Országosan

Cím:

3564 Hernádnémeti, Rákóczi Ferenc u. 174.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

Minden megrendelt zeneszolgáltatásból a felajánlott kedvezményt biztosítom

Bemutatkozás:

Mottónk:” Mond zene-zene nélkül mit érek én?!... “

Nekünk a munka, szórakozás. Hiszen mi játsszuk a talpalávalót a különféle zenés rendezvényeken.
A Hakni Band Zenekar tagjainak élete csupa móka és vidámság, hiszen szabad időnkben partikon, bálokon, esküvőkön zenélünk.
A Hakni Band Zenekar 10 éves múltra tekint vissza. Az alakulást megelőzően mindannyian 10-15 évet zenéltünk már más zenekarokban.
Erdélyi György vagyok a HAKNI BAND Zenekar alapítója és vezetője, mely igény szerint 3-4 fővel (gitár, dob, basszus gitár, szaxofon…) is rendelkezésre áll. Gyermekkori álmom teljesült azzal, hogy hétvégéim és a hétköznapok délutánjai zenéléssel telnek. A középiskolában szerveztem meg az első zenekarom, és néhány hét gyakorlás után fiatal korunk ellenére máris különböző rendezvényekre, táncmulatságokra hívtak meg minket. Ezután a Bridzs nevű zenekari formációban játszottam 12 évig, mint billentyűs és szólóénekes, majd megalapítottam a mostani jelenlegi zenekarom, a Hakni Band Zenekart. Az együttes formációja több átalakuláson ment keresztül, jelenlegi felállásunk 1-4 tagból áll. Már gyermekkorom óta érdeklődöm, illetve foglalkozom a zenével. 16 éves koromtól játszottam különböző stílusú zenekarokban, ez jó alapot biztosított a stílusjegyek megtanulásához.
Szintetizátoron játszom és énekelek. Az az általánosság hogy több tagból álló zenekart helyhiány miatt, vagy a megrendelők anyagi megfontolása miatt nem igényelnek, ezért szólóban is megállom a helyem. Kivételes, csodálatos és nagyszerű zenészekkel tudok megjelenni a több főt kívánó rendezvényeken, akik a zene iránt maximálisan elkötelezettek, és kiváló emberek. A zenekar dobosa Sajó Gábor, aki 15 évig nemzetközi vizeken, óceánjáró hajókon játszott. Az énekesnőink Gulyás Szabina, aki a miskolci REFLEX zenekar állandó tagja és Szilágyi Dorcy ki nemzetközileg is elismert énekesnő, akik megjelenésükkel és csodálatos énekhangjukkal szórakoztatják a közönséget. Szintén oszlopos tagja a zenekarnak a Music Sajó hangszerbolt tulajdonosa, Sajó Tamás, aki nem mellesleg az egyik legjobb barátom. Ő a dobokat és billentyűzetet is kitűnően kezeli. Ha szükséges akár lakodalmas menet kíséretét is megoldjuk. Ebben szintén barátom Zombori Gábor segédkezik csodálatos szaxofon játékával. Én jelenleg Hernádnémetiben élek, és számítástechnikával foglalkozom, de természetesen csak hétfőtől péntekig, mert amikor eljön a hétvége, várnak minket a mulatni vágyó, táncolni szerető és akaró emberek.
Nagyon sok helyen megfordultunk az egész országban, és határainkon túli területeken is vállaltunk/vállalunk fellépéseket.
A jelenlegi zenekarommal mindenfajta rendezvényen szívesen szolgáltatunk igényes zenét, legyen az bál, esküvő, születésnap, házassági évforduló, osztálytalálkozó, vagy különböző évfordulók alkalmából rendezett ünnepség. A színvonalat egyedül is tudom képviselni, hiszen a szintetizátorommal a hozzá való hang és fénytechnikával egy egész zenekart tudok helyettesíteni, de igazán akkor teljesedünk ki, ha az együttes minden tagja ott áll a színpadon.
Repertoárunk számos zenei stílust ölel át kezdve az ’50-es évek Rock&roll zenéjétől a ’60-as évek táncdalfesztiválos dalain, a ’70-es évek magyar Beat zenéin keresztül, a ’80-as és ’90-es évek DISCO-ján, az ismét divatba jött és meghatározó zenei stílussá érett mulatós/csárdás zenén át, egészen a kurrens POP zenéig. A RETRO ismét teret hódít. Számunkra ezen slágerek játszása a legkedvesebb, ami azért is lehet annyira népszerű, mert mindenkinek a fiatalsága jut az eszébe és nem mellékesen ezekre a zeneművekre még lehetett és ismét lehet táncolni. Örömmel tapasztaljuk, hogy ezeket a dalokat ismét birtokba vette a fiatalság. Természetesen a repertoárunkból nem hiányozhat a DISCO, FUNKY, LATIN dallamok, POP, ROCK, Rock&roll, TANGÓ, Waltzer, filmzenék, Cha-Cha-Cha, Foxtrot…
Közkívánatra persze felcsendülnek a legjobb ritmusú, ismert magyar nóták, a csárdások, mulatós zenék és a hallgatók is, melyek főleg az esküvők és lakodalmak kedvelt dallamai, mivel úgy gondolom, hogy ezek a magyar kultúrához gyökeresen hozzátartoznak. A magyar dalok mellett angol, spanyol, és olasz világslágereket is hallhat a közönség. Zenekarunkban megszólaló hangszerek a gitárok, szintetizátorok, dobok, csörgők, amik még univerzálisabbá teszik zenekarunkat, mind repertoár, mind hangzás, mind pedig a korosztályhoz való alkalmazkodás terén. Számunkra nagyon fontos a 100%-os megelégedettség a megrendelőink részéről, ezért mindig a maximumot hozzuk ki magunkból. Az együttes énekesnői dekoratív megjelenéseikkel és kiváló hangszíneikkel illetve tudásukkal emelik a rendezvények színvonalát. A hangzás mellett gondosan ügyelünk a színpadképre is, ugyanis a rendezvényhez méltó, egységes öltözékkel, és igényes megjelenéssel tiszteljük meg közönségünket és emeljük a partik, céges rendezvények vagy esküvők színvonalát.
Ha a vendégsereg is szeretné magát kipróbálni a „másik oldalon”, zenekarunk karaoke szolgáltatással is megrendelhető. Amennyiben igény van rá, vőféllyel, bűvésszel, bohóccal, hastáncos bemutatóval, és zenekari kísérettel is rendelkezésre áll a vendégsereg szórakoztatására.
Minden szolgáltatásunkat a zenekarunk komplett hang és fény-technikával bonyolítja le, melyek kiválóan alkalmasak esküvők, bálok, céges rendezvények, falunapok, születésnapi és egyéb évfordulók hangulatfokozására. A zenekari felszerelés KORG és Yamaha Tyros szintetizátorokból, SHURE SM58-as mikrofonokból, 2 X 1.800 W SoundStation 3 utas 15" aktív hangfalpárokból, keverőkből, SUB ládákból, és különböző fénytechnikákból áll.
Szívesen elvállalunk bármilyen vidám rendezvényt, ahol az emberek táncolni és kikapcsolódni akarnak.
Az igényes hangminőségünk, színvonalas műsorunk és széles repertoárunk mellett áraink barátiak. Pontos árajánlatért keressen bennünket telefonon vagy e-mail-ben! Várjuk jelentkezésüket!
Telefon: 70/770-3664
Weboldal: www.hakniband.hu

Weboldal: www.retroduoband.hu

Facebook elérhetőség:
https://www.facebook.com/Hakni-Band-Zenekar
E-mail: hakniband@gmail.com, zeneszke76@gmail.com

Kunigunda Központ

Cím:

2151 Fót, Temesvári utca 19.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20.000 helyett 15.000 és 280.000 helyett 250.000 Ft

Megjegyzés:

Prevenciós szűrés: 20.000 Ft helyett 15.000 Ft
A szűrés tartalma:
Teljeskörű anamnézis felvétel
Pszichoszomatikus tünetekre vonatkozó felmérés
Pszichológiai tesztek, kérdőívek
Idegrendszeri éretlenségre irányuló komplex felmérés
Kiértékelés+Javaslat
Kiknek ajánlom: akik nem csak egy tünetet szeretnének megszüntetni, hanem a probléma valódi okát megkeresni, és tartós változást elérni.

TLSZ program 280.000 Ft helyett 250.000 Ft
4 hónapos intenzív képzés egy szakemberrel, egy helyen, előre tervezhető időben és anyagilag is! TLSZ program egyedülálló integrált foglalkozás:
Önismereti foglalkozás+Viselkedésterápia + Szenzomotoros fejlesztés egy helyen, egyidőben, egy program keretében!
Cél hangsúlyozottan a Prevenció a megelőzés mindhárom színterén!
A TLSZ Program segítséget nyújt:
tanulási és magatartási zavar, Dys-problémák (dyscalculia, dyslexia, dysgrafia)
viselkedészavar,
evészavar, szenzorosság
stressz, szorongás, pánik
hiperaktivitás, impulzivitás, ADHD-gyanú, autisztikus tünetek
hangulati zavar, depresszió,
trauma,gyász, fóbia, függőség esetén.

OTP Szép kártya elfogadóhely vagyunk!

Bemutatkozás:

Miért a Kunigunda Központ?
A gyermekekkel foglalkozó fejlesztő szakemberek, pedagógusok és pszichológusok egy emberként a prevenció fontosságát hangsúlyozzák. Központunk ezt a feladatot vállalta magára. Saját TLSZ ( test- lélek- szellem) programunk a prevenció jegyében jött létre mellyel hatékonyan tudunk változást elérni.
Válts fókuszt, mi megtettük! Hisszük, hogy a tünetek, a diagnózis, a kód, a probléma a megértéshez szükséges . Mi nem azt hangoztatjuk, hogy mi mindent nem tud a gyermek, hanem szeretettel és elfogadással az erősségeire és a saját személyiségére építve fejlesztünk.
Hatékony és gyors megoldásközpontú szolgáltatásainkkal cél a megelőzés a prevenció mindhárom szinterén.

Katica Játék Kft

Cím:

1003 Budapest, Budapest Szentendrei út. 89-93. Katica Raktár

Érdeklődni:

Weboldal:

Kedvezmény mértéke:

5 %

Megjegyzés:

A kedvezmény az 5.000,- ft feletti vásárlásokra vehető igénybe. A NOE2022, vagy az igazolvány számának megjegyzésbe írásával a számlából vonjuk le.

Bemutatkozás:

A több mint 32 éve vásárlói bizalmát élvező Katica Játék Kft. egy magyar tulajdonú családi vállalkozás. (dolgozóinknak, össz. 12 gyereke és 18 unkája van)
Célunk, hogy a gyermekek testi, lelki és érzelmi fejlődését elősegítő, kiváló minőségű játékokat kínáljunk.
Minden gyermek egyéni fejlődési utat jár be, ezért széles palettán kínáljuk fejlesztő-oktató, kiváló minőségű alapanyagokból készült, és nem utolsósorban szemet gyönyörködtető termékeinket megvásárolhatják a Webáruházunkban: www.katica.hu

Győr, Online

Cím:

9026 Győr, Vidra utca 15.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15%

Megjegyzés:

15% kedvezmény az egyéni vagy csoportos pályaválasztási és karriertanácsadás díjából

Bemutatkozás:

Okleveles pálya- és karriertanácsadóként a hazai és a Németországban használatos módszertanokat ötvözöm, hogy a legújabb szakmai ajánlások figyelembevételével, hatékonyan tudjam segíteni ügyfeleimet:
📌gimnáziumi fakultációválasztáskor
📌egyetemválasztás előtt
📌pályakezdéskor
📌karrierdilemmák, - elakadások esetén
📌karrierváltáskor
Egyéni konzultációkon és csoportos workshopokon magyar, illetve német nyelven támogatom klienseimet, hogy képesek legyenek értékeiket, erősségeiket, kompetenciáikat, érdeklődési területüket beazonosítani és hasznosítani a munkaerőpiacon. Segítek, hogy a reális énkép birtokában ügyfeleim megalapozott döntést hozhassanak saját karrierjükről.
Bátran keressetek
💻 e-mailen: csilla.dallos@karriermentoring.hu
📞 telefonon: 06 20 486 0016

POD 18 Fotóstúdió, ill. országosan bárhol

Cím:

1061 Budapest, Podmaniczky utca 18. IV. 19.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Szeretnék felajánlani az egyesületi tagoknak 10% kedvezményt az általam készített családi és egyéni portrécsomagok árából, a kedvezmény mind a személyes, mind az üzleti fotózásokra érvényes.

Bemutatkozás:

Halász Judit fényképész vagyok, a Gingerphoto alapító tulajdonosa. Elsősorban portréfotózással foglalkozom (bár gyakran fotózom termékeket és eseményeket is.) A fotóstúdióm Budapesten a VI. kerületben, jól megközelíthető helyen van, és mivel a 4. emeleten található, csodálatosan benapozott, igazi napfénystúdió és természetesen abszolut gyerekbarát. Vállalok kültéri fotózásokat is természetesen.

Online, vagy személyes konzultációk

Cím:

8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 12.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A kedvezmény online és személyes egyéni és/vagy csoportos konzultációkra is használható.

A kedvezmény az székesfehérvári irodámban és online is igénybe vehető.

A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

Bemutatkozás:

Lelki útmutatás - egyéni és párkapcsolati tanácsadó szolgáltatás

Több, mint 10 éve foglalkozom szenvedélybetegekkel és családjaikkal egyéni vagy családi konzultáció keretében. Ez idő alatt folyamatosan tartottam prevenciós foglalkozásokat diákoknak, és előadásokat, tréningeket tanároknak, nevelőszülőknek, szociális szakembereknek, illetve különböző témájú csoportokat: párkapcsolati-, gyászfeldolgozó-, stresszkezelő-, konfliktuskezelő csoportot az arra érdeklődőknek.

Általában olyan problémákkal fordulnak hozzám, melyek érzelmileg megterhelők, fájdalmasak, általában a kilátástalanság, esetleg elveszettség érzését okozzák, mint például:
- magányosság, miközben párkapcsolatra vágynak,
- nehezített gyermekáldással (meddőséggel) küzdők,
- párkapcsolati problémák, válás, szakítás,
- családtag halála - gyászfeldolgozás,
- házi kedvenc elvesztése – gyászfeldolgozás.

Munkám során a coaching, mediáció, családterápia és családállítás módszertanát ötvözöm. Fő irányvonal a családi rendszerszemlélet és a generációkon átívelő traumák feldolgozása.

Konzultáció díj: online és személyesen: 10.000 ft/óra

Rendszeresen indítok csoportokat is a következő témákban:
- Gyászfeldolgozó csoport (3.000 Ft/fő/alkalom)
- Gyászfeldolgozó csoport kisállatát elvesztett gazdik számára (3.000 Ft/fő/alkalom)
- Gólyára várva csoport - nehezített gyermekáldással küzdők számára (4.000 Ft/pár/alkalom)

Kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre, keressen bizalommal!

Keresztesi-Dávid Renáta
Mentálhigiénés családterápiás szakember, gyásztanácsadó
+36-20/803-3799
www.lelkiutmutatas.hu
https://www.facebook.com/lelkiutmutatas.hu
info@lelkiutmutatas.hu

NATURICA GROUP - természetes, környezetbarát hőszigetelések

Cím:

5700 Gyula, Temesvári út 57

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

Minden természetes hőszigetelésünkből 5% kedvezményt biztosítunk a NOE tagoknak: STEICO farost hőszigetelések, befújt cellulóz hőszigetelés, befújt farost hőszigetelés, kender hőszigetelés, ISOLENA birkagyapjú hőszigetelés

Bemutatkozás:

A NATURICA Group Kft - kizárólag természetes, környezetbarát hőszigetelések forgalmazásával és befújásos cellulóz valamint farost befújás kivitelezésével foglalkozik.

14 év nemzetközi tapasztalattal, mérnöki és épületbiológiai tanácsadással segítünk egészségesebb életterek és munkahelyek kialakításában.

BIOKAY webáruház - természetes vakolatok, festékek, glettek és hőszigetelések

Cím:

5700 Gyula, Temesvári út 57

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

5% kedvezményt biztosítunk a NOE tagjainak a BIOKAY saját márkás termékeiből

Bemutatkozás:

BIOKAY - természetes környezetbarát építőanyagok

Immáron 14 éve foglalkozunk olyan természetes, környezetbarát építőanyagokkal melyek egészségünkre és környezetünkre is ártalmatlanok, használatukkal egészségesebb életerek és munkahelyek alakíthatóak ki.

BIOKAY vályogvakolataink egy környezetbarát alternatívát jelentenek a mai cementes és gipszes vakolatoknak. A vályogvakolatok egyaránt használhatóak újépítésnél és felújításnál is, alkalmazásával csökkenthető a penészedés veszélye, antiallergén és csökkenti a szálló finomport otthonaninkban.

Dekoratív vályog és agyag glettjenink, nemesvakolataink és festékeink egyedien szép belső felületeket eredményeznek, mindezt egészségkárosító mesterséges kemikáliák nélkül.

Mészvakolataink természetes penészgátló hatásúak és kültérben is alkalmazható tartós és szép bevonatok.

www.paper-trade.hu

Cím:

2143 Kistarcsa, külterület 0260/27 hrsz.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Webáruházunk a nettó összeg 10%-át ajánlja fel NOE tagonak.
Egyéb kedvezménnyel nem összevonható és akciós termékekre nem érvényes.
A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, használd a következő kuponkódot a kosárnál: NOE

Bemutatkozás:

Ipari és háztartási higiéniai termékek, tisztítószerek, tisztálkodó szerek, otthonra vagy a vállalkozásodba!
Kiskereskedés, közel nagykereskedelmi árakon!
Folyamatosan bővülő választék!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573