Kálnoki Levendulás rendezvényei

Cím:

9231 Máriakálnok, Széchenyi utca 5.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

TulipánSzüret ideje alatt, tehát április közepe körül családonként 5 szál tulipán ajándék
LevendulaFesztivál ideje alatt, tehát június közepe körül 1 csokor levendula ajándék

Bemutatkozás:

Hegyi Tamás vagyok, a családommal együtt álmodtuk meg a Kálnoki Levendulást. 2016-ban telepítettünk, közel 1,5 hektáron levendulatöveket. Két évre volt szükség ahhoz, hogy a tövek megerősödjenek és, hogy bennünk is megérjen a gondolat, miszerint ha látogatókat engedünk a birtokunkra, akkor akár egy remek közösségi eseményt is csinálhatnánk a levendula szüreteléséből. Így tehát 2018-ban nyitottunk meg kapuinkat a nagyközönség előtt és azóta is minden évben igyekszünk bővíteni az élmények és lehetőségek tárházát a hozzánk ellátogatók számára.

Ennek az egyedi, több mint 1 hektáron elterülő levendulamezőnek a virágaiból készítjük Kálnoki Levendulás termékeinket egy titkos összetevővel, és egy csipet bűbájjal, melyektől igazán egyedülállóak lesznek! Kis, máriakálnoki manufaktúránkban a régi módszerekkel, de modern technológiával azon dolgozik családunk, hogy a lehető legtisztább, és legértékesebb levendulaolajat, illetve levendulavizet készítsük el neked, hiszen a kálnoki levendula kivonat segítségével kiegyensúlyozottabb, boldogabb és egészségesebb lehet az ember. Legyen szó gasztronómiáról, vagy épp a test és a lélek ápolásáról, nálunk mindent megtalálsz!

Nagyon boldoggá tett minket az elismerés, hogy a Magyar Ízek Versenyén már több termékünket is díjazták, valamint az International Taste Awardson is sikerült arany minősítést szereznünk a Levendulaszörpünkkel.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573