Makói Hagymatikum Gyógyfürdő

Cím:

6900 Makó, Makovecz tér 10.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15%

Megjegyzés:

NOE kártya felmutatása mellett 15% kedvezmény biztosítunk a családi jegy, illetve a 18 éven aluli gyermek belépőjegy végösszegéből.

Bemutatkozás:

A Makó központjában található Hagymatikum Gyógyfürdő szeretettel várja a kikapcsolódásra és pihenésre vágyókat. Fürdőnk szolgáltatásai közt mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. A kiváló gyógyászati és wellnessrészleg mellett megtalálható itt az ország egyik legnagyobb szaunavilága gőzkabinnal, illetve további 8 különböző szaunával. Az itt tartott szaunaszeánszok még különlegesebbé teszik az élményt.
Európa legjobb család barát fürdője vagyunk!
Family Friendly SPA 2018: (Európa Legjobb Családbarát Fürdője 2018- győztes), European Spa, Fitness & Wellness kategóriában döntött szakmai zsűri utazási irodák és szakújságírók ajánlásával. Ez a díj kontinensenkénti eredmény, presztízs, szakmai elismerés, igényes, minőségi úti célokat keresők figyelmébe hivatott ajánlani szolgáltatókat.
Családok figyelmébe ajánljuk gyerekvilágunkat, ahol a legkisebbeknek alakítottunk ki játszóházat, babamedencét és csúszdát. Ugyanitt található meg Baba-Mama szobánk, ahol a baba és a mama egy nyugodt és elkülönített helységben pihenhet.
A nagyobbak a parkfürdő területén találhatják meg 3 csúszdánkat. Az "anakondát", amely gyors, kanyargós, a "családit", melyen egyszerre többen is lecsúszhatnak, illetve a "kamikazét", amit a bevállalósabbaknak ajánlunk.
Éttermünkben mindennap frissensült ételekkel, hűtött üdítőkkel és italokkal, valamint frissen főzött minőségi kávéval várjuk vendégeinket.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573