Bakta-Trade Plus KFT

Toni's Bistro

Cím:

3525 Miskolc, Dózsa György út 27

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A kedvezmény kizárólag helyben fogyasztás esetén érvényes a mindenkori aktuális árakból.

Bemutatkozás:

A Toni's Bistro Miskolcon a Dózsa György út 27 szám alatt várja vendégeit a hét minden napján 10:00-21:30-ig. Kínálatunkban megtalálhatóak a street food ételek mellett előételek, levesek, frissen sültek, desszertek. Fűthető teraszunkon 20 főig zártkörű rendezvények megtartását vállaljuk.

3525 Miskolc, Nagy Imre u 17

Cím:

3525 Miskolc, Nagy Imre u 17

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10-15%

Megjegyzés:

1-2 cipő vásárlása esetén a kedvezmény 10%, , 3 par cipőtől15%

Bemutatkozás:

Kimondottan gyerekes családokra kialakított gyermekcipő üzlet.

Borsod Abaúj Zemplén megye

Cím:

3434 Mályi, Ibolya u.19

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

10% kedvezményt biztosítunk az általunk kínált szolgáltatások árából.

Bemutatkozás:

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk, Miskolc, Kazincbarcika és Borsod megye egész területén.
Ingatlan eladáshoz, bérbeadáshoz, használatbavételi eljáráshoz és pályázatokhoz is.
Tel: 06 20 935 6505
email: iroda@miskolcenergia.hu

Gabi - Csabi kalandjai mesekönyv webshop

Cím:

6782 Mórahalom, Kissori út 69.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

30% az eredeti árból a következő termékre:
"Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica"

A csomag tartalma:
• Gabi – Csabi kalandjai: A nyaralás, mesekönyv (2.990 Ft)
• Gabi – Csabi kalandjai: A színező, kifestőkönyv (990 Ft)
• Gabi – Csabi matricacsomag, 16 matricával (690 Ft)
• Gabi – Csabi mesés könyvjelző, idézettel (390 Ft)

Eredeti ár: 5.060 Ft (Akciós ár: 3.990 Ft)
NOE kedvezmény: "NOE30" kuponkód használatával: 3.542 Ft

Bemutatkozás:

Ismerd meg Te is Gabit és Csabit, a fiatal testvérpárt, akik éppen egy izgalmas nyaraláson vesznek részt. Velük együtt élhetitek át a hosszú utazás izgalmát, együtt piknikezhettek egy patak partján, de azt is megtudhatjátok, milyen íze van a denevértejnek. Közben mesélnek nektek testvéri szeretetről, barátságról és gyerekkori szerelemről egyaránt. Fogadjátok szeretettel Gabi és Csabi történeteit, amelyek mindegyike egy-egy valóban megtörtént gyerekkori kalandot elevenít fel.

A kedvezmény a Gabi–Csabi kalandjai mesekönyv, színező, könyvjelző és matrica csomag együttes megvásárlása esetén 30%-ot biztosít az eredeti vételárból! Ehhez az akciós: "Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica" terméket kell a kosárba helyezni a https://gabicsabi.hu/webshop oldalon.

Krisztina Fülbelövés és Testékszer

Cím:

3528 Miskolc, Fövényszer 93/b

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20 %

Megjegyzés:

Bármely szolgáltatás típus végösszegéből 20% kedvezmény jár az érvényes tagkártyát felmutató Vendégnek.

Bemutatkozás:

✅️Fülbelövés újszülött kortól
✅️Migrén Piercing fejfájás ellen
✅️Shen Men piercing a közérzet javításáért
✅️Piercingek készítése
✅️Divat ékszerek.
Részletekért kattintson elérhetőségeimre.
www.facebook.com/fulbelovesmiskolc
www.fulbelovesmiskolc.hu
krisztinatestekszer@gmail.com
0630/585-79-43

Miskolc, Kazinczy Ferenc u. 2.

Cím:

3525 Miskolc, Kazinczy Ferenc u. 2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A https://www.kalandbarlang.com weboldalunkon, vagy a telefonszámunkon lehet a játékra időpontot egyeztetni. Ott találhatóak az áraink is, amelyek a csoportok létszámától függnek az alábbiak szerint: 2 fő__8.000.-; 5-6 fő__14.000.-; 7-8 fő__16.000,.; 9-10 fő__17.000.-Ft. Ezekből az árakból tudunk minden kedves NOE kártyával érkező vendégünknek 10% kedvezményt felajánlani.

Bemutatkozás:

Miskolc belvárosában működő szabaduló szobánk jellemzően 4-10-fős társaságok számára íródott forgatókönyv alapján működnek. Maximum 60 perc alatt kell megoldani a helyszíneken fellelhető rejtvényeket, melyeket valamilyen történet fűz keretbe. Megtalálhatóak köztük logikai, műveltségi és ügyességi feladatok egyaránt. Ebben a játékban egyedül nem lehetséges kijutni. Vannak olyan rejtvények melyekhez több ember szükséges. Mindenki fontos, és mindenki másban jó! A kis csapat a játék közben összedolgozik. A hangsúly a csapatjátékon van, ahol előkerül a vezető és szervező készség, a türelem, a kreativitás, az általános műveltség vagy a logikus észjárás. ” A hétköznapok gondolkodásától eltérő, kreatív gondolkodást igényelnek ezek a feladatok úgy, hogy közben nagyon jól éreztük magunkat. Mintha újra gyerekek lettünk volna egy órára.” mondta egy lelkes játékosunk.
Miskolc egyetlen szabadulós helye, ahol az ész mellett a bátorság is játszik. 60 percetek van a bűntény megoldására és kijutni. Ez talán nem meglepő, de ami bent fog várni az annál inkább!
Kedves Játékosaink! Derítsetek fényt egy gyilkosság részleteire! A megoldás ott rejtőzik a sötétben.....A Gyilok pályán elemlámpás nyomozásba kezdhettek, így állítva össze a bűntény mozaik-darabkáit, amelyek számotokra is a megváltást adják.

Kalandbarlang

Cím:

3530 Miskolc, Szemere Bertalan u.16.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

A https://www.kalandbarlang.com weboldalunkon, vagy a 30/228-2045-ös telefonon tud nálunk a játékhoz időpontot egyeztetni. Ott találhatóak az áraink is, amik csoportnagyságtól függően változnak: 2 fő__8000.-; 3-4 fő__12.000.-; 5-6 fő__14.000 .-; 7-8 fő__16.000.-; 9-10 fő__17.000.- Ft. Ezekből az árakből tudunk minden kedves NOE kártyával érkező vendégünknek 10%-os kedvezményt felajánlani.

Bemutatkozás:

Miskolc belvárosában működő szabaduló szobáink jellemzően 4-10-fős társaságok számára íródott forgatókönyv alapján működnek. Maximum 60 perc alatt kell megoldani a helyszíneken fellelhető rejtvényeket, melyeket valamilyen történet fűz keretbe. Megtalálhatóak köztük logikai, műveltségi és ügyességi feladatok egyaránt. Ebben a játékban egyedül nem lehetséges kijutni. Vannak olyan rejtvények melyekhez több ember szükséges. Mindenki fontos, és mindenki másban jó! A kis csapat a játék közben összedolgozik. A hangsúly a csapatjátékon van, ahol előkerül a vezető és szervező készség, a türelem, a kreativitás, az általános műveltség vagy a logikus észjárás. ” A hétköznapok gondolkodásától eltérő, kreatív gondolkodást igényelnek ezek a feladatok úgy, hogy közben nagyon jól éreztük magunkat. Mintha újra gyerekek lettünk volna egy órára.” mondta egy lelkes játékosunk.

Babilon pálya: Babilon végnapjait éli. Bábel tornya romokban. Izgalmas fejtörőkön, ördöglakatokon és ügyességi feladatokon keresztül vezet ki az út Babilonból. Egy óra van arra, hogy a csapat kijusson, mielőtt Babilon romokba dől! 6-80 éves korig bárkinek ajánlott, remek szórakozás.

Pszicho-logi pálya: Éljétek át újra a gyermekkorotok legkedveltebb szerepjátékát és mentsétek meg a Földet a gépek uralmától! Szabadítsátok meg Sarah Connort a láncaitól, hiszen csak ő tudja hol a program és meneküljetek ki együtt a pszichiátria falai közül! Ha kiszabadítjátok, még meg tudjátok akadályozni az emberiség katasztrófáját, és a Föld megmenekül. A végső ütközetet nem a jövőben vívják meg, hanem itt a jelenben, a mai napon. Ajánlott 12-80 éves korig.

Bódisné Szedleczky Fanny / Select bt.

Billings módszer online előadások és konzultációk Bódisné Szedleczky Fanny

Cím:

Budapest, bp.fanny@billings.hu

Kedvezmény mértéke:

-10%, további csoportos kedvezmények

Megjegyzés:

A mindenkori árakból 10% kedvezmény NOE családtagoknak (házaspároknak, és akik NOE családban születettek) Tagkártya szám megadása szükséges.

Billings Ovulációs módszerről előre megbeszélt időpontban, havonta egy, 60 perces, online, tájékoztató előadást ingyenesen tartok azoknak a NOE csoportoknak, akik személyesen jelentkeznek a bp.fanny@billings.hu
címen.

Bemutatkozás:

#Női egészség,# termékenység, #hormonmentes családtervezés.
A Billings Ovulációs módszer segítségével napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatod meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben; kamasz korban, szoptatási időszakban és akár a perimenopauza idején is, a biztonságot nyújtják. Erre a tudásra minden nőnek szüksége van!

Károlyi-kastély

Cím:

3993 Füzérradvány, gróf Károlyi Ede út 1.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Kedvezményes családi jegy

Megjegyzés:

Családi jegy keretében 2 felnőtt jegy vásárlása esetén a saját gyermekek 18 éves kor alatt díjmentesen látogathatják a kastélyt.

Bemutatkozás:

A füzérradványi Károlyi-kastély a 2021 októberi újranyitásával a régió egyik legvonzóbb új turisztikai attrakciójává vált. A gyönyörűen felújított épület a korabeli kastélyszálló emlékét eleveníti meg, impozáns belső terei, a korhűen berendezett termek és a kastélyt körülölelő hatalmas angolpark igazi kuriózumnak számít Magyarországon. Az egyedülálló élményközpontú, háromdimenziós, interaktív elemekkel gazdagított az 1930-as évek kastélyszálló hangulatát idéző kiállítás szereplőként vonja be és egy izgalmas kalandra hívja a látogatót.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573