Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhely

Cím:

8095 Pákozd, Mészeg-hegy 087 hrsz

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15%

Megjegyzés:

A családi jegy árából a NOE tagsági kártyával rendelkezők részére további 15% kedvezményt biztosítunk.

Bemutatkozás:

A Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely az 1848. szeptember 29-i, pákozd-sukorói csata tiszteletére és emlékére, 1951-ben állított Obeliszk környezetében került kialakításra a Mészeg-hegyen Pákozdon.
Jelen formájában az Emlékhely 2010-ben nyitotta meg kapuit és célja, hogy bemutassa az 1848-ban alakult Magyar Honvédség történetét, az elmúlt 175 év főbb katonai eseményeit és emléket állítson az ismert és ismeretlen katonahőseinek.
Ha körülnéz, egy csodálatos – a Velencei-tó és a Velencei-hegység között fekvő - földrajzi környezetet, s benne egy szépen kialakított parkot lát számos emlékművel, kültéri és beltéri kiállítással és interaktív lehetőséggel.
A családokat repülőgép szimulátorral és izgalmas hadtörténeti foglalkozásokkal várjuk, a tematikus hétvégéken pedig katonás kihívásokkal a BakaLand akadálypályán!

Budapest, Pest-, Komárom-Esztergom-, Fejér- és Veszprém vármegyék

Cím:

2080 Pilisjászfalu, Csévi út 17.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15%

Megjegyzés:

Minden érvényes NOE igazolvány tulajdonosnak, 15% kedvezményt nyújtok a munkadíj végösszegéből.

Bemutatkozás:

Schiess Péter egyéni vállalkozó vagyok és gipszkarton szereléssel foglalkozom. Előtét- és válaszfalak, álmennyezet, tetőterek beépítése, rejtett világítások kiépítése, stb. Tervrajz, vagy egyéni elképzelések alapján is segítséget tudok nyújtani mindazok megvalósításában. A távolság nem akadály, fotók és pontos méretek alapján is ki tudom számolni az anyagmennyiséget, de természetesen a helyszíni szemle a leghatékonyabb. Budapesten és Pest vármegyében a kiszállás 10.000.- Ft, ami a munka elvégezte után a munkadíj 15%-os kedvezményén kívül még levonásra kerül.

DoriNita Családi Farm

Cím:

8060 Mór-Felsődobos, Móri utca 15.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A kedvezmény minden termékünkre és szolgáltatásunkra vonatkozik.

Bemutatkozás:

A DoriNita Családi Farm kapuit 2022. nyarán nyitottuk meg látogatók előtt, azonban még tartanak a munkálatok. Közel 200 állatunk van, kecskék, birkák, szarvasmarhák, lovak, minilovak, csacsi, törpekenguruk, szárnyasok. Ezen kívül háztáji termékeket készítünk, értékesítünk. Tejtermékeket, hústermékeket, szörpöket, lejvárokaz, zakuszkát értékesítünk. Fogadunk családokat, csoportokat előre egyeztetett időpontban, étkezést tudunk biztosítani, igény szerint sajtkészítő workshopot, csapatépítő disznóvágást, nyáron táborokat szervezünk. Belépőjegyet nem szedünk, a helyszínen becsületkassza működik, lehetőség van állatainkat etetni a helyszínen megvásárolható Farm csemegével.

Kulcsrakészház.hu

Cím:

2210 Dunakeszi, Pallag utca 51

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Új családi ház generálkivitelezésének megrendelése esetén kandallót adunk ajándékba.

Megjegyzés:

Új családi ház generálkivitelezésének megrendelése esetén kandallót adunk ajándékba.

Bemutatkozás:

Alapoktól a beköltözésig! 20 év és több mint 450 tervezett ház tapasztalatával vállaljuk családi házak, ikerházak tervezését és generálkivitelezését!
Megállapodás alapján összeszokott csapatunkkal a házépítéssel kapcsolatos egyéb terheket, mint szakági tervezés, hitelügyintézés, lakberendezés, kerttervezés is levesszük az ön válláról.
Referenciamunkáink megtekinthetőek a honlapon.

Amennyiben Ön már rendelkezik építészeti tervekkel kérjük küldje meg részünkre és elkészítjük kivitelezési ajánlatunkat!

Hideg- és melegburkolás

Cím:

8000 Nincs,

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Megjegyzés:

A szolgáltatásaink árából adunk 5 % kedvezményt. ( Árajánlat minden esetben tényleges felmérés alapján történik)

Bemutatkozás:

Cégünk hideg- és melegburkolással foglalkozik . Honlapunkon és facebook oldalunkon megtalál minden információt. "Ön elképzeli mi megvalósítjuk ,hogy az otthon igazán otthon legyen !"

Szibi Henrietta

Stibi Henrietta Fodrász Lepsény

Cím:

8132 Lepsény, Fő utca 83

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10 %

Megjegyzés:

Minden szolgáltatás hol 10 százalék kedvezmény

Bemutatkozás:

Fodrászat ,női férfi gyermek
Smink
Masszázs 4 féle ( thai herbal, indiai fej , vizes fej , talp masszázs

Festetics-kastély

Cím:

8135 Dég, Hunyadi utca 11.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Kedvezményes családi jegy

Megjegyzés:

Családi jegy keretében 2 felnőtt jegy vásárlása esetén a saját gyermekek 18 éves kor alatt díjmentesen látogathatják a kastélyt.

Bemutatkozás:

A dégi Festetics-kastély hazánk legkorábbi klasszicista rezidenciája. Festetics Antal a kastély és a park építtetője. Az építés 1802-ben kezdődött, majd a botanikával foglalkozó Festetics család kialakította Magyarország legnagyobb angolparkját. A két portikusszal díszitett főépület a budapesti Nemzeti Múzeumra emlékeztet – ez nem véletlen, hiszen mindkettőt Pollack Mihály tervezte.

A kastélyt Magyarország legnagyobb angolparkja öleli körül, melyben különleges ősi fák és növényritkaságok találhatóak, és akkora, mint a New York-i Central Park. A mesébe illő németalföldi stílusban épült vöröstéglás Hollandi ház – melyet 1891-ben emeltek – a Park tó szigetén áll. A látogatók számára az átjutást egy hosszú fehér híd segíti.

Gabi - Csabi kalandjai mesekönyv webshop

Cím:

6782 Mórahalom, Kissori út 69.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

30% az eredeti árból a következő termékre:
"Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica"

A csomag tartalma:
• Gabi – Csabi kalandjai: A nyaralás, mesekönyv (2.990 Ft)
• Gabi – Csabi kalandjai: A színező, kifestőkönyv (990 Ft)
• Gabi – Csabi matricacsomag, 16 matricával (690 Ft)
• Gabi – Csabi mesés könyvjelző, idézettel (390 Ft)

Eredeti ár: 5.060 Ft (Akciós ár: 3.990 Ft)
NOE kedvezmény: "NOE30" kuponkód használatával: 3.542 Ft

Bemutatkozás:

Ismerd meg Te is Gabit és Csabit, a fiatal testvérpárt, akik éppen egy izgalmas nyaraláson vesznek részt. Velük együtt élhetitek át a hosszú utazás izgalmát, együtt piknikezhettek egy patak partján, de azt is megtudhatjátok, milyen íze van a denevértejnek. Közben mesélnek nektek testvéri szeretetről, barátságról és gyerekkori szerelemről egyaránt. Fogadjátok szeretettel Gabi és Csabi történeteit, amelyek mindegyike egy-egy valóban megtörtént gyerekkori kalandot elevenít fel.

A kedvezmény a Gabi–Csabi kalandjai mesekönyv, színező, könyvjelző és matrica csomag együttes megvásárlása esetén 30%-ot biztosít az eredeti vételárból! Ehhez az akciós: "Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica" terméket kell a kosárba helyezni a https://gabicsabi.hu/webshop oldalon.

Bódisné Szedleczky Fanny / Select bt.

Billings módszer online előadások és konzultációk Bódisné Szedleczky Fanny

Cím:

Budapest, bp.fanny@billings.hu

Kedvezmény mértéke:

-10%, további csoportos kedvezmények

Megjegyzés:

A mindenkori árakból 10% kedvezmény NOE családtagoknak (házaspároknak, és akik NOE családban születettek) Tagkártya szám megadása szükséges.

Billings Ovulációs módszerről előre megbeszélt időpontban, havonta egy, 60 perces, online, tájékoztató előadást ingyenesen tartok azoknak a NOE csoportoknak, akik személyesen jelentkeznek a bp.fanny@billings.hu
címen.

Bemutatkozás:

#Női egészség,# termékenység, #hormonmentes családtervezés.
A Billings Ovulációs módszer segítségével napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatod meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben; kamasz korban, szoptatási időszakban és akár a perimenopauza idején is, a biztonságot nyújtják. Erre a tudásra minden nőnek szüksége van!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573