Szent László Látogatóközpont

Cím:

9021 Győr, Káptalandomb 13.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Családi jegy

Megjegyzés:

Családi jegy: felnőtt teljes árú jegy + diákigazolvánnyal rendelkező gyermek a kedvezményes jegyárból további 50% kedvezményre jogosult.
A belépés 6 éven aluliaknak ingyenes.

Bemutatkozás:

A Szent László Látogatóközpont turisztikai és kulturális színterei Győr történelmi központjában, a nemzeti emlékhellyé nyilvánított Káptalandombon kapnak helyet. A bemutatott épületek és műtárgyak a Győri Egyházmegye ezer éves szakrális-kulturális örökségeként maradtak ránk. A Szent László Látogatóközpont a Győri Egyházmegye turisztikai szervezete, a Káptalandomb 13. szám alatti régi kanonoki épületben működik.
A látogatóközpont által működtetett kiállítóterekben és létesítményekben - mintegy nyitott múzeumi negyedben - tekintheti meg, fedezheti fel a látogató a 2020-ban nemzeti emlékhellyé nyilvánított városrész szakrális-történelmi értékeit.
Állandó kiállításként a JAURINUM – A Győri Székesegyház Kincstára, a Boldog Apor Vilmos Emlékkiállítás és a LEGENDA AUREA - Ereklyék vonzásában című tárlat várja a turistákat.
A Püspökvár-Toronykilátóból pedig a magasból csodálhatják meg a barokk belvárost és a távolabbi táj nevezetes pontjait.
A Triangulum Galéria kortárs képzőművészek számára kínál bemutatkozási lehetőséget, az Egyházmegyei Könyvtár és Kiállítótérben pedig könyvritkaságok és tematikus tárlatok várják az érdeklődőket. A Szent László Kegytárgy- és Ajándékbolt, a Zarándokpihenő és a Café Collis a vendégek kényelmét szolgálja.

Mobilis Interaktív Élményközpont

Cím:

9026 Győr, Vásárhelyi Pál u.66.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

2900 Ft

Megjegyzés:

Gyerekenként 2900 Ft kedvezmény.

Bemutatkozás:

A győri Mobilis Interaktív Élményközpont küldetése, hogy játékos formában közelebb hozza a természettudományok érdekességeit, interaktív eszközökkel bemutassa a digitális világ rejtelmeit, mindezt közérthető formában, élményszerű alkotópedagógiai módszerekkel.
A tanév során - az iskolai oktatást kiegészítő - rendhagyó természettudományos órákat, témanapokat kínál iskolai osztályoknak, elsődlegesen kémia, fizika, matematika és digitális kultúra tantárgyakra fókuszálva. Hétvégenként családoknak, egyéni látogatóknak, helybélieknek és turistáknak nyújt izgalmas kikapcsolódási lehetőséget.

Céner Kft

Cím:

8500 Pápa, Vásásr utca 2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Nylászárók a-z ig , szekcionált garázskapuk , kerítések portálkapuk

Bemutatkozás:

Céner Kft , a nyílászáró specialista . Komplett nyílászáró cseréje helyreállítással együtt , Árnyékolástechnika , Garázskapuk portálkapuk kerítések !
Minden egy helyen minőségi anyagok , minőségi munka .

Győr, Online

Cím:

9026 Győr, Vidra utca 15.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15%

Megjegyzés:

15% kedvezmény az egyéni vagy csoportos pályaválasztási és karriertanácsadás díjából

Bemutatkozás:

Okleveles pálya- és karriertanácsadóként a hazai és a Németországban használatos módszertanokat ötvözöm, hogy a legújabb szakmai ajánlások figyelembevételével, hatékonyan tudjam segíteni ügyfeleimet:
📌gimnáziumi fakultációválasztáskor
📌egyetemválasztás előtt
📌pályakezdéskor
📌karrierdilemmák, - elakadások esetén
📌karrierváltáskor
Egyéni konzultációkon és csoportos workshopokon magyar, illetve német nyelven támogatom klienseimet, hogy képesek legyenek értékeiket, erősségeiket, kompetenciáikat, érdeklődési területüket beazonosítani és hasznosítani a munkaerőpiacon. Segítek, hogy a reális énkép birtokában ügyfeleim megalapozott döntést hozhassanak saját karrierjükről.
Bátran keressetek
💻 e-mailen: csilla.dallos@karriermentoring.hu
📞 telefonon: 06 20 486 0016

Kálnoki Levendulás rendezvényei

Cím:

9231 Máriakálnok, Széchenyi utca 5.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

3000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk a végösszegből
TulipánSzüret ideje alatt, tehát április közepe körül családonként 5 szál tulipán ajándék
LevendulaFesztivál ideje alatt, tehát június közepe körül 1 csokor levendula ajándék

Bemutatkozás:

Hegyi Tamás vagyok, a családommal együtt álmodtuk meg a Kálnoki Levendulást. 2016-ban telepítettünk, közel 1,5 hektáron levendulatöveket. Két évre volt szükség ahhoz, hogy a tövek megerősödjenek és, hogy bennünk is megérjen a gondolat, miszerint ha látogatókat engedünk a birtokunkra, akkor akár egy remek közösségi eseményt is csinálhatnánk a levendula szüreteléséből. Így tehát 2018-ban nyitottunk meg kapuinkat a nagyközönség előtt és azóta is minden évben igyekszünk bővíteni az élmények és lehetőségek tárházát a hozzánk ellátogatók számára.

Ennek az egyedi, több mint 1 hektáron elterülő levendulamezőnek a virágaiból készítjük Kálnoki Levendulás termékeinket egy titkos összetevővel, és egy csipet bűbájjal, melyektől igazán egyedülállóak lesznek! Kis, máriakálnoki manufaktúránkban a régi módszerekkel, de modern technológiával azon dolgozik családunk, hogy a lehető legtisztább, és legértékesebb levendulaolajat, illetve levendulavizet készítsük el neked, hiszen a kálnoki levendula kivonat segítségével kiegyensúlyozottabb, boldogabb és egészségesebb lehet az ember. Legyen szó gasztronómiáról, vagy épp a test és a lélek ápolásáról, nálunk mindent megtalálsz!

Nagyon boldoggá tett minket az elismerés, hogy a Magyar Ízek Versenyén már több termékünket is díjazták, valamint az International Taste Awardson is sikerült arany minősítést szereznünk a Levendulaszörpünkkel.

Abakusz Papír Írószer Nyomtatvány

Cím:

9200 Erkel F. u. 7.Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 7.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10 %

Megjegyzés:

Minden termékből

Bemutatkozás:

Cégünk az Abakusz SH Kft. 1994 -ben alakult. Az évek során folyamatosan bővítettük árukészletünket és szolgáltatásainkat. Jelenleg Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is számos céget és kiskereskedelmi egységet is kiszolgálunk.

Saját üzletekkel rendelkezünk Mosonmagyaróváron:

-Telephelyünk, mely egyben nagy- és kiskereskedésünk Bartók Béla utca 2/A. úton található.

-Lakossági üzletünkben, Erkel F. u. 7. szám alatt sok szeretettel várjuk vásárlóinkat.

Fő tevékenységi körünk papír-írószer-nyomtatvány kis - és nagykereskedelem.

Vásárlóink igényeit egyedi szolgáltatásokkal is igyekszünk kielégíteni. Webáruházzal, egyedi árakkal, akár díjmentes házhoz szállítással állunk vevőink rendelkezésére.

További információk Rólunk a www.abakuszpapir.hu oldalon találhatóak.

Abakusz Papír

Kócsagvár

Cím:

9435 Sarród, Rév-Kócsagvár

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

20% kedvezmény a szállásdíjból

Bemutatkozás:

A Kócsagvárban - a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság központi épületében - az irodák mellett az első két épületszárnyban egész évben igénybe vehető szálláshely működik.

8 szobában 24 fő számára tudunk szállást biztosítani. Minden szobához külön fürdőszoba (zuhanyzó) és WC tartozik.
Négy szobához egy felszerelt konyha tartozik. Csoportok a közeli vendéglátóhelyekkel egyeztetve tudják megoldani az étkezést.

A Kócsagvárban állandó portaszolgálat működik. Az épülethez zárt udvar, illetve gépkocsi parkoló tartozik. A zárt füves terület kiváló lehetőséget biztosít különféle szabadtéri játékok, csoportos foglalkozások lebonyolítására.

A Kócsagvár kedvelt helyszíne az erdei iskolás programoknak, különféle táboroknak és továbbképzéseknek, a terepi gyakorlatok és az előadótermi foglalkozások együttes lehetőségével.

Csapody István Természetiskola

Cím:

9434 Fertőújlak, Petőfi Sándor u. 23/A

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

20% kedvezmény a szállásdíjból

Bemutatkozás:

A Dr. Csapody István erdőmérnök, botanikus nevét viselő épület 2007 májusában nyitotta meg kapuit. A védett területek ölelésében, Fertőújlak település szélén elhelyezkedő épület minősített természetiskolai bázishely.

A 10 db 4 ágyas és 1 db 2 ágyas szobában összesen 42 férőhellyel várjuk látogatóinkat. Két szobánként közös fürdőszoba (zuhanyzó, WC) áll vendégeink rendelkezésére.
Étkezési lehetőséget nem tudunk biztosítani, egy közös konyha (mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény) és étkező áll helyben rendelkezésre. Fertőújlakon, illetve Fertődön vendéglátóhely várja a kirándulókat.

A hátsó kerthelyiség kerti padokkal és asztalokkal berendezett zárt, füves udvara kiváló lehetőséget biztosít szabadtéri játékok, csoportos foglalkozások lebonyolítására.

Minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges!

Gabi - Csabi kalandjai mesekönyv webshop

Cím:

6782 Mórahalom, Kissori út 69.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

30% az eredeti árból a következő termékre:
"Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica"

A csomag tartalma:
• Gabi – Csabi kalandjai: A nyaralás, mesekönyv (2.990 Ft)
• Gabi – Csabi kalandjai: A színező, kifestőkönyv (990 Ft)
• Gabi – Csabi matricacsomag, 16 matricával (690 Ft)
• Gabi – Csabi mesés könyvjelző, idézettel (390 Ft)

Eredeti ár: 5.060 Ft (Akciós ár: 3.990 Ft)
NOE kedvezmény: "NOE30" kuponkód használatával: 3.542 Ft

Bemutatkozás:

Ismerd meg Te is Gabit és Csabit, a fiatal testvérpárt, akik éppen egy izgalmas nyaraláson vesznek részt. Velük együtt élhetitek át a hosszú utazás izgalmát, együtt piknikezhettek egy patak partján, de azt is megtudhatjátok, milyen íze van a denevértejnek. Közben mesélnek nektek testvéri szeretetről, barátságról és gyerekkori szerelemről egyaránt. Fogadjátok szeretettel Gabi és Csabi történeteit, amelyek mindegyike egy-egy valóban megtörtént gyerekkori kalandot elevenít fel.

A kedvezmény a Gabi–Csabi kalandjai mesekönyv, színező, könyvjelző és matrica csomag együttes megvásárlása esetén 30%-ot biztosít az eredeti vételárból! Ehhez az akciós: "Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica" terméket kell a kosárba helyezni a https://gabicsabi.hu/webshop oldalon.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573