Kócsagvár

Cím:

9435 Sarród, Rév-Kócsagvár

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

20% kedvezmény a teljes szállásdíjból

Bemutatkozás:

A Kócsagvárban - a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság központi épületében - az irodák mellett az első két épületszárnyban egész évben igénybe vehető szálláshely működik.

8 szobában 24 fő számára tudunk szállást biztosítani. Minden szobához külön fürdőszoba (zuhanyzó) és WC tartozik.
Négy szobához egy felszerelt konyha tartozik. Csoportok a közeli vendéglátóhelyekkel egyeztetve tudják megoldani az étkezést.

A Kócsagvárban állandó portaszolgálat működik. Az épülethez zárt udvar, illetve gépkocsi parkoló tartozik. A zárt füves terület kiváló lehetőséget biztosít különféle szabadtéri játékok, csoportos foglalkozások lebonyolítására.

A Kócsagvár kedvelt helyszíne az erdei iskolás programoknak, különféle táboroknak és továbbképzéseknek, a terepi gyakorlatok és az előadótermi foglalkozások együttes lehetőségével.

Lászlómajor Bemutató Majorság

Cím:

9435 Sarród, Lászlómajor

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

500 Ft/fő

Megjegyzés:

Harmadik és további gyermekek (18 éven aluliak) számára ingyenes belépés

Bemutatkozás:

A Fertő-Hanság Nemzeti Parkban, Sarród település szomszédságban található Lászlómajor, az Esterházyak egykori gazdasági központja. A mintegy 150 éve kialakított majorság 2012 nyara óta, megújult funkcióval és "köntösben" fogadja az idelátogató kirándulókat, felnőtt- és gyerekcsoportokat.

Kiállítások:
Az A-épületben láthatjuk a Fertő-tájon és a Hanságban egykor virágzó gazdaságok, az Esterházy majorok mindennapjait bemutató hagyományos gazdálkodási formákat, ránk maradt képi és tárgyi emlékeket.
A B-épületben visszatérve a jelenbe, a bennünket körülvevő természeti környezet jellemző élőhelytípusaival ismerkedhetünk meg egy a PaNaNET+ projekt keretében elkészült interaktív és látványos kiállítás segítségével.

Szabadtéri funkciók: a majorság udvar hátulsó területén került kialakításra a régi magyar háziállatfajtákat bemutató karámsor.
A főépületek közötti füves tér ad helyet a pihenőpadokkal kialakított játszótérnek.

A látogatóközpont épületegyüttesében az említett kiállítások mellett egy kb. 60 főt befogadó konferenciaterem szolgálja a különféle rendezvények, konferenciák lebonyolítását.

A látogatóközpont területén a fogyatékkal élők és mozgássérültek számára készült kerékpárok kerültek elhelyezésre, amelyek előzetes bejelentkezés mellett térítésmentesen vehetők igénybe!

Csapody István Természetiskola

Cím:

9434 Fertőújlak, Petőfi Sándor u. 23/A

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

20%-kal kevesebb szállásdíj

Bemutatkozás:

A Dr. Csapody István erdőmérnök, botanikus nevét viselő épület 2007 májusában nyitotta meg kapuit. A védett területek ölelésében, Fertőújlak település szélén elhelyezkedő épület minősített természetiskolai bázishely.

A 10 db 4 ágyas és 1 db 2 ágyas szobában összesen 42 férőhellyel várjuk látogatóinkat. Két szobánként közös fürdőszoba (zuhanyzó, WC) áll vendégeink rendelkezésére.
Étkezési lehetőséget nem tudunk biztosítani, egy közös konyha (mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény) és étkező áll helyben rendelkezésre. Fertőújlakon, illetve Fertődön vendéglátóhely várja a kirándulókat.

A hátsó kerthelyiség kerti padokkal és asztalokkal berendezett zárt, füves udvara kiváló lehetőséget biztosít szabadtéri játékok, csoportos foglalkozások lebonyolítására.

Minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges!

Gabi - Csabi kalandjai mesekönyv webshop

Cím:

6782 Mórahalom, Kissori út 69.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

30% az eredeti árból a következő termékre:
"Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica"

A csomag tartalma:
• Gabi – Csabi kalandjai: A nyaralás, mesekönyv (2.990 Ft)
• Gabi – Csabi kalandjai: A színező, kifestőkönyv (990 Ft)
• Gabi – Csabi matricacsomag, 16 matricával (690 Ft)
• Gabi – Csabi mesés könyvjelző, idézettel (390 Ft)

Eredeti ár: 5.060 Ft (Akciós ár: 3.990 Ft)
NOE kedvezmény: "NOE30" kuponkód használatával: 3.542 Ft

Bemutatkozás:

Ismerd meg Te is Gabit és Csabit, a fiatal testvérpárt, akik éppen egy izgalmas nyaraláson vesznek részt. Velük együtt élhetitek át a hosszú utazás izgalmát, együtt piknikezhettek egy patak partján, de azt is megtudhatjátok, milyen íze van a denevértejnek. Közben mesélnek nektek testvéri szeretetről, barátságról és gyerekkori szerelemről egyaránt. Fogadjátok szeretettel Gabi és Csabi történeteit, amelyek mindegyike egy-egy valóban megtörtént gyerekkori kalandot elevenít fel.

A kedvezmény a Gabi–Csabi kalandjai mesekönyv, színező, könyvjelző és matrica csomag együttes megvásárlása esetén 30%-ot biztosít az eredeti vételárból! Ehhez az akciós: "Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica" terméket kell a kosárba helyezni a https://gabicsabi.hu/webshop oldalon.

Bódisné Szedleczky Fanny / Select bt.

Billings módszer online előadások és konzultációk Bódisné Szedleczky Fanny

Cím:

Budapest, bp.fanny@billings.hu

Kedvezmény mértéke:

-10%, további csoportos kedvezmények

Megjegyzés:

A mindenkori árakból 10% kedvezmény NOE családtagoknak (házaspároknak, és akik NOE családban születettek) Tagkártya szám megadása szükséges.

Billings Ovulációs módszerről előre megbeszélt időpontban, havonta egy, 60 perces, online, tájékoztató előadást ingyenesen tartok azoknak a NOE csoportoknak, akik személyesen jelentkeznek a bp.fanny@billings.hu
címen.

Bemutatkozás:

#Női egészség,# termékenység, #hormonmentes családtervezés.
A Billings Ovulációs módszer segítségével napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatod meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben; kamasz korban, szoptatási időszakban és akár a perimenopauza idején is, a biztonságot nyújtják. Erre a tudásra minden nőnek szüksége van!

Céner Kft

Céner Kft

Cím:

8500 Pápa, Vásár utca 2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Minden Tisztelt nagycsaládos ügyfelünknek , a vállalt díj értékéből 10 % kedvezményt biztosítunk !
Nyílászárók beépítése ,cseréje esetén !

Bemutatkozás:

Tisztelt Ügyfelünk !
Mi a Céner Kft, nyílászárók értékesítésének teljes palettájával rendelkezünk , kiegészítőivel együtt . Vállajuk családi házak , lakások teljes körű nyílászáró cseréjét, helyreállítási munkálatokkal . Új építésű családi házak nyílászáróinak beépítését .
Garázskapuk , portálkapuk gyártása beépítése !
Keressen bizalommal !

Strenner Balázs e.v.

Strennerbolt.hu Webshop - A Te mindenes boltod

Cím:

8163 Csajág, Vasút utca 14.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A termékek kiválasztása után a kosár menüben , a "% Promóciós kód" lehetöségnél a "NAGYCSALAD" kuponkóddal 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a webáruházunkban.

Bemutatkozás:

Minden ami hasznos lehet egy nagycsaládban , megtalálható a webshopunkba. Használati dolgok, játék, szerszám, hinta, futóbicaj, és még sok más. Jó böngészést kívánunk! 🙂

Kiskuckó Ruhaszerviz

Cím:

9024 Győr, Magyar

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

Minden általam javított ruhadarab árából kerül levonásra a kedvezmény, érvényes nagycsaládosok kártya felmutatásával!

Bemutatkozás:

Sok éves tapasztalattal december 1.-én megnyitottam saját kis üzletemet.
Ha javításra, felhajtásra, zipp cserére esetleg függöny varrásra, szegésre van szüksége keressen bizalommal!
Várok mindenkit szeretettel Győrben a videkiben!

Láng Kft, Győr

Cím:

9023 Győr, Richter János utca 11.

Kedvezmény mértéke:

30 % a legtöbb termékcsoportra

Megjegyzés:

A mindenkori kiskereskedelmi árakból 30 % kedvezményt biztosítunk telephelyeinken az érvényes NOE kártyával rendelkezők számára. Minden amire autójához szükség lehet: autóalkatrészek, olaj, akkumulátor, ablaktörlők stb. autófelszerelési, autóápolási termékek.

Bemutatkozás:

Láng Kft. az LKQ csoport tagjaként Európa legnagyobb autóalkatrész kereskedelmi hálózatának magyarországi tagja, alkatrészek, autótartozékok és autós cikkek szállítója. Autószervizek kiemelt beszállítójaként üzleteink országos hálózattal széles
választékot kínálnak partnereinknek Magyarországon és Európa nagy részén. Magyarországon 25 telephellyel és 500 munkatárssal állunk vevőink rendelkezésére.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573