Miskolc és Kazincbarcika + vonzáskörzetük

Cím:

3770 Sajószentpéter, Kálvin tér 5.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

-15%

Megjegyzés:

Minden igénybevett, fertőtlenítő szolgáltatás bruttó végösszegéből 15% engedményt kaphatnak a NOE tagcsaládjai.

Bemutatkozás:

Használd ki Te is az ózon csodálatos, természetesen fertőtlenítő erejét!
Az ózon technológia segítségével, az ott élők egészségének megóvása érdekében eltűntethetjük a lakásokban, üzletekben, járművekben, műhelyekben terjengő, kellemetlen illatokat (dohányfüst, dohos szag, festés utáni oldószer-szag). Megszabadíthatjuk tereidet a légtérben és a felületeken található valamennyi kórokozótól, baktériumtól, vírustól (pl. a COVID-19 vagy az influenza vírustól is), gombafertőzéstől (pl. penész). Véget vethetünk a poratka vagy gombaspórák okozta allergiás tüneteknek. Megkülönböztetetten ajánljuk szolgáltatásainkat, ha lakásodban újszülött, kisgyermek, vagy krónikus beteg, idős ember is lakik, akinek egészségére különösen igy vigyázni szeretnél!
Fertőtleníthetjük gépkocsid vagy lakásod klímaberendezéseit, megelőzve az ezek által esetleg terjesztett, légzőszervi megbetegedéseket. Tiszta és egészséges illatot varázsolunk kocsidba, üzletedbe, lakásodba, műhelyedbe, de ha szükséges, munkahelyedre, vagy közintézményekbe is! Ha méhész vagy, közösen felvesszük a közdelmet a viaszmoly pusztítása ellen!
Mindezt gyorsan, teljesen biztonságosan, minden vegyszertől olcsóbban, de sokkal hatékonyabban, ugyanakkor 100% környezetbarát módon. Az ózon a fertőtlenítés után magától lebomlik, így nem marad semmilyen, később irritációt okozó szermaradvány.
Miskolcon, Kazincbarcikán és környékükön kiszállási díj nélkül házhoz megyek, távolabbi helyszíneknél kérje árajánlatunkat!
Minden egyéb infót megtalálsz a honlapunkon: www.ozonmester.hu vagy facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/ozonmester.hu
Kattints, hívj és megoldjuk problémádat!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573