Mini Dreams

Cím:

2051 Biatorbágy, Magor utca 12/1

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10

Megjegyzés:

NOEKUPON10

Bemutatkozás:

Minidreams.hu – Játssz stílusosan!

A Minidreams.hu egy magyar családi vállalkozás, amely stílusos és prémium minőségű termékeket kínál gyermekek számára. Választékunkban megtalálhatók a legújabb trendeknek megfelelő játékok, kiegészítők, bútorok és falmatricák. Törekszünk rá, hogy termékeink egyedi dizájnnal rendelkezzenek, és magas minőségűek legyenek megfizethető áron.

Fontos számunkra gyermekeink jövője, és hogy ne újabb kidobásra szánt kacatot vásároljunk. Ezért is helyeztük előtérbe azokat a gyártókat, akik környezetbarát, öko vagy újrahasznosított alapanyagokat használnak termékeiknél. Német, holland, svéd és belga cégek mellett számos magyar gyártó mellett is le tettük voksunkat. Minden terméket és gyártót nagy gondossággal és körültekintéssel választunk ki. Figyelembe vesszük az aktuális trendeket, és azt, hogy mi segíti a gyerekek fejlődését. Hiszünk abban, hogy minden gyermek megérdemli, hogy a lehető legjobb körülmények között fejlődhessen.

Magunk is szülők vagyunk három gyönyörű gyermekkel. Annak örülünk a legjobban, ha gyermekeink és környezetünk is érzékeli, és helyén kezeli, hogy a reklámokban látott tucat termékek nem mindig jól játszhatóak. Fontos, hogy fejlesszenek, minőségi időt tölthessen vele nemcsak a gyermek, de akár az egész család is. Weboldalunkon könnyen megtalálhatja az Önnek és gyermekének a legjobbat. Online áruházukban minden termékünket részletesen bemutatunk, így megkönnyítjük a választást. Kollégáink szakértői a termékeinknek, forduljanak hozzánk bizalommal.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573