Országosan

Cím:

3564 Hernádnémeti, Rákóczi Ferenc u. 174.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

Minden megrendelt zeneszolgáltatásból a felajánlott kedvezményt biztosítom

Bemutatkozás:

Mottónk:” Mond zene-zene nélkül mit érek én?!... “

Nekünk a munka, szórakozás. Hiszen mi játsszuk a talpalávalót a különféle zenés rendezvényeken.
A Hakni Band Zenekar tagjainak élete csupa móka és vidámság, hiszen szabad időnkben partikon, bálokon, esküvőkön zenélünk.
A Hakni Band Zenekar 10 éves múltra tekint vissza. Az alakulást megelőzően mindannyian 10-15 évet zenéltünk már más zenekarokban.
Erdélyi György vagyok a HAKNI BAND Zenekar alapítója és vezetője, mely igény szerint 3-4 fővel (gitár, dob, basszus gitár, szaxofon…) is rendelkezésre áll. Gyermekkori álmom teljesült azzal, hogy hétvégéim és a hétköznapok délutánjai zenéléssel telnek. A középiskolában szerveztem meg az első zenekarom, és néhány hét gyakorlás után fiatal korunk ellenére máris különböző rendezvényekre, táncmulatságokra hívtak meg minket. Ezután a Bridzs nevű zenekari formációban játszottam 12 évig, mint billentyűs és szólóénekes, majd megalapítottam a mostani jelenlegi zenekarom, a Hakni Band Zenekart. Az együttes formációja több átalakuláson ment keresztül, jelenlegi felállásunk 1-4 tagból áll. Már gyermekkorom óta érdeklődöm, illetve foglalkozom a zenével. 16 éves koromtól játszottam különböző stílusú zenekarokban, ez jó alapot biztosított a stílusjegyek megtanulásához.
Szintetizátoron játszom és énekelek. Az az általánosság hogy több tagból álló zenekart helyhiány miatt, vagy a megrendelők anyagi megfontolása miatt nem igényelnek, ezért szólóban is megállom a helyem. Kivételes, csodálatos és nagyszerű zenészekkel tudok megjelenni a több főt kívánó rendezvényeken, akik a zene iránt maximálisan elkötelezettek, és kiváló emberek. A zenekar dobosa Sajó Gábor, aki 15 évig nemzetközi vizeken, óceánjáró hajókon játszott. Az énekesnőink Gulyás Szabina, aki a miskolci REFLEX zenekar állandó tagja és Szilágyi Dorcy ki nemzetközileg is elismert énekesnő, akik megjelenésükkel és csodálatos énekhangjukkal szórakoztatják a közönséget. Szintén oszlopos tagja a zenekarnak a Music Sajó hangszerbolt tulajdonosa, Sajó Tamás, aki nem mellesleg az egyik legjobb barátom. Ő a dobokat és billentyűzetet is kitűnően kezeli. Ha szükséges akár lakodalmas menet kíséretét is megoldjuk. Ebben szintén barátom Zombori Gábor segédkezik csodálatos szaxofon játékával. Én jelenleg Hernádnémetiben élek, és számítástechnikával foglalkozom, de természetesen csak hétfőtől péntekig, mert amikor eljön a hétvége, várnak minket a mulatni vágyó, táncolni szerető és akaró emberek.
Nagyon sok helyen megfordultunk az egész országban, és határainkon túli területeken is vállaltunk/vállalunk fellépéseket.
A jelenlegi zenekarommal mindenfajta rendezvényen szívesen szolgáltatunk igényes zenét, legyen az bál, esküvő, születésnap, házassági évforduló, osztálytalálkozó, vagy különböző évfordulók alkalmából rendezett ünnepség. A színvonalat egyedül is tudom képviselni, hiszen a szintetizátorommal a hozzá való hang és fénytechnikával egy egész zenekart tudok helyettesíteni, de igazán akkor teljesedünk ki, ha az együttes minden tagja ott áll a színpadon.
Repertoárunk számos zenei stílust ölel át kezdve az ’50-es évek Rock&roll zenéjétől a ’60-as évek táncdalfesztiválos dalain, a ’70-es évek magyar Beat zenéin keresztül, a ’80-as és ’90-es évek DISCO-ján, az ismét divatba jött és meghatározó zenei stílussá érett mulatós/csárdás zenén át, egészen a kurrens POP zenéig. A RETRO ismét teret hódít. Számunkra ezen slágerek játszása a legkedvesebb, ami azért is lehet annyira népszerű, mert mindenkinek a fiatalsága jut az eszébe és nem mellékesen ezekre a zeneművekre még lehetett és ismét lehet táncolni. Örömmel tapasztaljuk, hogy ezeket a dalokat ismét birtokba vette a fiatalság. Természetesen a repertoárunkból nem hiányozhat a DISCO, FUNKY, LATIN dallamok, POP, ROCK, Rock&roll, TANGÓ, Waltzer, filmzenék, Cha-Cha-Cha, Foxtrot…
Közkívánatra persze felcsendülnek a legjobb ritmusú, ismert magyar nóták, a csárdások, mulatós zenék és a hallgatók is, melyek főleg az esküvők és lakodalmak kedvelt dallamai, mivel úgy gondolom, hogy ezek a magyar kultúrához gyökeresen hozzátartoznak. A magyar dalok mellett angol, spanyol, és olasz világslágereket is hallhat a közönség. Zenekarunkban megszólaló hangszerek a gitárok, szintetizátorok, dobok, csörgők, amik még univerzálisabbá teszik zenekarunkat, mind repertoár, mind hangzás, mind pedig a korosztályhoz való alkalmazkodás terén. Számunkra nagyon fontos a 100%-os megelégedettség a megrendelőink részéről, ezért mindig a maximumot hozzuk ki magunkból. Az együttes énekesnői dekoratív megjelenéseikkel és kiváló hangszíneikkel illetve tudásukkal emelik a rendezvények színvonalát. A hangzás mellett gondosan ügyelünk a színpadképre is, ugyanis a rendezvényhez méltó, egységes öltözékkel, és igényes megjelenéssel tiszteljük meg közönségünket és emeljük a partik, céges rendezvények vagy esküvők színvonalát.
Ha a vendégsereg is szeretné magát kipróbálni a „másik oldalon”, zenekarunk karaoke szolgáltatással is megrendelhető. Amennyiben igény van rá, vőféllyel, bűvésszel, bohóccal, hastáncos bemutatóval, és zenekari kísérettel is rendelkezésre áll a vendégsereg szórakoztatására.
Minden szolgáltatásunkat a zenekarunk komplett hang és fény-technikával bonyolítja le, melyek kiválóan alkalmasak esküvők, bálok, céges rendezvények, falunapok, születésnapi és egyéb évfordulók hangulatfokozására. A zenekari felszerelés KORG és Yamaha Tyros szintetizátorokból, SHURE SM58-as mikrofonokból, 2 X 1.800 W SoundStation 3 utas 15" aktív hangfalpárokból, keverőkből, SUB ládákból, és különböző fénytechnikákból áll.
Szívesen elvállalunk bármilyen vidám rendezvényt, ahol az emberek táncolni és kikapcsolódni akarnak.
Az igényes hangminőségünk, színvonalas műsorunk és széles repertoárunk mellett áraink barátiak. Pontos árajánlatért keressen bennünket telefonon vagy e-mail-ben! Várjuk jelentkezésüket!
Telefon: 70/770-3664
Weboldal: www.hakniband.hu

Weboldal: www.retroduoband.hu

Facebook elérhetőség:
https://www.facebook.com/Hakni-Band-Zenekar
E-mail: hakniband@gmail.com, zeneszke76@gmail.com

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573