1214 Budapest, Plútó u. 18.

Cím:

1214 Budapest, Plútó u. 18.

Érdeklődni:

+36

Kedvezmény mértéke:

21%

Megjegyzés:

Élelmiszer nagykereskedelmi termékeinkből (lédig tészta, konzervek, üdítők, stb.) NOE tagsági igazolvánnyal rendelkezőknek 21% kedvezményt biztosítunk a végösszegből bruttó 30 ezer Ft feletti vásárlás esetén. Érdeklődni az árakról és termékekről az info@oligo2000.hu e-mail címen lehet.

Bemutatkozás:

Legnagyobb értékünk az elégedett ügyfélkör
Nagy konyhákra, intézményekbe élelmiszert beszállítani komoly felelősség, majdhogynem bizalmi feladat. Ezt a tevékenységet cégünk pedig már harminc éve végzi, sikeresen. Ez a tény önmagáért beszél és mindennél jobban, hitelesebben minősít bennünket.

1993 óta, azaz három évtizede, látjuk el megrendelőinket. Az élelmiszer-nagykereskedelmi cégünk fő termék profilján túl (szárazáru, csomagolt élelmiszer) rugalmasan, akár a vevők egyedi igényei szerint is beszerezzük a kért árucikkeket. Munkánkat pontosan és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük, hogy a megrendeléstől számítva a lehető leggyorsabban a vevőkhöz kerüljenek a megrendelt termékek. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a legolcsóbb élelmiszer nagykereskedés legyünk, de az áruk és szolgáltatásunk minőségéből nem engedünk!

FELELŐSSÉG
A legnagyobb odafigyeléssel és felelősséggel látjuk el partnereinket.

TAPASZTALAT
30 éve megbízhatóan szállítunk.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573