MOTOR-XXL KFT.

Cím:

9082 Nyúl, Kossuth Lajos u. 70.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A szolgáltatás végösszegéből 10% kedvezményt adunk.

Bemutatkozás:

Tisztelt leendő Ügyfeleink!
Kérem, engedjék meg, hogy röviden bemutassam Győr környéki
autószerelő cégünket.
Autószerelés, autóvillamossági szerelés, karosszériajavítás, lakatos munkák és fényezés, szélvédő csere, klímajavítás, illetve a gumiszerelés is házon belül, telephelyünkön történik. Az autó hozzánk kerülésekor a hibafeltárás után írásos ajánlatot teszünk a javításra, a javítás csak a jóváhagyást követően kezdjük meg.
Ingyenes „hoz-visz” szolgáltatásunk jelentős gondtól és költségtől szabadítja meg Önöket.
„Hoz-visz” szolgáltatásunk Nyúl 20 km-es körzetében vehető igénybe.
461/2010/EU rendelete (2010. május 27.) alapján a garancia megőrzéséhez szükséges kötelező szervizek elvégzésére is jogosultak vagyunk.
Bosch Car Service hálózatba való felvételünk folyamatban van.
A mielőbbi sikeres együttműködés reményében.

Outlet Háztartási Gépbolt

Cím:

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth Lajos utca 2

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5 %

Megjegyzés:

Kedvezmény a termékek árából.

Bemutatkozás:

Kis és nagy háztartási gépek árusítása üzletben és online országos házhoz szállítással.

Életvezetési tanácsadás bármely életterületen, személyre szabva egyedi módszerrel

Cím:

9022 Győr, Czuczor Gergely u. 18-24

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

10% egyéni és csoportos tréningekre valamint mediátori tevékenységre.

Bemutatkozás:

Orvos-természetgyógyász vagyok, holisztikus és pszichoszomatikus szemlélettel, életmódorvosként MOTE tagsággal rendelkezem. 16 éven keresztül különböző tanfolyamokon és kurzusokon vettem részt Németország több klinikáján, az ott tanult módszereket alkalmazom. Life-, business- és karrier coachként életvezetési problémákban segítek a pozitív pszichológia módszereit alkalmazva. Mediátorként alábbi területeket vállalom: családi, gazdasági, határon átnyúló, közigazgatási, munkaügyi, oktatásügyi viták valamint orvos és beteg között keletkezett jogvita peren kívüli egyezséggel történő rendezését. Önismereti terapeutaként önbizalomhiány megszüntetésében, önfejlesztésben és magabiztosság kialakításában segítek. Táplálkozási tanácsadóként túlsúly és egyéb túlsúllyal kapcsolatos egészségügyi problémák megoldásában segítem elő a pozitív változást. 100% garanciát vállalok a segítségemmel elért eredményekre.

Magyar Egyedi Termékek boltja (D-MET)

Cím:

9400 Sopron, Torna u. 8.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

Érvényes NOE kártya felmutatása esetén 5% kedvezményt adunk a vásárlás végösszegéből.

Bemutatkozás:

Magyar Egyedi Termékek boltja - GT Sportcipő márkabolt és ajándékbolt

Szent László Látogatóközpont

Cím:

9021 Győr, Káptalandomb 13.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Családi jegy

Megjegyzés:

Családi jegy: felnőtt teljes árú jegy + diákigazolvánnyal rendelkező gyermek a kedvezményes jegyárból további 50% kedvezményre jogosult.
A belépés 6 éven aluliaknak ingyenes.

Bemutatkozás:

A Szent László Látogatóközpont turisztikai és kulturális színterei Győr történelmi központjában, a nemzeti emlékhellyé nyilvánított Káptalandombon kapnak helyet. A bemutatott épületek és műtárgyak a Győri Egyházmegye ezer éves szakrális-kulturális örökségeként maradtak ránk. A Szent László Látogatóközpont a Győri Egyházmegye turisztikai szervezete, a Káptalandomb 13. szám alatti régi kanonoki épületben működik.
A látogatóközpont által működtetett kiállítóterekben és létesítményekben - mintegy nyitott múzeumi negyedben - tekintheti meg, fedezheti fel a látogató a 2020-ban nemzeti emlékhellyé nyilvánított városrész szakrális-történelmi értékeit.
Állandó kiállításként a JAURINUM – A Győri Székesegyház Kincstára, a Boldog Apor Vilmos Emlékkiállítás és a LEGENDA AUREA - Ereklyék vonzásában című tárlat várja a turistákat.
A Püspökvár-Toronykilátóból pedig a magasból csodálhatják meg a barokk belvárost és a távolabbi táj nevezetes pontjait.
A Triangulum Galéria kortárs képzőművészek számára kínál bemutatkozási lehetőséget, az Egyházmegyei Könyvtár és Kiállítótérben pedig könyvritkaságok és tematikus tárlatok várják az érdeklődőket. A Szent László Kegytárgy- és Ajándékbolt, a Zarándokpihenő és a Café Collis a vendégek kényelmét szolgálja.

Mobilis Interaktív Élményközpont

Cím:

9026 Győr, Vásárhelyi Pál u.66.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

2900 Ft

Megjegyzés:

Gyerekenként 2900 Ft kedvezmény.

Bemutatkozás:

A győri Mobilis Interaktív Élményközpont küldetése, hogy játékos formában közelebb hozza a természettudományok érdekességeit, interaktív eszközökkel bemutassa a digitális világ rejtelmeit, mindezt közérthető formában, élményszerű alkotópedagógiai módszerekkel.
A tanév során - az iskolai oktatást kiegészítő - rendhagyó természettudományos órákat, témanapokat kínál iskolai osztályoknak, elsődlegesen kémia, fizika, matematika és digitális kultúra tantárgyakra fókuszálva. Hétvégenként családoknak, egyéni látogatóknak, helybélieknek és turistáknak nyújt izgalmas kikapcsolódási lehetőséget.

Céner Kft

Cím:

8500 Pápa, Vásásr utca 2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Nylászárók a-z ig , szekcionált garázskapuk , kerítések portálkapuk

Bemutatkozás:

Céner Kft , a nyílászáró specialista . Komplett nyílászáró cseréje helyreállítással együtt , Árnyékolástechnika , Garázskapuk portálkapuk kerítések !
Minden egy helyen minőségi anyagok , minőségi munka .

Pályaválasztási és karrier-tanácsadás

Cím:

9026 Győr, Vidra utca 15.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

10% kedvezmény az egyéni vagy csoportos pályaválasztási és karriertanácsadás díjából

Bemutatkozás:

Okleveles pálya- és karriertanácsadóként a hazai és a Németországban használatos módszertanokat ötvözöm, hogy a legújabb szakmai ajánlások figyelembevételével, hatékonyan tudjam segíteni ügyfeleimet:
📌gimnáziumi fakultációválasztáskor
📌egyetemválasztás előtt
📌pályakezdéskor
📌karrierdilemmák, - elakadások esetén
📌karrierváltáskor
Egyéni konzultációkon és csoportos workshopokon magyar, illetve német nyelven támogatom klienseimet, hogy képesek legyenek értékeiket, erősségeiket, kompetenciáikat, érdeklődési területüket beazonosítani és hasznosítani a munkaerőpiacon. Segítek, hogy a reális énkép birtokában ügyfeleim megalapozott döntést hozhassanak saját karrierjükről.
Bátran keressetek
💻 e-mailen: csilla.dallos@karriermentoring.hu
📞 telefonon: 06 20 486 0016

Kálnoki Levendulás rendezvényei

Cím:

9231 Máriakálnok, Széchenyi utca 5.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

TulipánSzüret ideje alatt, tehát április közepe körül családonként 5 szál tulipán ajándék
LevendulaFesztivál ideje alatt, tehát június közepe körül 1 csokor levendula ajándék

Bemutatkozás:

Hegyi Tamás vagyok, a családommal együtt álmodtuk meg a Kálnoki Levendulást. 2016-ban telepítettünk, közel 1,5 hektáron levendulatöveket. Két évre volt szükség ahhoz, hogy a tövek megerősödjenek és, hogy bennünk is megérjen a gondolat, miszerint ha látogatókat engedünk a birtokunkra, akkor akár egy remek közösségi eseményt is csinálhatnánk a levendula szüreteléséből. Így tehát 2018-ban nyitottunk meg kapuinkat a nagyközönség előtt és azóta is minden évben igyekszünk bővíteni az élmények és lehetőségek tárházát a hozzánk ellátogatók számára.

Ennek az egyedi, több mint 1 hektáron elterülő levendulamezőnek a virágaiból készítjük Kálnoki Levendulás termékeinket egy titkos összetevővel, és egy csipet bűbájjal, melyektől igazán egyedülállóak lesznek! Kis, máriakálnoki manufaktúránkban a régi módszerekkel, de modern technológiával azon dolgozik családunk, hogy a lehető legtisztább, és legértékesebb levendulaolajat, illetve levendulavizet készítsük el neked, hiszen a kálnoki levendula kivonat segítségével kiegyensúlyozottabb, boldogabb és egészségesebb lehet az ember. Legyen szó gasztronómiáról, vagy épp a test és a lélek ápolásáról, nálunk mindent megtalálsz!

Nagyon boldoggá tett minket az elismerés, hogy a Magyar Ízek Versenyén már több termékünket is díjazták, valamint az International Taste Awardson is sikerült arany minősítést szereznünk a Levendulaszörpünkkel.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573