Nyéki Autóház

Cím:

2660 Balassagyarmat, Kóvári út 14.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Renault modellekre eltérő mértékű kedvezményt biztosítunk!

Megjegyzés:

Új Renault gépjárművek vásárlása esetén a NOE tagjai számára a mindenkor érvényben lévő flottakedvezmény vehető igénybe, ez modellenként eltérő mértékű. Érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken a kedvezmény mértékéről! Várunk minden kedves Nagycsaládos ügyfelet!

Bemutatkozás:

Nyéki Ákos, a Nyéki Autóház Kft. ügyvezető igazgatója, 1991-ben egyéni vállalkozóként kezdte meg autószerelői tevékenységét Balassagyarmaton az Ady Endre utcában, szülei családi házában, illetve garázsában. Folyamatosan került bővítésre a műhely felszereltsége, illetve a szolgáltatások köre. 1994-ben a családi ház mellett szerelőcsarnok került megépítésre, melyben már autószerelő alkalmazottakat is foglalkoztattunk.

1997-ben a RENAULT magyarországi hálózatának tagjaként megkezdtük a márka teljes körű személy- és haszonjármű kínálatának forgalmazását. Az évek során a vállalkozás folyamatosan fejlődött és a szerelőcsarnokot, szalont és irodákat kinőttünk. Ekkor elengedhetetlenné vált egy új, modern, minden igényt kielégítő telephely létrehozása.

2004-ben saját tervek alapján, zöldmezős beruházás keretében felépült az 1000 m2 alapterületű, impozáns megjelenésű márkakereskedés. A korszerűen felszerelt, EU-igényeket is kielégítő komplexumban, Balassagyarmat 22. számú főútja mentén folytathattuk a munkát. A szalonban 10 új autó bemutatására van lehetőség, a szerviz 6-állásos, a legmodernebb garázsipari berendezésekkel, diagnosztikai műszerekkel felszerelt, mellette a kézi, melegvizes autómosó. 500 m2-es terület szolgál a használt autók bemutatására.

2005-ben a Renault mellé felvettük a Dacia márkát és megkezdtük a Logan-ok forgalmazását, később pedig sorozatosan az újonnan bevezetésre kerülő modellekét. Ennek köszönhetően a városban és környékén - a Renault-k mellett - szép számban értékesítésre kerültek a rendkívül megbízható Daciák is.

Az új- és használt autó értékesítés mellett a másik fő ágazatunk a szervizelés, javítás, melyet a két fő márka, a RENAULT és a DACIA mellett, minden más gyártmányú autók vonatkozásában is vállaljuk. A szakmai követelmények, elvárások maximális betartásával, folyamatos műszaki képzésekkel, gépi beruházásokkal, eszközök, javítási technológiák beszerzésével igyekszünk minden elvárásnak megfelelni.

Összegzésként elmondható, hogy a kezdeti családi vállalkozásból cégünk egyike lett a város, valamint Nógrád megye legnagyobb forgalmát bonyolító autókerekedéseinek. Az évek során több mint 2000 új- és használt gépjármű került értékesítésre. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ügyfeleink nagy többsége márkahű, mely azt bizonyítja, hogy mindkét márka megbízható, érdemesnek tarják újra ezt választani.

Cégünk üzletpolitikája a vevők és az ügyfelek magas szintű kiszolgálása, célunk, hogy maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásaink színvonalával, minőségével.

Amit ígérni tudunk, hogy kellemes, családias légkörben, szakképzett, segítőkész kollégáink révén igyekszünk ügyfeleink minden kérésének eleget tenni, igényeiknek megfelelni.

Ezt szem előtt tartva várjuk Önt is Márkakereskedésünkben!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573