Renault Budakalász

Cím:

2011 Budakalázs, József Attila u. 77

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Egyedi flotta kedvezmény

Megjegyzés:

Egyedi flotta kedvezmények meghatározott importőri táblázat

Bemutatkozás:

Az CarNet Triplex Kft Magyarország legnagyobb Renault – Dacia márkakereskedése és márkaszervize. A Társaságot 2007. november 7-én alapította a Carnet Invest ZRt. A vállalkozás alapításának célja a REAGROUP Budapest Kft. aktíváinak, ügyfélkörének megvásárlása, illetve munkavállalóinak átvétele volt. A REAGROUP Budapest Kft., mint a Renault autómárka legnagyobb magyarországi, több telephelyes márkakereskedése működött, a cég a Renault Hungária –a magyarországi Renault importőr- közvetlen tulajdonában állt. Az CarNet Triplex Kft., mint a Renault autómárka hivatalos forgalmazója és szervize 2008. január 14-én kezdte meg operatív működését 3 telephelyen.

A budakalászi telephelye 2009. november 1-től hivatalos Opel szervizként is működik. 2011 január 1.-vel a Budapest, Vizsla u 2.-4. sz. alatt működő Citroen márkakereskedéssel és szervizzel bővült a társaság telephelyeinek száma. 2014 évtől Peugeot márkaszervizként is működik telephelyünk.

A tevékenységek az újautó értékesítésnél a Renault, Dacia és Citroen márkák értékesítését jelentik, a többi tevékenységnél (használtautó értékesítés, szerviz, alkatrész) is domináns a Renault, Dacia és Citroen, itt azonban más márkák is megjelennek. Társaságunk magánszemélyek és jogi személyek (cégek) felé egyaránt nyújtja szerviz szolgáltatását, értékesítési tevékenységét.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573