Mecsextrém Park

Cím:

7628 Pécs, Árpádtető 1.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

3000 Ft/fő

Megjegyzés:

NOE kártya felmutatásával és minimum 2 felnőtt és 3 gyermek napijegy megváltása esetén a Mecsextrém Park hivatalos nappali nyitva tartási idejében. Más kedvezménnyel nem vonható össze.

Bemutatkozás:

Az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkjában, a pécsi Mecsextrém Parkban garantáltan jól érzi magát az egész család. Az alpesi kötélpark a fák ágai között ügyességet kíván felnőttől, gyerektől egyaránt, az európai viszonylatban párját ritkító, 25 kocsiból álló erdei bobpályán egyedülálló kaland részesei lehetünk. A parkban található mászófal nyolc méter magas és hat különböző nehézségű útvonallal „kényezteti“ a kezdő és profi mászókat. Kétszintes játszóházunkban várunk minden aktív gyereket, a beépített beltéri játékvár ideális terep csúszkálásra, ugrálásra, kergetőzésre. A játszóvárat ügyességi elemek tarkítják, ezek egyik része a kisgyermekek adottságainak megfelelően használható, míg a vár másik felén a nagyobbak szórakozhatnak, játszhatnak.
Az egész napos élményprogramokat kínáló kalandpark a családok és az osztálykirándulók mellett speciális ajánlattal várja a céges csapatépítő programok, családi napok szervezőit is, emellett gyerekzsúrok, születésnapi rendezvények helyszínéül is szolgálhat.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573