Creppy PalacsintaHáz Étterem

Cím:

3530 Miskolc, Nagyavasi sor 212.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10% palacsintakedvezmény

Megjegyzés:

10 % palacsintakedvezmény = a mindenkori étlapunkon található ételek árából kerül levonásra. A kedvezmény más egyéb kedvezménnyel össze nem vonható. A kedvezmény érvényesítéséhez az érvényes NOE tagsági kártya felmutatása szükséges, melyet kollégáink (étteremben a pincérek, kiszállítás esetén a futáraink) a fizetéskor ellenőriznek. A kedvezményt továbbra is éttermi fogyasztás során (akár rendezvények alkalmával is) vagy kiszállítás esetén is igénybe tudják venni.

Az újítás az, hogy az új éttermi rendszerünknek köszönhetően megújult a fanclub.creppy.hu online rendelési platformunk, és létrejött a Creppy APP is (mely letölthető az APP Store-ból, és a Play áruházból) és a kuponkód segítségével már online rendelés esetén is tudják használni a kedvezményt. Ezen felületeken már számos kényelmes fizetési mód is elérhető, akár a SZÉP kártyájuk összege is felhasználható.

A NOE tagok kuponkódja: noe2025

Bemutatkozás:

Gondolj másként a palacsintára...

A Creppyt a manapság oly népszerű, szinte unalomig emlegetett gasztro-forradalom palacsintás partizánjaként, a palacsintás vendéglátás úttörőjeként tartják számon. Speciális receptek alapján készülő ötcsillagos ételvarázslatokkal kápráztatjuk el vendégeinket nap nap után Miskolc egyik legkiválóbb éttermében, mely fogásaink mind kapcsolódnak a palacsintához valamilyen módon. A Creppy védett márkaneve mögött többgenerációs vendéglátós tapasztalat, speciális szaktudás és hosszú évek munkájával csaknem tökéletesre csiszolt, precíziós működési rendszer áll.

Kínálatunk nemzetközi szinten is egyedülálló, palacsintás kompozícióink különleges íz-élményt nyújtanak a hozzánk betérőknek, akiknél fontosabb személyek nem léteznek a Creppynél. A Creppy egységei nem egyszerű éttermek, valódi kulináris élményközpontoknak nevezik őket.

Válts nézőpontot, lépj át a Creppy különleges világába!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573