Edit Optika | Opticnet

Cím:

5900 Orosháza, Könd utca 78.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

Szemüvegkeret, szemüveglencse, napszemüveg.

Bemutatkozás:

Az Edit Optika | Opticnet szaküzlet 1995. Január 25.- óta áll a lakosság szolgálatában Orosházán a Könd utca 78.sz alatt, a kórház főbejáratától 50 m-re található üzletben családi vállalkozásként működik.

Üzletünkben szemorvos és optometrista végez teljes körű szemészeti szakvizsgálatot szemüveg és kontaktlencse viselőknek / szürkehályog szűrést, és szemnyomás mérést is végzünk /.

Az optika a legmodernebb orvosi műszerekkel és műhely berendezésekkel van ellátva, hogy vásárlóinkat szakképzett látszerészeink minél színvonalasabb körülmények között tudják kiszolgálni.

A vizsgálatot követően megrendelt szemüvegjét akár azonnal is elkészítjük, míg kontaktlencséjét és kontaktlencse ápolószerét az üzletünkben található készletről megvásárolhatja. Széles szemüvegkeret kínálattal állunk rendelkezésükre, divatos műanyagtól a damilos és keret nélküli (fúrt) modelleken át az egyszerűbb telikeretes műanyag és fémkeretekig különböző ár kategóriában. Készítünk távoli, -olvasó valamint -progresszív (multifokális) szemüveget fehér és fényresötétedő lencsével a minden igényt kielégítő rétegekkel, és dioptriás napszemüveglencse kínálatunk is bővült.

Vállaljuk vállalkozók, cégek részére képernyő előtti munkavégzéshez szükséges megfelelő réteggel ellátott szemüvegek elkészítését. Szerződésünk van többféle egészségpénztárral, módunkban áll az egészségkártyák elfogadása.

Aktuális szemüveglencse, kontaktlencse és szemüvegkeret akciónkról érdeklődjön az üzletünkben!

Nyitvatartás: Hétfő - péntek: 08:00-12:00; 14:00-18:00

Telefon: 68/411-367

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573