CartoGran Mérnökiroda Bt.

Cím:

2500 Esztergom, Gyurgyalag utca 21.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A kedvezmény a munkadíj összegére vonatkozik.

Bemutatkozás:

Irodánk földmérési munkákkal foglakozik (épületfeltüntetés, telekosztás, telekösszevonás).

Budapest, Pest-, Komárom-Esztergom-, Fejér- és Veszprém vármegyék

Cím:

2080 Pilisjászfalu, Csévi út 17.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15%

Megjegyzés:

Minden érvényes NOE igazolvány tulajdonosnak, 15% kedvezményt nyújtok a munkadíj végösszegéből.

Bemutatkozás:

Schiess Péter egyéni vállalkozó vagyok és gipszkarton szereléssel foglalkozom. Előtét- és válaszfalak, álmennyezet, tetőterek beépítése, rejtett világítások kiépítése, stb. Tervrajz, vagy egyéni elképzelések alapján is segítséget tudok nyújtani mindazok megvalósításában. A távolság nem akadály, fotók és pontos méretek alapján is ki tudom számolni az anyagmennyiséget, de természetesen a helyszíni szemle a leghatékonyabb. Budapesten és Pest vármegyében a kiszállás 10.000.- Ft, ami a munka elvégezte után a munkadíj 15%-os kedvezményén kívül még levonásra kerül.

Boros Réka e.v

Cím:

2890 Tata, Ady Endre utca 39.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

A szolgáltatásaim árából 20%kedvezményt biztosítók a nagycsaládosoknak.

Bemutatkozás:

Boros Réka 4gyermekes anyuka és shiatsu gyógyász vagyok. A biogazdálkodás, permakultúra, a természet szerelmese. Szeretném felajánlani a segítségemet, hogy a nagycsaládos szülők Tata környékén kedvezményesen tudják a szolgáltatásaimat igénybe venni, feltöltődhessenek.
Shiatsu kezelés, illóolajos hátmasszázs és talpmasszázs közül lehet választani.

Gabi - Csabi kalandjai mesekönyv webshop

Cím:

6782 Mórahalom, Kissori út 69.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

30% az eredeti árból a következő termékre:
"Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica"

A csomag tartalma:
• Gabi – Csabi kalandjai: A nyaralás, mesekönyv (2.990 Ft)
• Gabi – Csabi kalandjai: A színező, kifestőkönyv (990 Ft)
• Gabi – Csabi matricacsomag, 16 matricával (690 Ft)
• Gabi – Csabi mesés könyvjelző, idézettel (390 Ft)

Eredeti ár: 5.060 Ft (Akciós ár: 3.990 Ft)
NOE kedvezmény: "NOE30" kuponkód használatával: 3.542 Ft

Bemutatkozás:

Ismerd meg Te is Gabit és Csabit, a fiatal testvérpárt, akik éppen egy izgalmas nyaraláson vesznek részt. Velük együtt élhetitek át a hosszú utazás izgalmát, együtt piknikezhettek egy patak partján, de azt is megtudhatjátok, milyen íze van a denevértejnek. Közben mesélnek nektek testvéri szeretetről, barátságról és gyerekkori szerelemről egyaránt. Fogadjátok szeretettel Gabi és Csabi történeteit, amelyek mindegyike egy-egy valóban megtörtént gyerekkori kalandot elevenít fel.

A kedvezmény a Gabi–Csabi kalandjai mesekönyv, színező, könyvjelző és matrica csomag együttes megvásárlása esetén 30%-ot biztosít az eredeti vételárból! Ehhez az akciós: "Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica" terméket kell a kosárba helyezni a https://gabicsabi.hu/webshop oldalon.

Bódisné Szedleczky Fanny / Select bt.

Billings módszer online előadások és konzultációk Bódisné Szedleczky Fanny

Cím:

Budapest, bp.fanny@billings.hu

Kedvezmény mértéke:

-10%, további csoportos kedvezmények

Megjegyzés:

A mindenkori árakból 10% kedvezmény NOE családtagoknak (házaspároknak, és akik NOE családban születettek) Tagkártya szám megadása szükséges.

Billings Ovulációs módszerről előre megbeszélt időpontban, havonta egy, 60 perces, online, tájékoztató előadást ingyenesen tartok azoknak a NOE csoportoknak, akik személyesen jelentkeznek a bp.fanny@billings.hu
címen.

Bemutatkozás:

#Női egészség,# termékenység, #hormonmentes családtervezés.
A Billings Ovulációs módszer segítségével napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatod meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben; kamasz korban, szoptatási időszakban és akár a perimenopauza idején is, a biztonságot nyújtják. Erre a tudásra minden nőnek szüksége van!

Céner Kft

Céner Kft

Cím:

8500 Pápa, Vásár utca 2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Minden Tisztelt nagycsaládos ügyfelünknek , a vállalt díj értékéből 10 % kedvezményt biztosítunk !
Nyílászárók beépítése ,cseréje esetén !

Bemutatkozás:

Tisztelt Ügyfelünk !
Mi a Céner Kft, nyílászárók értékesítésének teljes palettájával rendelkezünk , kiegészítőivel együtt . Vállajuk családi házak , lakások teljes körű nyílászáró cseréjét, helyreállítási munkálatokkal . Új építésű családi házak nyílászáróinak beépítését .
Garázskapuk , portálkapuk gyártása beépítése !
Keressen bizalommal !

A MI KISHÁZUNK vendégház

Cím:

2896 Szomód, Tatai utca 6.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15 %

Megjegyzés:

Egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

Bemutatkozás:

Hat fős, családbarát vendégház vagyunk Tata belvárosától 5 km-re, Szomód településen. Vendégházunkat 2021.nyarán nyitottuk.
Mivel mi is nagycsalád vagyunk, így a kialakítás közben ez volt az egyik fő szempont: babával, gyermekkel, nagycsaláddal is ideális szállást tudjunk biztosítani. A másik fontos célunk, hogy megismertessük a falusi élet és vidéki építészet egyszerű, de nagyszerű oldalát.
Egy régi parasztházat újítottunk fel a hagyományos arculat és a modern berendezések (mosógép, mosogatógép, elektromos kapu, gyors internet, stb.) ötvözésével, miközben csak és kizárólag minőségi, tartós anyagokat használtunk. A gyermekek miatt extra figyelmet fordítunk a tisztaságra.
Jöjjenek el Szomódra, legyenek a vendégeink és fedezzék fel a környékünk csodáit!

Esterházy-kastély

Cím:

2890 Tata, Hősök tere 9/A

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Kedvezményes családi jegy

Megjegyzés:

Családi jegy keretében 2 felnőtt jegy vásárlása esetén a saját gyermekek 18 éves kor alatt díjmentesen látogathatják a kastélyt.

Bemutatkozás:

A kastély a Nemzeti Kastélyprogram keretében történt fejlesztés után elsőként, 2020 májusában nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára. A gyönyörűen felújított épületegyüttes gazdagon berendezett belső tereivel, felújított parkjával, kávézóval és múzeumbolttal várja az ide látogatókat. A megújult kastély számos helyiségében korhű – számos, az ugyaninnen elszármazott - bútorok és festmények idézik meg a barokk idők hangulatát.

Sándor–Metternich-kastély

Cím:

2525 Bajna, Rákóczi Ferenc utca 1.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Kedvezményes családi jegy

Megjegyzés:

Családi jegy keretében 2 felnőtt jegy vásárlása esetén a saját gyermekek 18 éves kor alatt díjmentesen látogathatják a kastélyt.

Bemutatkozás:

A Budapesttől mindössze 47km-re található, kívül-belül megújult hófehér bajnai kastély egy középkori alapokon álló barokk, majd Hild József építész tervei alapján klasszicista stílusban átépített főnemesi rezidencia, egykor a legendás Ördöglovas, Sándor Móric gróf és családja otthonául szolgált.
A kastély különleges ékessége a belső termeket díszítő festmények, és faltól-falig érő freskók, amelyek a milánói Scala díszlettervezője, Alessandro Sanquirico keze munkái.
A bajnai rezidenciát az Ördöglovas kastélyának is nevezik a gróf hírhedt személyisége révén. A lélegzetelállító lovas bravúrjairól híres Sándor Móric és lányának, Sándor-Metternich Paulinának kalandos életét ismerheti meg, aki végig járja a kiállítást.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573