András Vendégház

Cím:

8237 Tihany, Aranyházu. 30.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Több napos igény esetén növekedhet

Bemutatkozás:

5 gyermekes 26 unokás pár vagyunk és 20 éve fogadunk vendégeket. Tihanyban nőttem fel, mint gyakorló idegenvezető a hely történetéről és érdekességeiről szívesen mesélek.

Greenyshop - öko drogéria

Cím:

6721 Szeged, Vadász u 8

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

Vásárlás összegéből 5% kedvezmény, amely más kedvezménnyel nem összevonható.

Bemutatkozás:

Családi vállalkozásunk vegyszermentes, zero waste és természetes kozmetikumokat és tisztítószereket forgalmaz.

Magdaléna Menyasszonyi és Estélyi Ruhaszalon

Cím:

8693 Lengyeltóti, Kiss Ernő utca 27.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10 %

Megjegyzés:

Menyasszonyi, alkalmi, báli ruhák és kiegészítők eladási, vagy kölcsönzési árából 10 % kedvezmény nagy családosoknak.

Bemutatkozás:

1990-ben nyitottuk meg menyasszonyi ruhaszalonunkat, azóta sikeresen elégítjük ki vásárlóink igényeit. Üzletünk Lengyeltótiban van, ahol régi álmomat is meg tudtam valósítani – Sissi, Erzsébet Királyné Kulturális Kiállítást rendeztünk be. A családias légkör, a vidám hangulat, amit vásárlóink korábban megtapasztaltak továbbra is ugyanúgy fogadja őket.
Legfőbb célul azt tűztük ki magunk elé, hogy mindenkinek megtaláljuk az egyéniségéhez leginkább illő ruhakölteményt, ezzel is segítve, hogy az esküvő napja egy feledhetetlen, varázslatos élmény legyen.
A menyasszonyok, vendégeink meg is vásárolhatják az általunk tervezett, elkészített ruha költeményt.
Ruháink egyedi tervezése, elegáns vonalvezetése, hímzése, gyöngyözése a kiváló minőségű anyagokat még különlegesebbé varázsolja, hogy a Nagy Napon mindenkit elbűvőlhessen benne.
Menyasszonyi ruháink mellett üzletünkben megtalálhatóak koszorúslány-, alkalmi-, estélyi- ruhák, táncruhák, elsőáldozó ruhák, díszmagyar ruhák, palotás ruhák, valamint öltönyök és különféle kiegészítők, a Bocskai öltöny, a Kalocsai hímzéssel díszített menyasszonyi, menyecske és alkalmi ruhák.
A több mint három évtizedes szakmai tapasztalat a garancia mérsékelt árainkra, pontosságunkra, és megbízhatóságunkra. Partnereink által biztosított különleges kedvezményeink pedig csupán a hab a tortán.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nézzen körül galériánkban, szalonunkban.
Több éves munka után végre elkészült az első könyvem is, amelyben szeretnék sok-sok tanáccsal segíteni a házasságkötés előtt álló pároknak. Címe: “Esküvő csokorba szedve”. A könyv megvásárolható üzletünkben.
Ha bármiben a segítségére lehetünk, szívesen állunk rendelkezésére.
Régi álmom valósult meg azzal, hogy elkészítettem szeretett Erzsébet Királynénk, Sissi Koronázási ruhájának, Csillagruhájának, valamint több ruhájának hű replikációit. Ezek az életre keltett ruhaköltemények is megcsodálhatók szalonunkban, vagy az aktuális kiállításokon. (Komló, Ráckeve, Dunaharaszti, München, Passau – stb). Lengyeltótiban állandó kiállítást hoztunk létre, mely előzetes időpont egyeztetés után látogatható. A kiállítás Erzsébet Királyné ruháinak varázslatos, régmúltat idéző világát hozza elénk. A kiállításon, tárlatvezetés mellett megismerik látogatóink a ruháin keresztül életének eseményeit, történetét.
A Sissi és Diana Divatversenyen I. helyezést értünk el a Gödöllői Királyi Kastélyban. A díjnyertes ruha is látható a kiállító teremben és a honlapunkon is.
Nászajándékba, ajándékba szeretném ajánlani selyem festményeimet, kendőimet, díszzsebkendőket, nagyon szép értékes ajándékok. Galériánkban megtekinthetőek munkáim.
Üdvözlettel:
‘Dr.Héjjas Magdaléna
divattervező, stylist, modell-és ruhatervező, női szabó, selyemfestő,
Facebook: Magdaléna Menyasszonyi és Estélyi Ruhaszalon,
https://www.facebook.com/magdalenamenyasszonyiruhaszalon,
Sissi – Sisi – Erzsébet Királyné, Queen Elisabeth of Hungary, kiállítás, https://www.facebook.com/Sissikiallitas

SBA RENT Autókölcsönző és Prémium Esküvői Autókölcsönző

SBA RENT Autókölcsönző Veszprém

Cím:

8200 Veszprém, Pápai u. 37.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15%

Megjegyzés:

A honlapunkon szereplő bérleti díjakból 15% kedvezményt biztosítunk. (Az egyéb szolgáltatási díjakra nem vonatkozik)

Bemutatkozás:

Kedvező áron kínálunk bérautókat, kisbuszokat nyaraláshoz, családi utazáshoz, prémium limuzinokat és tárgyalóbuszt esküvőkre, nászútra.
Járműveink bérleti díja tartalmazza a casco biztosítást, és a magyarországi éves autópálya használatot.

Farkas Családi Faiskola

Cím:

6031 Szentkirály, Alsó tanya 52/C

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

Szabad gyökerű gyümölcsfa, minimum 10 maximum 50 db vásárlásakor

Bemutatkozás:

A Farkas családi faiskola az ország egyik legnagyobb választékával és készletével dolgozik,Magyarország közepén ,Kecskeméttől 15 kilométerre.

Online

Cím:

2300 Ráckeve, Bajcsy-Zsilinszky u 106/a

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

25%

Megjegyzés:

Budapesten személyes vagy az ország egész területén online családi konzultációra NOE tagok az alábbi kóddal kezvezménnyel jöhetnek. Kuponkód: NOEkupon25

További lehetőségekért az alábbi ingyenes közösséget ajánlom figyelmükbe.

https://www.facebook.com/groups/digitalisneveles

Bemutatkozás:

A digitális világ ma a legtöbb szülőnek kihívást jelent. Nincsenek rá felkészítve, így a családokban gyakran okoz konfliktust, tanulmányi, egészségügyi és nem utolsó sorban anyagi problémákat hisz a családok gyakran évente százezreket dobnak ki az óvatlan kütyüzés hatására szükségessé váló vizsgálatokra, mozgás és beszédfejlesztésekre, szemüvegre, magántanárokra vagy egyéb kezelésekre és keletkezett károkra. Ezért a visszajelzések alapján a problémák kezelése megelőzése felbecsülhetetlen fontosságú.

Tóth Dániel vagyok, a digitális világ: internet, videójátékok és okos kütyük világára, ezek ránk gyakorolt hatásaira szakosodott pszichológus. Ezt kutattam, ezzel foglalkozom több, mint 15 éve, ezt tanítom ma mindenfelé óvodától egyetemig, gyerekektől felnőtt orvos, ügyvéd, pedagógus és pszichológus szakemberekig ma már európai szinten több nyelven.

Személyes vagy online családi konzultáció formályában át tudjuk beszélni akár a már aktuális problémákat és hogy hogy lehet azt orvosolni, vagy hogy hogyan lehet mindezt megelőzni.

Ízelítőnek pár videó a témában.:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLn8-EuIr3Sf6vU-oBcncs_kWqJJdnXawu

Digitális Nevelés

Cím:

2300 Ráckeve, Bajcsy-Zsilinszky u 106/a

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

25-50%

Megjegyzés:

A honlapon a bolti árhoz képest 25-30% kezdvezmény (terméktől függően). NOE tagoknak az alábbi kóddal további 25% kedvezmény. Kuponkód: NOEkupon25

Bemutatkozás:

A digitális világ ma a legtöbb szülőnek kihívást jelent. Nincsenek rá felkészítve, így a családokban gyakran okoz konfliktust, tanulmányi, egészségügyi és nem utolsó sorban anyagi problémákat hisz a családok gyakran évente százezreket dobnak ki az óvatlan kütyüzés hatására szükségessé váló vizsgálatokra, mozgás és beszédfejlesztésekre, szemüvegre, magántanárokra és egyéb kezelésekre és keletkezett károkra. Ezért a visszajelzések alapján is a Digitális Nevelés: útikalauz az internet, videójátékok és okoskütyük útvesztőjéhez c. két kötetes könyvem egy hiánypótló áttekintő írás, amiben útmutatást adok a mai szülőknek-tanároknak a digitális világ (internet, videójátékok, okoskütyük) veszélyei és lehetőségei kapcsán. Elmagyarázok olyan jelenségeket, ami sokakat érint de kevesen látják át. Problémákat, lehetőségeket, összefüggéseket, rövid és hosszútávú hatásokat, olyan jelenségeket mint az okos cumi, "digitális autizmus", internet és videójáték függőség, trollkodás, sexting, cyberbullying és ami ezek mögött rejlik, amivel mindez megelőzhető. Hiánypótló olvasmány lesz szülőként és szakmai szemmel egyaránt.

Ízelítőnek pár videó a témában.:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLn8-EuIr3Sf6vU-oBcncs_kWqJJdnXawu

Ami engem illet, én Tóth Dániel vagyok, a digitális világ: internet, videójátékok és okos kütyük világára, ezek ránk gyakorolt hatásaira szakosodott pszichológus. Ezt kutattam, ezzel foglalkozom több, mint 15 éve, ezt tanítom ma mindenfelé óvodától egyetemig, gyerekektől felnőtt orvos, ügyvéd, pedagógus és pszichológus szakemberekig ma már európai szinten több nyelven.

Selfiesta Fotóautomata

Cím:

1046 Budapest, Eötvös József utca 11

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

A kedvezményt a választható csomagok árából vonjuk le. (Pl. a 4 órás csomag ára 105 000 Ft helyett 84 000 Ft)

Bemutatkozás:

A Selfiesta csapata professzionális fotóautomata-szolgáltatást nyújt. Selfiegépünket elsősorban esküvőkre, céges bulikra, családi- és baráti rendezvényekre ajánljuk. A hangulat fokozása garantált!

Behring Manufaktúra

Cím:

8220 Baltonalmádi, Kazinczy u.8.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Minden termékünkből 10% kedvezményt adunk!

Bemutatkozás:

A Behring család három generáció óta, 1946-tól gyárt növényolajakat.
Mára a hagyományos hidegen sajtolt napraforgómag olaj mellett fűszerolajakat is készítünk,sós-fokhagymás, chilis, rozmaringos ízesítéssel.

A hidegen sajtolás és a sűrített levegővel történő lassú szűrés érintetlenül hagyja a magok vitamin- és ásványianyag tartalmát.
-Prémium olajainkat kiváló minőségű magyar alapanyagokból, vegyi eljárások nélkül, csak préseléssel és szűréssel készítjük.
-A napraforgó eredeti, telt íze jól harmonizál a felhasznált fűszerekkel.
-Sütéshez, főzéshez, pácoláshoz, salátákhoz egyaránt tökéletes választás.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573