Harkányi Gyógy-és Strandfürdő

Cím:

7815 Harkány, Bajcsy-Zsilinszky utca 2

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15 %

Megjegyzés:

családi jegyből, illetve a családi jegyhez tartozó plusz gyermekjegyre.

Bemutatkozás:

Gyermekvilág és Kültéri Gyermekbirodalom
Vízeséssel és kincses barlanggal megspékelt pancsoló, két nyitott élménymedence és egy kalózhajós-vízágyús gyerekmedence nyújt szórakoztató órákat a legkisebbeknek. A részlegen pihenők és pelenkázó helyiség is növeli a családok kényelmét. A Kültéri Gyerekbirodalom, a Harkányi Gyógy-és Strandfürdő legújabb attrakciója. A 2022-ben átadott részleg 3 medencetérrel, 3 csúszdával és 5 élményelemmel fogadja a családosokat.

Harka Vízivilág és Szaunavilág
A Harkány Gyógy- és Strandfürdő élményfürdő részlegében minden adott a teljes körű feltöltődéshez. A Harka Vízivilágban két beltéri és egy szabadtéri medence várja vendégeinket. Számos attrakcióval biztosítjuk az önfeledt szórakozást, ide tartoznak a következőek: sodrófolyosó, ugrótorony, 3 csúszda és a rengetek pezsgő elem. Nem csalódás érni a szaunázás szerelmeseit sem, ugyanis infraszauna, finn szauna, gőzkabin, Kneipp-medencék és egy relaxálásra megálmodott tepidárium is helyet kapott az épületben.

Strandfürdő
Május és szeptember között a szabad levegőn is ki lehet élvezni a strandolás örömeit. A kültéri medencék sorában kicsik és nagyok is megtalálják majd a kedvencüket. Nem mellesleg a Harkányi Strandfürdő ad otthont a Dél-Dunántúl egyik legkiterjedtebb csúszdaparkjának is, amit a látogatók ingyenesen vehetnek igénybe. Az 15 méteres indítómagasság hallatán rögtön felcsillan az élményhajhászok szeme, akik bátorságuk függvényében 7 féle pálya közül választhatnak. Akik fürdőzés alatt is szeretnének a sportolásnak hódolni, azokat vízi röpladba, strandröplabda és strandfoci pálya várja, de aqua fitness foglalkozásokon is részt lehet venni.

Programok
A főszezon idején érdemes nyitott szemmel járni, hiszen nem tudni, mikor bukkanak fel a város legendájából ismert figurák, az ördög és a Harka lány. Akiknek bokros teendőik között mindig van időjük játszani és fényképezkedni a gyerekekkel. Évente több alkalommal kerülnek megrendezésre a Zenés Éjszakai Fürdők, amelyek keretében egészen éjfélig óráig tart a vízi mulatság. Emellett a fürdőben minden nyáron megrendezik a Fürdőfesztivált, ahol a magyar könnyűzenei élet nagyjai szórakoztatják a közönséget.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573