvárosában működő szabaduló szobánk jellemzően 4-10-fős társaságok számára íródott forgatókönyv alapján működnek. Maximum 60 perc alatt kell megoldani a helyszíneken fellelhető rejtvényeket, melyeket valamilyen történet fűz keretbe. Megtalálhatóak köztük logikai, műveltségi és ügyességi feladatok egyaránt. Ebben a játékban egyedül nem lehetséges kijutni. Vannak olyan rejtvények melyekhez több ember szükséges. Mindenki fontos, és mindenki másban jó! A kis csapat a játék közben összedolgozik. A hangsúly a csapatjátékon van, ahol előkerül a vezető és szervező készség, a türelem, a kreativitás, az általános műveltség vagy a logikus észjárás. ” A hétköznapok gondolkodásától eltérő, kreatív gondolkodást igényelnek ezek a feladatok úgy, hogy közben nagyon jól éreztük magunkat. Mintha újra gyerekek lettünk volna egy órára.” mondta egy lelkes játékosunk.
Miskolc egyetlen szabadulós helye, ahol az ész mellett a bátorság is játszik. 60 percetek van a bűntény megoldására és kijutni. Ez talán nem meglepő, de ami bent fog várni az annál inkább!
Kedves Játékosaink! Derítsetek fényt egy gyilkosság részleteire! A megoldás ott rejtőzik a sötétben.....A Gyilok pályán elemlámpás nyomozásba kezdhettek, így állítva össze a bűntény mozaik-darabkáit, amelyek számotokra is a megváltást adják.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573