Csicsergő Szabadidőközpont és Családi üdülő

Cím:

8948 Nova, Zuggó köz 1.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

kedvezmény a szállás és étekezés költségeiből

Bemutatkozás:

Mint három gyerekes szülők tudjuk mi kell egy jó családi üdüléshez. Jó kedv, jó társaság, jó hely és a közösen átélt élmények. Az elmúlt években sok-sok családdal sikerült ezt megosztanunk. A szálláshelyünk is tényleg gyermek központú, családi szobákat mi álmodtuk meg, külön bejáratú, külön légterű szoba, hogy mi szülők is tudjunk pihenni.

Várunk szeretettel mindenkit, a mi három csemeténknek itt maga a paradicsom, biztonságos kalandokkal teli a park és az egész üdülő.

Csicsergő Szabadidőközpont három csillagos, csodás családi szálláshely Zalában, Göcsejben. Már tizenhét éve várjuk a pihenni, kikapcsolódni, nyaralni, vágyó fiatalokat, családokat, csoportokat. A főépület első emeletén és tetőterében 15 hűtővel és televízióval felszerelt családi szobában (szobánként két külön nyíló hálószoba, a két hálószobához tartozó közös zuhanyzós fürdőszobával) valamint 2 apartmanban (egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, nappali minikonyhával, tv-vel és hűtővel), biztosítunk elhelyezést legfeljebb 70 fő részére.
A társalgókban közösségi hűtő és mikrohullámú sütő is áll kedves vendégeink rendelkezésére, valamint bababarát eszközöket is tudunk biztosítani az étteremben illetve korlátozott számban, a szobákban is. A környék csendes, biztonságos. Hatalmas park veszi körül a főépületet, mely egyaránt alkalmas pihenésre, sportolásra. A szabadidőközpontnak saját tava van, melyben lehet fürdeni, csónakázni és horgászni.

Miért érdemes a Csicsergőt választani?
 Kedvező árak
 Jó társaság, családi közösség
 Göcseji ízek, házias konyha
 Gyönyörű tavunkban strandolni is lehet
 Hatalmas park a gyermekeknek, játszóterekkel, homokozóval és erdei tornapályával
 Átmenő forgalom nincs az üdülőben, csak a szállóvendégek kiszolgálása zajlik, ami további biztonságot nyújt
 Rollerezésre és görkorizásra alkalmas zárt belső út
 Rengeteg környékbeli belföldi és külföldi programlehetőség
 Szuper program családoknak, pároknak egyaránt
 Minden nap ingyenes programok a gyermekeknek és a felnőtteknek is

Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra, figyelünk arra, hogy megfelelő alapanyagokat használjunk, és a nálunk nyaralók elegendő mennyiségben fogyasszanak olyan tápanyagokat, melyre a szervezetnek nagy szüksége van, ugyanakkor a hétköznapokban ezekre a szükségletekre nem mindig figyelnek oda.
A szabadidőközpontnak saját étterme van, mely egyszerre 80 fő befogadására alkalmas és a főépületben található. Előzetes jelzés alapján felár ellenében speciális étrendet is biztosítunk!

Szeretettel várjuk a sorstársakat Göcsejben, a Csicsergőben!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573