Zanakert Kertészeti Áruda

Cím:

2132 Göd (Felsőgöd), Pesti út 236.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10% (kertészeti kiegészítők) illetve 15% (növények)

Megjegyzés:

10% kedvezmény kertészeti kiegészítők (virágföldek, kaspók, szerszámok, tápok, stb.)
és
15% kedvezmény növények (fák, cserjék, örökzöldek, évelők, egynyáriak, gyümölcstermők, stb.)

Bemutatkozás:

Kertészetünk családi vállalkozás, mely 2013 márciusa óta szakmai kiszolgálással és prémium minőségű növényekkel vár minden kertbarátot.
A növények beszerzésekor kollégáink személyesen, magas minőségi elvárásokat fenntartva válogatják össze a választékot. Szakmai hozzáértéssel gondozzuk és rendezzük el a növényeket, így a Zanakertben sétálva különleges esztétikai élményben lesz része mindenkinek. Családias hangulatú kertészetünkben vásárlóinkat személyesen szakmai tanácsokkal, online pedig kertészeti tippekkel látjuk el, annak érdekében, hogy a nálunk vásárolt növények hosszú ideig szépek és egészségesek legyenek.
Széles termékpalettával várunk mindenkit szeretettel: egynyári virágok, évelők, cserjék, örökzöldek, fenyők, díszfák, gyümölcsök, fűszerek, mediterrán és tavi növények, földek és trágyák, növénytápok, kaspók és cserepek, kertészei kiegészítők és szerszámok, növényvédő szerek, dekorkövek, mulcsok, tipegőkövek, virághagymák és vetőmagok… Nálunk mindent megtalál, ami egy kis hétvégi kertészkedéshez kell!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573