dr. Sinka Tamás ügyvéd

dr. Sinka Tamás ügyvéd

Cím:

4026 Debrecen, Darabos utca 37.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Ügyvédi munkadíj kedvezménye 10%

Megjegyzés:

Megbízás esetén 10% kedvezményt biztosítok munkadíjamból a NOE tagjai részére.

Bemutatkozás:

Dr. Sinka Tamás vagyok, 2009 óta gyakorlom az ügyvédi szakmát. Széles körű tapasztalattal rendelkezem a családjog és a polgári jog területén valamint adatvédelem szakjogászként is tevékenykedem.

Az ügyvédi pályám során számos családjogi, polgári jogi és ingatlanjogi ügyben segítettem ügyfeleimnek. Az emberi kapcsolatok terén felmerülő jogi kérdések érzékenyek és összetettek lehetnek, és mindig is az volt a célom, hogy az ügyfeleimet a lehető legjobb módon támogassam és segítsem ezen kihívások kezelésében. Legyen szó válásról, gyermekelhelyezésről, vagy vagyonmegosztásról, mindig a jogi kérdések tisztázására és az érintettek érdekeinek védelmére törekszem.

Az adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogászként elkötelezett vagyok az ügyfelek személyes adatainak védelme iránt. Az adatvédelem ma már mindenki számára fontos téma, és az adatvédelmi jogszabályok rendkívül összetette. Az én feladatom az, hogy ügyfeleimet eligazítsam az adatvédelem területén, és segítsem őket az adatok biztonságos kezelésében és az előírásoknak való megfelelésben, csökkentve ezzel az adatvédelmi kockázatokat.

Az irodáim Debrecenben és Budapesten találhatóak, így könnyen elérhető vagyok azok számára, akik jogi segítséget keresnek ezen a területen. Az ügyfeleim számára elérhető vagyok, hogy megválaszoljam kérdéseiket, és segítsem őket a jogi problémáik megoldásában.

Örülök a lehetőségnek, hogy csatlakozhattam a Nagycsaládosok Országos Egyesületéhez, és várom, hogy segítsek az Egyesület tagjainak jogi kérdéseik megoldásában. Az ügyvédi tapasztalatom jogi szakértelmem révén bízom abban, hogy hozzájárulhatok az Egyesület munkájához és céljainak megvalósításához.

Bármilyen jogi segítségre van szüksége a családjogi, polgári jogi, ingatlanjogi vagy adatvédelmi kérdésekben, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

dr. Sinka Tamás

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573