GESZTENYÉS APARTMAN

Cím:

3529 Miskolc, Gesztenyés u. 5. Fsz 1.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

Kedvezményes szálláslehetőség nagycsaládok számára. Érvényes: Minimum 3 éjszaka foglalása esetén, ha legalább 3 gyermekkel érkezik egy vagy két szülő.
Érkezéskor 10% éttermi kedvezménykupon. Szállásfoglalás közvetlenül weboldalunkon keresztül a NOE kártyaszám megadásával. Itt foglalható: http://www.gesztenyesapartman.hu/foglalas
Kiemelet akció: a weboldalon meghirdetett időszakokban 3000 Ft/fő!

A kedvezmény közvetlen foglalás, készpénzes és átutalásos fizetés esetén érvényes.
Érvényes visszavonásig.

Bemutatkozás:

Miskolc, Magyarország északkeleti részén, a Bükk hegység lábánál fekszik. A város rengeteg programmal és látnivalóval rendelkezik. Környéke sok szép természeti kincset rejteget.
Néhány ezek közül: Diósgyőri vár, Pannon-tenger Múzeum, Miskolci Állat és Kultúrpark, Lillafüred, Miskolc-Tapolca, Bükki Nemzeti Park.
Apartmanunk a miskolci belváros közelében, mégis csendes helyen, az Avas városrészen található. Könnyen megközelíthető a Barlangfürdő, de a festői Lillafüred is rövid időn belül elérhető. Nevét az utcában zöldellő szép nagy gesztenyefákról kapta. Szállásunk egy tízemeletes társasház földszintjén, nyugodt, csendes környezetben található.
Egész évben várjuk a kényelmesen kialakított 55 m'-es erkélyes apartmanunkba a családokat, turistákat, üzletembereket, egyetemi oktatókat és egyedül utazókat is!
Mi is nagycsaládosok vagyunk. Nagycsalád-barát szolgáltatásainkkal szeretettel várunk mindenkit!
Szolgáltatásainkról itt olvashat bővebben:
http://www.gesztenyesapartman.hu/hu/szolgaltatasok
NTAK regisztrációs szám: MA19003096, magánszálláshely

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573