Outlet Háztartási Gépbolt

Cím:

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth Lajos utca 2

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5 %

Megjegyzés:

Kedvezmény a termékek árából.

Bemutatkozás:

Kis és nagy háztartási gépek árusítása üzletben és online országos házhoz szállítással.

Gabi - Csabi kalandjai mesekönyv webshop

Cím:

6782 Mórahalom, Kissori út 69.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

30% az eredeti árból a következő termékre:
"Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica"

A csomag tartalma:
• Gabi – Csabi kalandjai: A nyaralás, mesekönyv (2.990 Ft)
• Gabi – Csabi kalandjai: A színező, kifestőkönyv (990 Ft)
• Gabi – Csabi matricacsomag, 16 matricával (690 Ft)
• Gabi – Csabi mesés könyvjelző, idézettel (390 Ft)

Eredeti ár: 5.060 Ft (Akciós ár: 3.990 Ft)
NOE kedvezmény: "NOE30" kuponkód használatával: 3.542 Ft

Bemutatkozás:

Ismerd meg Te is Gabit és Csabit, a fiatal testvérpárt, akik éppen egy izgalmas nyaraláson vesznek részt. Velük együtt élhetitek át a hosszú utazás izgalmát, együtt piknikezhettek egy patak partján, de azt is megtudhatjátok, milyen íze van a denevértejnek. Közben mesélnek nektek testvéri szeretetről, barátságról és gyerekkori szerelemről egyaránt. Fogadjátok szeretettel Gabi és Csabi történeteit, amelyek mindegyike egy-egy valóban megtörtént gyerekkori kalandot elevenít fel.

A kedvezmény a Gabi–Csabi kalandjai mesekönyv, színező, könyvjelző és matrica csomag együttes megvásárlása esetén 30%-ot biztosít az eredeti vételárból! Ehhez az akciós: "Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica" terméket kell a kosárba helyezni a https://gabicsabi.hu/webshop oldalon.

Bódisné Szedleczky Fanny / Select bt.

Billings módszer online előadások és konzultációk Bódisné Szedleczky Fanny

Cím:

Budapest, bp.fanny@billings.hu

Kedvezmény mértéke:

-10%, további csoportos kedvezmények

Megjegyzés:

A mindenkori árakból 10% kedvezmény NOE családtagoknak (házaspároknak, és akik NOE családban születettek) Tagkártya szám megadása szükséges.

Billings Ovulációs módszerről előre megbeszélt időpontban, havonta egy, 60 perces, online, tájékoztató előadást ingyenesen tartok azoknak a NOE csoportoknak, akik személyesen jelentkeznek a bp.fanny@billings.hu
címen.

Bemutatkozás:

#Női egészség,# termékenység, #hormonmentes családtervezés.
A Billings Ovulációs módszer segítségével napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatod meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben; kamasz korban, szoptatási időszakban és akár a perimenopauza idején is, a biztonságot nyújtják. Erre a tudásra minden nőnek szüksége van!

Strenner Balázs e.v.

Strennerbolt.hu Webshop - A Te mindenes boltod

Cím:

8163 Csajág, Vasút utca 14.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A termékek kiválasztása után a kosár menüben , a "% Promóciós kód" lehetöségnél a "NAGYCSALAD" kuponkóddal 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a webáruházunkban.

Bemutatkozás:

Minden ami hasznos lehet egy nagycsaládban , megtalálható a webshopunkba. Használati dolgok, játék, szerszám, hinta, futóbicaj, és még sok más. Jó böngészést kívánunk! 🙂

Nyéki Autóház

Cím:

2660 Balassagyarmat, Kóvári út 14.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Renault modellekre eltérő mértékű kedvezményt biztosítunk!

Megjegyzés:

Új Renault gépjárművek vásárlása esetén a NOE tagjai számára a mindenkor érvényben lévő flottakedvezmény vehető igénybe, ez modellenként eltérő mértékű. Érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken a kedvezmény mértékéről! Várunk minden kedves Nagycsaládos ügyfelet!

Bemutatkozás:

Nyéki Ákos, a Nyéki Autóház Kft. ügyvezető igazgatója, 1991-ben egyéni vállalkozóként kezdte meg autószerelői tevékenységét Balassagyarmaton az Ady Endre utcában, szülei családi házában, illetve garázsában. Folyamatosan került bővítésre a műhely felszereltsége, illetve a szolgáltatások köre. 1994-ben a családi ház mellett szerelőcsarnok került megépítésre, melyben már autószerelő alkalmazottakat is foglalkoztattunk.

1997-ben a RENAULT magyarországi hálózatának tagjaként megkezdtük a márka teljes körű személy- és haszonjármű kínálatának forgalmazását. Az évek során a vállalkozás folyamatosan fejlődött és a szerelőcsarnokot, szalont és irodákat kinőttünk. Ekkor elengedhetetlenné vált egy új, modern, minden igényt kielégítő telephely létrehozása.

2004-ben saját tervek alapján, zöldmezős beruházás keretében felépült az 1000 m2 alapterületű, impozáns megjelenésű márkakereskedés. A korszerűen felszerelt, EU-igényeket is kielégítő komplexumban, Balassagyarmat 22. számú főútja mentén folytathattuk a munkát. A szalonban 10 új autó bemutatására van lehetőség, a szerviz 6-állásos, a legmodernebb garázsipari berendezésekkel, diagnosztikai műszerekkel felszerelt, mellette a kézi, melegvizes autómosó. 500 m2-es terület szolgál a használt autók bemutatására.

2005-ben a Renault mellé felvettük a Dacia márkát és megkezdtük a Logan-ok forgalmazását, később pedig sorozatosan az újonnan bevezetésre kerülő modellekét. Ennek köszönhetően a városban és környékén - a Renault-k mellett - szép számban értékesítésre kerültek a rendkívül megbízható Daciák is.

Az új- és használt autó értékesítés mellett a másik fő ágazatunk a szervizelés, javítás, melyet a két fő márka, a RENAULT és a DACIA mellett, minden más gyártmányú autók vonatkozásában is vállaljuk. A szakmai követelmények, elvárások maximális betartásával, folyamatos műszaki képzésekkel, gépi beruházásokkal, eszközök, javítási technológiák beszerzésével igyekszünk minden elvárásnak megfelelni.

Összegzésként elmondható, hogy a kezdeti családi vállalkozásból cégünk egyike lett a város, valamint Nógrád megye legnagyobb forgalmát bonyolító autókerekedéseinek. Az évek során több mint 2000 új- és használt gépjármű került értékesítésre. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ügyfeleink nagy többsége márkahű, mely azt bizonyítja, hogy mindkét márka megbízható, érdemesnek tarják újra ezt választani.

Cégünk üzletpolitikája a vevők és az ügyfelek magas szintű kiszolgálása, célunk, hogy maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásaink színvonalával, minőségével.

Amit ígérni tudunk, hogy kellemes, családias légkörben, szakképzett, segítőkész kollégáink révén igyekszünk ügyfeleink minden kérésének eleget tenni, igényeiknek megfelelni.

Ezt szem előtt tartva várjuk Önt is Márkakereskedésünkben!

Gasztro Bivaly

Cím:

3064 Szurdokpüspöki, Szabadság út 229.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

Webshopunkon keresztül házhozszállítással Nógrád, Heves és Pest megyébe tudunk rendeléseket fogadni. A kedvezmény NOE tagkártyával rendelkező vásárlók esetében érvényes, amennyiben leadáskor jelzik a megjegyzés rovatban, és átvételkor tagságukat a kártya felmutatásával igazolják.

Bemutatkozás:

A Mátrai Bivalyrezervátum szabadtartásban nevelet állatai közül, a nem továbbtenyésztésre szánt egyedek gasztronómiai feldolgozásra kerülnek.
Célunk, hogy a Önök is megízlelhessék a bivalyhús kiválóságát, melyet a Gasztro Bivaly jutatt el asztalaikra!

A bivaly húsának tápértéke igen magas, köszönhetően többek közt a legelőinken található gyögynövényeknek. Zsírtartalma alacsonyabb, mint a marhahúsénak azonban vitaminokban, ásványi anyagokban gazdagabb, és emellett remek ízélményt nyújt.Kifejezetten ajánlott betegségből felépülőknek, fejlődő szervezeteknek, sportolóknak, az egészséges táplálkozás híveinek és a gasztronómia szerelmeseinek.

Folyamatosan bővülő és frissülő termékkínálatunkban megtalálható minden, ami szem-szájnak ingere.

BAGMASTER Kft.

BAGMASTER Kft.

Cím:

3121 Somoskőújfalu, Sport út 12-14.

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

termékek árából

Depo-Sitory Kft.

Depo-Sitory Kft.

Cím:

3100 Salgótarján, Pécskő út 36.

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

termékek árából

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573