Űroázis Játszóház

Cím:

7300 Komló, Juhász. Gy. u. 8.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

20% kedvezményt adunk a családi belépőink árából

Bemutatkozás:

Az Űroázis játszóházban számos izgalmas és kreatív tevékenység vár, amelyek garantáltan emlékezetes élményeket nyújtanak mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek!

Stanley Szerszámbolt

Cím:

1067 Budapest, Podmaniczky u. 43.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

5% kedvezmény minden Stanley termékből.
Személyes vásárlásnál: A kártyát fel kell mutatni a boltban fizetéskor.
Webshopos vásárlás esetén:
A kedvezményt utólag vonjuk le. A NOÉ kártya sorszámát és a kedvezmény igényt a megjegyzés rovatba írják bele, majd emailben küldjék el nekünk a képet a kártyáról.

Bemutatkozás:

Stanley szerszámbolt

Címünk:
1067 Budapest, Podmaniczky u. 43.

Telefonszám: +36 30 190 5395
E-mail: info@stanleyszerszambolt.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-18:00
Szombat - Vasárnap: Zárva

Megközelítés: Üzletünk a 6. kerületben található a Nyugati pályaudvar közelében, a Podmaniczky utcában. A parkolás a bolt előtt vagy a környező utcákban lehetséges.

CsimpiStore Kreatív Hobbi és Játék Webáruház

Cím:

2225 Üllő, Dóra Sándor Krt. 24/4.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

8-12%

Megjegyzés:

5000-9999 Ft kosártérték között 8%: Kuponkód: NOE8
10.000-24.999 Ft kosártérték között 10%: Kuponkód: NOE10
25.000 Ft feletti vásárlás esetén 12% + INGYEN SZÁLLÍTÁS : Kuponkód: NOE12

Bemutatkozás:

Nagycsaládos , családi vállalkozásként fontosnak tartjuk a több gyermekes családok támogatását! Nézz be hozzánk, válassz fejlesztő játékaink, jelmezeink és rengeteg kreatív hobbi alapanyagunk közül és NOE tagként szuper kedvezményeket vehetsz igénybe webáruházunkban.

Outlet Háztartási Gépbolt

Cím:

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth Lajos utca 2

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5 %

Megjegyzés:

Kedvezmény a termékek árából.

Bemutatkozás:

Kis és nagy háztartási gépek árusítása üzletben és online országos házhoz szállítással.

Nagy Melinda masszázs szalon, Tatabánya Cseri út 25.

Cím:

2800 Tatabánya, Cseri út 25.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

Nagycsaládos kártya elfogadóhely vagyok!

Neked is van érvényes NOE kártyád?
Ha igen, 20% kedvezményt biztosítok bármely általam kínált masszázsra.

==================================
Nagy Melinda masszázs -
Yamuna Referencia szalon
Cseri út 25., Tatabánya
06309045951

Bemutatkozás:

Ha egy természetes módszert keresel, mely kellemes, mellékhatásoktól mentes és egyszerre több problémára megoldást jelenthet, jó helyen jársz.

Kérj időpontot, gyere el hozzám és tapasztald meg saját bőrödön a masszázs pozitív hatásait!

==================================
Nagy Melinda masszázs -
Yamuna Referencia szalon
Cseri út 25., Tatabánya
06309045951

Életvezetési tanácsadás bármely életterületen, személyre szabva egyedi módszerrel

Cím:

9022 Győr, Czuczor Gergely u. 18-24

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

10% egyéni és csoportos tréningekre valamint mediátori tevékenységre.

Bemutatkozás:

Orvos-természetgyógyász vagyok, holisztikus és pszichoszomatikus szemlélettel, életmódorvosként MOTE tagsággal rendelkezem. 16 éven keresztül különböző tanfolyamokon és kurzusokon vettem részt Németország több klinikáján, az ott tanult módszereket alkalmazom. Life-, business- és karrier coachként életvezetési problémákban segítek a pozitív pszichológia módszereit alkalmazva. Mediátorként alábbi területeket vállalom: családi, gazdasági, határon átnyúló, közigazgatási, munkaügyi, oktatásügyi viták valamint orvos és beteg között keletkezett jogvita peren kívüli egyezséggel történő rendezését. Önismereti terapeutaként önbizalomhiány megszüntetésében, önfejlesztésben és magabiztosság kialakításában segítek. Táplálkozási tanácsadóként túlsúly és egyéb túlsúllyal kapcsolatos egészségügyi problémák megoldásában segítem elő a pozitív változást. 100% garanciát vállalok a segítségemmel elért eredményekre.

Harkányi Gyógy-és Strandfürdő

Cím:

7815 Harkány, Bajcsy-Zsilinszky utca 2

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15 %

Megjegyzés:

családi jegyből, illetve a családi jegyhez tartozó plusz gyermekjegyre.

Bemutatkozás:

Gyermekvilág és Kültéri Gyermekbirodalom
Vízeséssel és kincses barlanggal megspékelt pancsoló, két nyitott élménymedence és egy kalózhajós-vízágyús gyerekmedence nyújt szórakoztató órákat a legkisebbeknek. A részlegen pihenők és pelenkázó helyiség is növeli a családok kényelmét. A Kültéri Gyerekbirodalom, a Harkányi Gyógy-és Strandfürdő legújabb attrakciója. A 2022-ben átadott részleg 3 medencetérrel, 3 csúszdával és 5 élményelemmel fogadja a családosokat.

Harka Vízivilág és Szaunavilág
A Harkány Gyógy- és Strandfürdő élményfürdő részlegében minden adott a teljes körű feltöltődéshez. A Harka Vízivilágban két beltéri és egy szabadtéri medence várja vendégeinket. Számos attrakcióval biztosítjuk az önfeledt szórakozást, ide tartoznak a következőek: sodrófolyosó, ugrótorony, 3 csúszda és a rengetek pezsgő elem. Nem csalódás érni a szaunázás szerelmeseit sem, ugyanis infraszauna, finn szauna, gőzkabin, Kneipp-medencék és egy relaxálásra megálmodott tepidárium is helyet kapott az épületben.

Strandfürdő
Május és szeptember között a szabad levegőn is ki lehet élvezni a strandolás örömeit. A kültéri medencék sorában kicsik és nagyok is megtalálják majd a kedvencüket. Nem mellesleg a Harkányi Strandfürdő ad otthont a Dél-Dunántúl egyik legkiterjedtebb csúszdaparkjának is, amit a látogatók ingyenesen vehetnek igénybe. Az 15 méteres indítómagasság hallatán rögtön felcsillan az élményhajhászok szeme, akik bátorságuk függvényében 7 féle pálya közül választhatnak. Akik fürdőzés alatt is szeretnének a sportolásnak hódolni, azokat vízi röpladba, strandröplabda és strandfoci pálya várja, de aqua fitness foglalkozásokon is részt lehet venni.

Programok
A főszezon idején érdemes nyitott szemmel járni, hiszen nem tudni, mikor bukkanak fel a város legendájából ismert figurák, az ördög és a Harka lány. Akiknek bokros teendőik között mindig van időjük játszani és fényképezkedni a gyerekekkel. Évente több alkalommal kerülnek megrendezésre a Zenés Éjszakai Fürdők, amelyek keretében egészen éjfélig óráig tart a vízi mulatság. Emellett a fürdőben minden nyáron megrendezik a Fürdőfesztivált, ahol a magyar könnyűzenei élet nagyjai szórakoztatják a közönséget.

Játszó/Házhoz társasjáték-kölcsönző, országos kiszállítással

Cím:

2092 Budakeszi, Bibó István u. 6.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

25%

Megjegyzés:

Amennyiben az ügyfél a megrendelés során a "Honnan hallottál rólunk?" mezőbe feltűnteti a NOE-t, és 3 csomagra szóló Játszó/Házhoz előfizetést választ, 4 csomagot kap.

Bemutatkozás:

A Játszóház Projekttel 2013 óta a modern társasjátékok népszerűsítésén dolgozunk. A Covid19 járvány hatására elindítottunk egy személyre szabott társasjáték-kölcsönző szolgáltatást, országos kiszállítással, ez a Játszó/Házhoz. Nagyon pozitív visszajelzéseket kapunk az előfizetőinktől, és szeretnénk hogy olyan közönséghez is eljusson a Játszó/Házhoz híre, akik érdeklődőek, de a modern társasjátékokkal még kevés tapasztalatuk van.

Részletek: https://www.jatszohazprojekt.hu/jatszohazhoz
Visszajelzések: https://g.co/kgs/oALVtKL

András Vendégház

Cím:

8237 Tihany, Aranyházu. 30.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Több napos igény esetén növekedhet

Bemutatkozás:

5 gyermekes 26 unokás pár vagyunk és 20 éve fogadunk vendégeket. Tihanyban nőttem fel, mint gyakorló idegenvezető a hely történetéről és érdekességeiről szívesen mesélek.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573