Outlet Háztartási Gépbolt

Cím:

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth Lajos utca 2

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5 %

Megjegyzés:

Kedvezmény a termékek árából.

Bemutatkozás:

Kis és nagy háztartási gépek árusítása üzletben és online országos házhoz szállítással.

Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nkft.

Cím:

6600 Szentes, Csallány Gábor part 4.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

5% kedvezményt biztosítunk szálláshelyeink árából.
10% a vidéki és helyi családi belépőjegyek árából, illetve a kiegészítő gyerekjegyek árából
A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatóak össze.

Bemutatkozás:

Szabadidő-paradicsom a Kurca folyó partján

Gyönyörű környezetben, Szentes aktív turisztikai életének jellemző helyszínén, a Széchenyi-liget árnyas fáinak ölelésében várja az aktív kikapcsolódás szerelmeseit a Szentesi Sport- és Üdülőközpont.

Amíg a pihentető pillanatok kedvelői termálmedencéket, csúszdaparkot, valamint a wellness részlegben többféle szaunát, pezsgőfürdőt, élményfürdőt vehetnek igénybe, addig az aktív kikapcsolódás hívei az úszómedencékben, futópályán és teniszpályán sportolhatnak. A legkisebbek kültéren és beltéren egyaránt pancsolhatnak.

Élmény- és wellness részleg

Az élményrészlegben sodrófolyosó, buzgár, dögönyöző, talppezsgő, ülő- és fekvőpezsgőrész és alagút található, valamint mellette gyermekmedence.
Az élményrészleg mellett wellness részleg is kapott helyet, ahol egy fedett, és egy wellness elemekkel – nyakdögönyözővel, valamint ülő- és fekvőpezsgő paddal- felszerelt, szabadba kivezető termálvizes medencében fürdőzhetnek.

Szauna park
A szaunapark a 892 m2 alapterületű wellness részlegben helyezkedik el. A vizes részlegben élményzuhanyok, gőzfürdő, egy 30 és egy 15 fő befogadására alkalmas finn szauna, infraszauna, sószoba, fényterápiás szauna veszi körül a középen elhelyezkedő kör alakú merülő medencét és Kneipp medencét.
Heti több alkalommal kerül megrendezésre szaunaszeánsz ahol a vendégek szaunamester által vezetett programokon relaxálhatnak, és kapcsolódhatnak ki. Legújabb szolgáltatásunk a naturista szauna napok, mely ország számos pontjáról vonzza a látogatókat.

Vízi csúszdák
Három különböző színű és nehézségű vízi csúszda lop boldog és hangos pillanatokat a legapróbbak és legbátrabbak napjaiba.

Kültéri termálmedencék
A város területén összesen 32 termálkút üzemel, amelyek között számos forrás ad minősített gyógyvizet, mely alkalmas emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek, epehólyag gyulladás, epekő, gyomorfekély és mozgásszervi betegségek kezelésére.
A Szentesi Sport- és Üdülőközpont három kültéri termálvizes medencéjébe körülbelül 1700 méter mélyről 70°C fokon érkezik gyógyhatású víz, amely 35°C, 38°C, és 42°C fokra hűtve érkezik a medencékbe. A termálvíz a benne oldott ásványi anyagok és ionok segítségével enyhíti a fájdalmakat, ellazít, csökkenti a stresszt és felüdíti a szervezetet.

Strandfürdő
A nyár, a napsütés és strandolás szerelmeseit nyáron egy 25 és egy 33 1/3 méteres medence várja, melynek partján a fürdőzők megfeledkezhetnek a mindennapok problémáiról. A medence partján napozóterasz található, ahol igényes napozóbútorokon pihenhetnek a vendégek. A két medencét télen sátor fedi, így az év minden évszakában alkalmas fürdőzésre és sportolásra.

A 25 és 33 1/3 méteres medence mellett áprilistól szeptemberig egy kültéri 50 méteres medence is a vendégek rendelkezésére áll. Sekély részében kisgyermekek pancsolhatnak, míg mélyebb részében a sportolásra és kikapcsolódásra vágyók fürdőzhetnek. A medence legmélyebb részében szakképzett felügyelő segítségével búvárkodásra is lehetőség van.

Szálláshelyek:

Panzióházak:
2020 közepén adták át a teljesen felújított 3 csillagos minősítést kapott 2 és 4 ágyas panzióházakat.
A közvetlenül a Kurca folyó partján fekvő üdülőházak tökéletes pihenést biztosítanak családi nyaralásokhoz és hétvégi kirándulásokhoz.
Szolgáltatások: TV, Wifi, klíma, hűtőszekrény, főzési lehetőség, ingyenes uszodahasználat, 50 méterre étterem, futópálya és teniszpálya.

Üdülőházak
A közvetlenül a Kurca folyó partján, közvetlenül a panzióházak mellett fekvő két ágyas létesítmények.
Szolgáltatások: TV, klíma, hűtőszekrény, főzési lehetőség, ingyenes uszodahasználat, 50 méterre étterem, futópálya és teniszpálya.

Pályaudvar Lakásétterem

Cím:

6753 Szeged, Szirom utca 32

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Minden nagycsaládos társunknak 10% kedvezményt biztosítunk a teljes fogyasztásból.

Bemutatkozás:

Meghívjuk egy időutazásra!

Nálunk mindenki újra gyermeknek érezheti magát, miközben a modellvasút az asztalára hordja kedvenc italát, egyiket a másik után. A szerencsésebbek gyermekeikkel tudnak ellátogatni hozzánk és együtt élhetik át ezt a csodát!Apró lakásétterem vagyunk. A feledhetetlen kiszolgálás mellett, ígyekszünk ételkínálatunkkal is az Önök kedvében járni.

A kerthelységben dohányzórészleg várja dohányzó vendégeinket, ahol nyugodtan cigarettázhatnak.Egyéni táplálkozás:

Aki laktózmentesen vagy gluténmentesen szeretne étkezni, nálunk jó helyen jár. Segítünk Önnek, hogy étkezés során szem előtt tudja tartani egészségét, és hogy tudatosodjon Önben, hogy mennyire finomak lehetnek az egészséges ételek.Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk

Éttermünket akadálymentesen is megközelítheti. Akár azonnal is intézheti foglalását, örömmel fogadjuk vendéglőnkben. Rendkívüli kényelem: foglalását intézheti speciális online foglalási felületünkön.

Foglalását természetesen telefonon keresztül is intézheti:

+36202925059 (magyar, english, srbski)

+36202924926 (magyar, english)

Legyen szó esküvőről, céges bulról, csapatépítésről, lánybúcsúról, aglegény partiról, születésnapról vagy egy bájos keresztelőről – a modell vasút és a catering-szolgáltatásunk gondoskodik róla, hogy felejthetetlen legyen rendezvénye.Igény esetén vendéglőnkben is megszervezheti zárt körű rendezvényét - időpontot, programot, minden esetben egyeztessünk előtte!

Kezsdetben a hét 3 napján (csütörtök - péntek - szombat) 18:00 – 21:00 órai időpontokra lehet asztalt foglalni (eltérő időpont is szóbajöhet, ha egyeztetünk).

Egy kis lakásétterem vagyunk, akkor fenntartható a működésünk, ha kellő létszám gyűlik össze, ezért minden foglalást telefonon visszaigazolunk

Domján Optika és Látásközpont

Cím:

6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 4-6.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

25%

Megjegyzés:

Minden termékünkre vonatkozik 25% kezdevezményünk. Más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható.

Bemutatkozás:

Szentesen és Hódmezővásárhelyen a város szívében szeretettel és szakértelemmel várjuk kedves vásárlóinkat meghitt hangulatú optikánkban professzionális látásvizsgálattal, széles optikai keret, napszemüveg, szemüveglencse és egyéb optikai kiegészítők kínálatával. Hódmezővásárhelyen egyedülálló műszerparkkal, valamint gyermekszemészettel is várjuk vásárlóinkat. Aktuális akcióink megtalálhatóak facebook oldalainkon, ahol még sok más érdekességet osztunk meg.
https://www.facebook.com/domjanoptika
https://www.facebook.com/domjanlataskozpont

Alfa Tanulóklub

Cím:

2132 Göd, Margit utca 10.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Tanulást segítő tréningjeinknek az ára fix egy adott naptári évben. Ebből az árból adunk 10 % kedvezményt.

Bemutatkozás:

Legyen gyermeked sikeres felsős!

Alfa Tanulóklub - tanulástechnikai tréningek

Tudomásul kell vennünk, hogy az iskola a gyermek számára ugyanaz, mint a felnőtt számára a munkahely. A különbség az, hogy a munkahelyen megtanítanak jól dolgozni, míg az iskolában erre nem kerül sor. Vagy rájön a diák magától, hogyan kell JÓL tanulni, vagy nem.
Pedig a hatékony tanulás tanulható!

Gödi bázisintézményünkben évfolyamszintű tanulószobát működtetünk, évek óta tanulunk együtt a diákokkal. Ismerjük a kamaszok tanulási szokásait, a tanuláshoz való hozzáállásukat; látjuk az iskolák követelményeit és a pedagógusok elvárásait.
Ezek mentén dolgoztuk ki a „Tanulj jól!” tanulástechnikai tréningünket, mely felső tagozatos diákok számára érhető el.
A tréning, mint oktatási forma a személyes élményre, megtapasztalásra épít: sok játékos egyéni és csoportos feladat tanulságait fordítjuk át a tanulásban felhasználható technikákra.
Ezek a technikák a kamaszok meglevő képességeire épülnek, nem kívánnak különleges tudást, semmilyen extra módszert nem kell elsajátítaniuk. Tanítunk időgazdálkodási technikát, megmutatjuk az elmetérképet, és több szövegfeldolgozási módszert is átadunk. Szóba kerül a motiváció, a célkitűzések fontossága, és a tanulási szokások kialakítására is teszünk ajánlásokat.
A munkát munkafüzet segíti, így otthon bármikor felidézheti a tanultakat a gyermek.

A foglalkozáson maximum 12 fő vehet részt, így biztosítjuk, hogy minden résztvevő kellő figyelmet kapjon, minden problémát feldolgozzunk. A személyes, fizikai kapcsolódásban hiszünk, ezért foglalkozásaink csak személyes jelenléttel vehetők igénybe.
Nagy hangsúlyt fektetünk a tervezés fontosságára, ezért készült egy program - A tanulási szervező használata a mindennapokban – amely a szülő gyermek közös részvételével zajlik. Itt kialakítunk egy közös szótárat a mindennapi tanuláshoz, hogy szülő és gyermek ugyanazt értse a fogalmak alatt. Ennek a programnak van egy rövidített 45 perces osztályfőnöki órára vihető változata, amely után a szülők letölthető használati útmutatót kapnak a tanulási szervező használatához.
Megtanultál holnapra?
Gyerek fordítása: megírtad a leckét?
Szülő értelmezése: minden formában felkészültél a holnapra?
(Ugye most mosolyogsz? Nálatok is így zajlik?)
Az iskolába kerülő gyermekkel alsóban elhitetjük, hogy a tanulás azt jelenti, hogy a végletekig másol, magol, ismétel. A tanulás számára a „házi” megírása, és boldog, ha nincs házi. Nincsenek tanulós tárgyak, tanulni legfeljebb nyelvtanból és környezetből kell egy-egy fogalmat, definíciót, amit a magolás módszerével könnyedén teljesít, és másnapra már nem is emlékszik rá.
Ötödiktől a jó jegyhez nem lesz elég ha „csak” bemegy az iskolába és figyel az órán. A négyeshez, ötöshöz az kell, hogy rendszeresen, következetesen az időt jól beosztva készüljön másnapra.
Ezt eddig senki nem tanította meg neki!

Tréningjeink az ország egyre több területén elérhetőek, valós iskolai tapasztalattal rendelkező tanulási trénereink által.
Aktuális tréning helyszínekről, időpontokról itt tudtok tájékozódni: https://alfatanuloklub.hu/legy-sikeres-felsos/
Ha szeretnétek lakóhelyeteken, iskolátokban tréninget, jelezzétek és megszervezzük: alfatanuloklub@gmail.com

Dínópark Ásotthalom

Cím:

6783 Ásotthalom, Gárgyán erdei út 5.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

A belépőjegy árát csak két gyerek után kell kifizetni a harmadik gyermektől számítva ingyenes a belépés!

Megjegyzés:

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagsági kártyával rendelkező tagjainak a belépéskor csak kettő gyermek után kell megfizetni a belépőjegyet a harmadik gyermektől a belépés ingyenes!

Bemutatkozás:

A Dínópark Ásotthalom a Gárgyán-erdő fenyőinek tövében, majd 6000 m2-en terül el. Barangolhatsz az életnagyságú dínók birodalmában, felfedezheted a Meseerdő játszóházat, fogyaszthatsz dínós édességeket a Brankó Büfében. Várunk!
🦕 Hangoskodó életnagyságú megmozduló dínók
🥚 Paleontológiai kincsek
🦎 Leó, a kézbe vehető kamélon
🎁 Ajándékbolt
🏰 Meseerdő játszóház (sóhomokozó, Lego építőasztal, babakonyha, társasjátékok, kézműves foglalkozás)
💎 Ásványkiállítás és -vásár
🍟 Brankó büfé (hot-dog, sültkrumpli üdítő, dínós édességek, kávé)

Gabi - Csabi kalandjai mesekönyv webshop

Cím:

6782 Mórahalom, Kissori út 69.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

30% az eredeti árból a következő termékre:
"Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica"

A csomag tartalma:
• Gabi – Csabi kalandjai: A nyaralás, mesekönyv (2.990 Ft)
• Gabi – Csabi kalandjai: A színező, kifestőkönyv (990 Ft)
• Gabi – Csabi matricacsomag, 16 matricával (690 Ft)
• Gabi – Csabi mesés könyvjelző, idézettel (390 Ft)

Eredeti ár: 5.060 Ft (Akciós ár: 3.990 Ft)
NOE kedvezmény: "NOE30" kuponkód használatával: 3.542 Ft

Bemutatkozás:

Ismerd meg Te is Gabit és Csabit, a fiatal testvérpárt, akik éppen egy izgalmas nyaraláson vesznek részt. Velük együtt élhetitek át a hosszú utazás izgalmát, együtt piknikezhettek egy patak partján, de azt is megtudhatjátok, milyen íze van a denevértejnek. Közben mesélnek nektek testvéri szeretetről, barátságról és gyerekkori szerelemről egyaránt. Fogadjátok szeretettel Gabi és Csabi történeteit, amelyek mindegyike egy-egy valóban megtörtént gyerekkori kalandot elevenít fel.

A kedvezmény a Gabi–Csabi kalandjai mesekönyv, színező, könyvjelző és matrica csomag együttes megvásárlása esetén 30%-ot biztosít az eredeti vételárból! Ehhez az akciós: "Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica" terméket kell a kosárba helyezni a https://gabicsabi.hu/webshop oldalon.

Hunyadi Panzió

Cím:

6900 Makó, Hunyadi utca 6/a

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

15%

Megjegyzés:

15% kedvezmény a szállás végösszegéből

Bemutatkozás:

A Hunyadi Panzió és Apartman, különböző méretű, modern, fiatalos berendezésű szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit. Szállásunkon minden rendelkezésükre áll, ami az itt tartózkodást kellemessé teszi.A szobáink minden igényt kielégítőek, full HD smart TV-vel, modern, kényelmes bútorokkal, fürdőszobával, tiszta ágyneművel és törölközővel várjuk kedves vendégeinket.

Minden szobához internet-hozzáférés (Wifi) tartozik, melyek használatát a szoba ára magában foglalja.

Frekventált elhelyezkedésünknek köszönhetően szálláshelyünktől kétszáz méterre van az újonnan átadott Hagymatikum Gyógyfürdő, kb. 1 perces sétával elérhető a városközpont, ahol több étterem, cukrászda, üzlet, mozi várja látogatóit.

Szálláshelyünk Makó központjában, mégis csendes udvari környezetben várja vendégeit, ahol védett privát parkolót tudunk biztosítani. Férőhelyeink száma: 14 szoba, összesen 48 férőhely.

Szolgátatásaink:

Ajándék belépő a Makói József Attila Múzeumba
20% kedvezmény a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő belépőjegy áraiból
20% kedvezmény a makói Városnéző Kisvonat díjából
20% kedvezmény a makói Maros Vízisport Egyesület programjaihoz (evezős túra, élményhajózás, piknikes hajózás a Maros folyón)
5% kedvezmény a makói Kelemen-Ház Étteremben Ala carte étkezéshez
10% kedvezmény a makói Kugler cukrászdához
10% kedvezmény a makói Colosseum Gym edzőterembe
10% kedvezmény a makói Süti Sarokhoz
10% kedvezmény a Makói Silver Lovas Sport Egyesületnél a lovas oktatáshoz és a sétakocsikázáshoz
10% kedvezmény a makói Korona Étterembe
Hagymatikum Gyógyfürdő éjszakai fürdőbelépő szombat este: 1.500Ft/fő
10% kedvezmény az Ópusztaszeri Emlékparkba
20% kedvezmény az Ópusztaszeri Csillagösvénybe
15% kedvezmény a Szegedi Móra Ferenc Múzeumba
10% kedvezmény a Szegedi Aquapolisba
Ingyenes WiFi, full HD smart TV
Zárt parkolási lehetőség
Jakuzzi 1.000,- Ft/fő/nap
Szauna 1.000,- Ft/fő/nap
Légkondicionálás
Kerékpár kölcsönzés (férfi, női, gyermek) 1.000,- Ft/fő/nap
Projektoron filmvetítés, egyéni igény szerint
Futball pálya, kültéri ping-pong asztal
Grillezés, bográcsozás

Csongrádi Gyógyfürdő- és Uszoda

Cím:

6640 Csongrád, Dob u. 3-5

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

Felnőtt, kedvezményes (diák, nyugdíjas) és családi jegyekből 20% kedvezményt biztosítunk.

Bemutatkozás:

Fürdőnk a városközpontban található, könnyen megközelíthető. Parkolási díj nincs. Medencéink: beltéri gyógyvizes medencék, Élménymedence, Gyermek Pancsoló, Úszómedence, Tanmedence. Játszóházunk mászólabirintussal felszerelt. Anaconda csúszda és légvár várja a gyermekeket.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573