dr. Szénási Viktória ügyvéd

Cím:

1055 Budapest, Kossuth tér 18.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Négy gyermek édesanyja vagyok, így tapasztalatból tudom, hogy egy nagycsaládban minden forintnak megvan a maga helye. Az ember ott spórol, ahol tud. Akár azon is, hogy nem veszi igénybe jogi képviselő segítségét egy probléma megoldásához, szerződés megkötéséhez. Mint utóbb sokszor kiderül jóval olcsóbb lett volna ügyvédhez fordulni, mint egy rosszul megkötött szerződés vagy egy nem megfelelően megtett jognyilatkozat következményeivel szembesülni. A fentiek okán szeretném a nagycsaládokat támogatni azzal, hogy kedvezményes díjazás mellet vehessék igénybe az ügyvédi vagy mediátori szolgáltatásomat.

Bemutatkozás:

dr. Szénási Viktória
ügyvéd, mediátor, LL.M ingatlanforgalmi szakjogász
 
Szakmai pályafutásom röviden:

2001-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi karán jogász , 2002-ben ingatlanforgalmi szakjogász végzettséget szereztem. 2005-ben tettem le az egységes jogi szakvizsgát.

2001-2016 ingatlanok vételével, társasházak, lakóparkok és luxuslakások, valamint irodák építésével, átépítésével, zöldmezős beruházásokkal, ingatlanforgalmazással és hasznosítással (bérbeadással) foglalkozó Társaságnál kezdtem a jogi pályafutásomat.
2016-2017 jogtanácsosként egy nagyon izgalmas, Angliában már a XII. századtól létező, de Magyarországon még kevésbé elterjedt és népszerű jogintézménnyel a bizalmi vagyonkezeléssel foglalkozhattam.
2017 tavaszától alkalmazott ügyvédként a jog más területein is széleskörű ismereteket (elsősorban kötelmi jog, munkajog, társasági jog, követeléskezelés, szellemi tulajdon joga) szereztem .
Mindig hittem abban, hogy egy egyezség betartása nagyobb mértékben lehet sikeres, ha a felek közösen vesznek részt a megállapodás létrehozásában, ezért 2018-ban az Umathum Mediátor Akadémián mediátor szakképzettséget szereztem.
2020. május 05. napjától egyéni ügyvédként és mediátorként segítem ügyfeleim problémáinak megoldását.
Mottóm: „Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen” (Assisi Szent Ferenc)

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573