Outlet Háztartási Gépbolt

Cím:

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth Lajos utca 2

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5 %

Megjegyzés:

Kedvezmény a termékek árából.

Bemutatkozás:

Kis és nagy háztartási gépek árusítása üzletben és online országos házhoz szállítással.

Nagy Melinda masszázs szalon, Tatabánya Cseri út 25.

Cím:

2800 Tatabánya, Cseri út 25.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

Nagycsaládos kártya elfogadóhely vagyok!

Neked is van érvényes NOE kártyád?
Ha igen, 20% kedvezményt biztosítok bármely általam kínált masszázsra.

==================================
Nagy Melinda masszázs -
Yamuna Referencia szalon
Cseri út 25., Tatabánya
06309045951

Bemutatkozás:

Ha egy természetes módszert keresel, mely kellemes, mellékhatásoktól mentes és egyszerre több problémára megoldást jelenthet, jó helyen jársz.

Kérj időpontot, gyere el hozzám és tapasztald meg saját bőrödön a masszázs pozitív hatásait!

==================================
Nagy Melinda masszázs -
Yamuna Referencia szalon
Cseri út 25., Tatabánya
06309045951

Iránytű Mentál Műhely

Cím:

2500 Esztergom, Szedres utca 8.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

10% kedvezmény az alábbi szolgáltatások igénybevétele esetén:
Komplex Mozgásterápia felmérés
Komplex iskolaérettségi felmérés

Bemutatkozás:

Szülőként sokféleképpen vélekedünk gyermekünk képességeiről…


Mélyen sóhajtunk, amikor gyermekünk iskolai eredményeiről, magatartásáról érdeklődik egy kedves ismerős, barát…. Fejünkben cikáznak a gondolatok: mondjam el, hogy sok a gond, nyűglődünk az olvasással, macskakaparást látok írás helyett, mindig bunyóba keveredik? Vagy inkább meséljek arról, hogy hibátlan matek felmérőt írt és első lett az iskolai futóversenyen?

Milyen az én gyerekem valójában?


Egy szülőnek nehéz reálisan értékelni saját gyermeke képességeit, készségeit. Ez teljesen érthető helyzet. A szülő és gyermeke között mély érzelmi szálak fűződnek. Ezért szerencsésebb, ha meghallgatjuk külső szemlélődők, szakemberek véleményét is.

Különösen fontos ez a nagyobb fordulópontok előtt, mint például az iskolakezdés.

És még akkor sem dőlhetünk hátra, amikor már gyermekünk átlépte az iskola kapuját…


Egy gyermek hétköznapjainak nagy részét az iskolai élettel kapcsolatos teendők töltik ki. Tanulási, magatartási problémával küzdő gyermek életét megkeserítheti a mindennapos kudarc, csalódás. Ez a kudarcélmény felnőttkorban is kísérthet! Nem kell és nem is szabad hagynunk, hogy ezt a nehéz terhet cipeljék gyermekeink, hiszen van mód a fejlődésre, változásra!


A Sikeres Tanulásért Program egy olyan komplex program, csoportos foglalkozás, mely a tanulás öröméről szól, az örömteli tanulást segíti elő. A gyermekek a saját belső erőiket hívják elő, mely során egyre kompetensebbnek érzik magukat a tanulás területén is, megismerik önmagukat, értékeiket, erősségeiket, ezért bátrabbak, magabiztosabbak és egyre sikeresebbek lesznek.

Az STP foglalkozások során rengeteg olyan „eszközt” bevetünk, mely a gyermek készségeit, képességeit fejleszti, önbizalmát építi, belső motivációját előhívja. ( pl. alternatív pedagógiai módszerek, Komplex Mozgásterápia elemei, készség- és képességfejlesztő gyakorlatok, stresszoldás, relaxáció, művészetterápia, tanulásmódszertani technikák, stb.)


Az STP foglalkozások heti egy alkalom délután, 45-50 percben. A gyermekeknek korosztályonként külön csoport szerveződik: Iskolába készülök! (nagycsoportosoknak), Elsős vagyok! (1. osztályosoknak), Könnyedén tanulok! (2-3-4. osztályosoknak), Tanulni tanulok! (felsősöknek és középiskolásoknak).


A Matematika központi felvételi előkészítő foglalkozásokat 4. és 8. osztályosoknak tartom, kiscsoportos, 90 perces foglalkozások keretében.

A Komplex Mozgásterápia 5 éves kortól, akár felnőtteknek is, egyéni fejlesztés keretében zajlik. Azoknak a gyermekeknek ajánlott az egyéni fejlesztés, akik tanulási nehézséggel küzdenek (pl. diszek), figyelemproblémákkal, magatartásproblémákkal, beilleszkedési nehézséggel küzdenek, mozgáskoordinációs zavarral, egyensúlyzavarral küzdenek, mozgásfejlődésükben megrekedtek, elmaradtak, a fejlődésük során bizonyos mozgásformákat kihagytak, megkésett beszédfejlődésűek, oxigénhiánnyal, agyvérzéssel születtek, egyedi fejlődésmenetűek.


Komplex iskolaérettségi felmérés során a gyermek teljes körű mozgásfejlettségét, idegrendszeri állapotát, meglévő készségeit, képességeit térképezzük fel. A felmérést megfelelően összeállított, változatos feladatsorral végezzük, amellyel könnyen átlátható az idegrendszer működése.

Tanácsadás, segítő beszélgetés keretében szeretnék támogatást és megértést adni a szülőknek a felmerülő kihívások és kérdések kezelésében.


Ajánlom figyelmébe a honlapomon található hasznos információkat!

Amennyiben úgy érzi, hogy gyermeke és családja segítségére lehetek, vegye fel velem a kapcsolatot!

CartoGran Mérnökiroda Bt.

Cím:

2500 Esztergom, Gyurgyalag utca 21.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A kedvezmény a munkadíj összegére vonatkozik.

Bemutatkozás:

Irodánk földmérési munkákkal foglakozik (épületfeltüntetés, telekosztás, telekösszevonás).

Budapest, Pest-, Komárom-Esztergom-, Fejér- és Veszprém vármegyék

Cím:

2080 Pilisjászfalu, Csévi út 17.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15%

Megjegyzés:

Minden érvényes NOE igazolvány tulajdonosnak, 15% kedvezményt nyújtok a munkadíj végösszegéből.

Bemutatkozás:

Schiess Péter egyéni vállalkozó vagyok és gipszkarton szereléssel foglalkozom. Előtét- és válaszfalak, álmennyezet, tetőterek beépítése, rejtett világítások kiépítése, stb. Tervrajz, vagy egyéni elképzelések alapján is segítséget tudok nyújtani mindazok megvalósításában. A távolság nem akadály, fotók és pontos méretek alapján is ki tudom számolni az anyagmennyiséget, de természetesen a helyszíni szemle a leghatékonyabb. Budapesten és Pest vármegyében a kiszállás 10.000.- Ft, ami a munka elvégezte után a munkadíj 15%-os kedvezményén kívül még levonásra kerül.

Boros Réka e.v

Cím:

2890 Tata, Ady Endre utca 39.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

A szolgáltatásaim árából 20%kedvezményt biztosítók a nagycsaládosoknak.

Bemutatkozás:

Boros Réka 4gyermekes anyuka és shiatsu gyógyász vagyok. A biogazdálkodás, permakultúra, a természet szerelmese. Szeretném felajánlani a segítségemet, hogy a nagycsaládos szülők Tata környékén kedvezményesen tudják a szolgáltatásaimat igénybe venni, feltöltődhessenek.
Shiatsu kezelés, illóolajos hátmasszázs és talpmasszázs közül lehet választani.

Gabi - Csabi kalandjai mesekönyv webshop

Cím:

6782 Mórahalom, Kissori út 69.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

30% az eredeti árból a következő termékre:
"Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica"

A csomag tartalma:
• Gabi – Csabi kalandjai: A nyaralás, mesekönyv (2.990 Ft)
• Gabi – Csabi kalandjai: A színező, kifestőkönyv (990 Ft)
• Gabi – Csabi matricacsomag, 16 matricával (690 Ft)
• Gabi – Csabi mesés könyvjelző, idézettel (390 Ft)

Eredeti ár: 5.060 Ft (Akciós ár: 3.990 Ft)
NOE kedvezmény: "NOE30" kuponkód használatával: 3.542 Ft

Bemutatkozás:

Ismerd meg Te is Gabit és Csabit, a fiatal testvérpárt, akik éppen egy izgalmas nyaraláson vesznek részt. Velük együtt élhetitek át a hosszú utazás izgalmát, együtt piknikezhettek egy patak partján, de azt is megtudhatjátok, milyen íze van a denevértejnek. Közben mesélnek nektek testvéri szeretetről, barátságról és gyerekkori szerelemről egyaránt. Fogadjátok szeretettel Gabi és Csabi történeteit, amelyek mindegyike egy-egy valóban megtörtént gyerekkori kalandot elevenít fel.

A kedvezmény a Gabi–Csabi kalandjai mesekönyv, színező, könyvjelző és matrica csomag együttes megvásárlása esetén 30%-ot biztosít az eredeti vételárból! Ehhez az akciós: "Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica" terméket kell a kosárba helyezni a https://gabicsabi.hu/webshop oldalon.

Bódisné Szedleczky Fanny / Select bt.

Billings módszer online előadások és konzultációk Bódisné Szedleczky Fanny

Cím:

Budapest, bp.fanny@billings.hu

Kedvezmény mértéke:

-10%, további csoportos kedvezmények

Megjegyzés:

A mindenkori árakból 10% kedvezmény NOE családtagoknak (házaspároknak, és akik NOE családban születettek) Tagkártya szám megadása szükséges.

Billings Ovulációs módszerről előre megbeszélt időpontban, havonta egy, 60 perces, online, tájékoztató előadást ingyenesen tartok azoknak a NOE csoportoknak, akik személyesen jelentkeznek a bp.fanny@billings.hu
címen.

Bemutatkozás:

#Női egészség,# termékenység, #hormonmentes családtervezés.
A Billings Ovulációs módszer segítségével napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatod meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben; kamasz korban, szoptatási időszakban és akár a perimenopauza idején is, a biztonságot nyújtják. Erre a tudásra minden nőnek szüksége van!

Céner Kft

Céner Kft

Cím:

8500 Pápa, Vásár utca 2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Minden Tisztelt nagycsaládos ügyfelünknek , a vállalt díj értékéből 10 % kedvezményt biztosítunk !
Nyílászárók beépítése ,cseréje esetén !

Bemutatkozás:

Tisztelt Ügyfelünk !
Mi a Céner Kft, nyílászárók értékesítésének teljes palettájával rendelkezünk , kiegészítőivel együtt . Vállajuk családi házak , lakások teljes körű nyílászáró cseréjét, helyreállítási munkálatokkal . Új építésű családi házak nyílászáróinak beépítését .
Garázskapuk , portálkapuk gyártása beépítése !
Keressen bizalommal !

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573