Pályaudvar Lakásétterem

Cím:

6753 Szeged, Szirom utca 32

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Minden nagycsaládos társunknak 10% kedvezményt biztosítunk a teljes fogyasztásból.

Bemutatkozás:

Meghívjuk egy időutazásra!

Nálunk mindenki újra gyermeknek érezheti magát, miközben a modellvasút az asztalára hordja kedvenc italát, egyiket a másik után. A szerencsésebbek gyermekeikkel tudnak ellátogatni hozzánk és együtt élhetik át ezt a csodát!Apró lakásétterem vagyunk. A feledhetetlen kiszolgálás mellett, ígyekszünk ételkínálatunkkal is az Önök kedvében járni.

A kerthelységben dohányzórészleg várja dohányzó vendégeinket, ahol nyugodtan cigarettázhatnak.Egyéni táplálkozás:

Aki laktózmentesen vagy gluténmentesen szeretne étkezni, nálunk jó helyen jár. Segítünk Önnek, hogy étkezés során szem előtt tudja tartani egészségét, és hogy tudatosodjon Önben, hogy mennyire finomak lehetnek az egészséges ételek.Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk

Éttermünket akadálymentesen is megközelítheti. Akár azonnal is intézheti foglalását, örömmel fogadjuk vendéglőnkben. Rendkívüli kényelem: foglalását intézheti speciális online foglalási felületünkön.

Foglalását természetesen telefonon keresztül is intézheti:

+36202925059 (magyar, english, srbski)

+36202924926 (magyar, english)

Legyen szó esküvőről, céges bulról, csapatépítésről, lánybúcsúról, aglegény partiról, születésnapról vagy egy bájos keresztelőről – a modell vasút és a catering-szolgáltatásunk gondoskodik róla, hogy felejthetetlen legyen rendezvénye.Igény esetén vendéglőnkben is megszervezheti zárt körű rendezvényét - időpontot, programot, minden esetben egyeztessünk előtte!

Kezsdetben a hét 3 napján (csütörtök - péntek - szombat) 18:00 – 21:00 órai időpontokra lehet asztalt foglalni (eltérő időpont is szóbajöhet, ha egyeztetünk).

Egy kis lakásétterem vagyunk, akkor fenntartható a működésünk, ha kellő létszám gyűlik össze, ezért minden foglalást telefonon visszaigazolunk

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573