Outlet Háztartási Gépbolt

Cím:

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth Lajos utca 2

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5 %

Megjegyzés:

Kedvezmény a termékek árából.

Bemutatkozás:

Kis és nagy háztartási gépek árusítása üzletben és online országos házhoz szállítással.

Újkígyósi Kertészeti áruda

Cím:

5661 Újkígyós, Gyulai út 34.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Vásárlásából 10% jóváírunk

Bemutatkozás:


Kertészeti árudánkban egész évben vásárolhatóak konténeres gyümölcsfáink. Gyümölcsfa választékunk között megtalálhatóak: cseresznye, meggy, kajszi, őszi szilva, mandula gyümölcsfák. Ezen belül több fajtakínálatot találhat gyümölcsfákként. De vannak örökzöldek,díszfák,egynyári virágok,cserjék.
Nézzen be hozzánk és segítünk kiválasztani a megfelelő gyümölcsfát Önnek és családjának.

Körösvölgyi Állatpark

Cím:

5540 Szarvas, Anna-liget 1.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20 % a belépődíjból

Megjegyzés:

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) tagsági kártyájával rendelkező tagjai és közvetlen hozzátartozói (házastárs, gyermekek) részére 20% kedvezmény a belépőjegy árából, valamint minden harmadik és további 14 év alatti gyermekeik részére ingyenes belépés.

Bemutatkozás:

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjában vendégeink testközelből ismerhetik meg a Kárpát-medencében egykor és ma honos állatfajokat. A főépületben kialakított, összesen 7000 literes akváriumban pedig a hazai vizeink halaiban gyönyörködhetnek a látogatók.

Az Anna-liget parkjában egy 2100 méteres sétány mentén madárvolierek, ragadozóházak, lekerített vizes élőhely, mókusház, illetve nagy kifutók adnak otthont a több, mint 50 féle állatfaj, több száz egyede számára.

Az állatpark népszerű fajai a jávorszarvas, a fakókeselyű, a szürke farkas és a bölény is.

A gyerekek kedvence az állatsimogató és a Kölyök-zug játszótér. Az interaktív tanösvény elemek pedig a természetismereti játszva tanulás lehetőségét kínálják.

Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpont

Cím:

5510 Dévaványa, Réhely

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20 % a belépő és szállásdíjból

Megjegyzés:

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) tagsági kártyájával rendelkező tagjai és közvetlen hozzátartozói (házastárs, gyermekek) részére 20% kedvezmény a belépőjegy és a szállásdíj árából, valamint minden harmadik és további 14 év alatti gyermekeik részére ingyenes belépés.

Bemutatkozás:

Az országban egyedülálló módon, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontjának 3 hektáros volierében testközelből ismerhetik meg legnagyobb tömegű röpképes madarunkat, a túzokot.

A tanösvény nyomvonala a volier mentén került kialakításra, így az érdeklődők a tájékoztató táblák segítségével megismerhetik a túzokot és élőhelyét, valamint közelről találkozhatnak az akár 16 kg-os testtömeget is elérő madárral.

Állandó kiállítás mutatja be a terület egyedülálló értékét, a túzokot, a túzokvédelmi tevékenységet, valamint a Nagy-Sárrét hajdani és jelenlegi élővilágát, illetve külön szoba mutatja be Dr. Sterbetz István életét és munkásságát.

Bemutatásra kerülnek még olyan ritkán látott, régi magyar háziállat fajtáink is, mint a házi bivaly, magyar szürkemarha, racka és cigája juh.

Wenckheim-kastély

Cím:

5712 Szabadkígyós, Áchim András utca 23.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

Kedvezményes családi jegy

Megjegyzés:

Családi jegy keretében 2 felnőtt jegy vásárlása esetén a saját gyermekek 18 éves kor alatt díjmentesen látogathatják a kastélyt.

Bemutatkozás:

A Dél-Alföld, de sokak szerint az ország egyik legimpozánsabb Wenckheim-kastélya Békéscsabától 10 kilométerre, Gyulától alig 15 kilométerre lévő Szabadkígyóson bújik meg. Főépülete tornyokkal, reneszánsz hatású loggiás terasszal díszített, 52 szobája, 365 ablaka van, szinte mint a mesében. Ehhez jön még a főúri lak előtt található, formára nyírt bukszusokból és tiszafákból kialakított, barokkos vonalvezetésű franciakert szökőkutas medencével, és a körülötte elterülő vadregényes angolkert mesterséges tóval és hidakkal.

KOMIDO Papírsárkány

Cím:

5500 Gyomaendrőd, Kossuth u.4

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5%

Bemutatkozás:

Cégünk 2012 óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás, melynek keretében csomagoló és segédanyagok, továbbá papír-írószer forgalmazásával foglalkozunk. Nyomdai és csomagolóanyagok,irodaszerek terén 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
A sikeres együttműködés biztos záloga, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően a maximális minőséget nyújtjuk. Bizalmukat és partnerségüket minőségi termékekkel,
rugalmas határidővel valamint versenyképes árakkal viszonozzuk.
Repertoárunkban szerepel:
-kézi és gépi sztreccsfóliák, ragasztószalagok, nyomtatott és nyomatlan síkfóliák-laminátumok, tépős tasakok, hűtős tasakok,átlátszó zsákok,raklapbélelők, irodaszerek.

Gabi - Csabi kalandjai mesekönyv webshop

Cím:

6782 Mórahalom, Kissori út 69.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

30%

Megjegyzés:

30% az eredeti árból a következő termékre:
"Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica"

A csomag tartalma:
• Gabi – Csabi kalandjai: A nyaralás, mesekönyv (2.990 Ft)
• Gabi – Csabi kalandjai: A színező, kifestőkönyv (990 Ft)
• Gabi – Csabi matricacsomag, 16 matricával (690 Ft)
• Gabi – Csabi mesés könyvjelző, idézettel (390 Ft)

Eredeti ár: 5.060 Ft (Akciós ár: 3.990 Ft)
NOE kedvezmény: "NOE30" kuponkód használatával: 3.542 Ft

Bemutatkozás:

Ismerd meg Te is Gabit és Csabit, a fiatal testvérpárt, akik éppen egy izgalmas nyaraláson vesznek részt. Velük együtt élhetitek át a hosszú utazás izgalmát, együtt piknikezhettek egy patak partján, de azt is megtudhatjátok, milyen íze van a denevértejnek. Közben mesélnek nektek testvéri szeretetről, barátságról és gyerekkori szerelemről egyaránt. Fogadjátok szeretettel Gabi és Csabi történeteit, amelyek mindegyike egy-egy valóban megtörtént gyerekkori kalandot elevenít fel.

A kedvezmény a Gabi–Csabi kalandjai mesekönyv, színező, könyvjelző és matrica csomag együttes megvásárlása esetén 30%-ot biztosít az eredeti vételárból! Ehhez az akciós: "Gabi – Csabi ajándékcsomag: könyv, színező, könyvjelző, matrica" terméket kell a kosárba helyezni a https://gabicsabi.hu/webshop oldalon.

Paletta Papír -Írószer és Informatikai Szaküzlet

Cím:

5661 Újkígyós, Petőfi u. 20.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

8%

Megjegyzés:

Az árukészletünk erejéig 8%, kivétel ha akciós a termék.

Bemutatkozás:

A Salicomp Bt Új üzlethelységét Paletta Papír- Írószer és Informatikai Szaküzlet néven üzemeltetjük 2013 óta.Tevékenységünket bővítettük papír, írószer és irodaszer kis és nagykereskedelemmel, ajándéktárgyak és játék kiskereskedelemmel.
Új szolgáltatásaink:
Fénymásolás, sokszorosítás
Fénykép, iratdigitalizálás
Fax küldése, fogadása
Iratfűzés
Laminálás
Email küldése, fogadása
Színes nyomtatás
Egyedi meghívók tervezése, nyomtatása
Névjegyek tervezése, nyomtatása
Egyedi naptárak tervezése, nyomtatása
Szórólapok tervezése, nyomtatása, szórása

Bódisné Szedleczky Fanny / Select bt.

Billings módszer online előadások és konzultációk Bódisné Szedleczky Fanny

Cím:

Budapest, bp.fanny@billings.hu

Kedvezmény mértéke:

-10%, további csoportos kedvezmények

Megjegyzés:

A mindenkori árakból 10% kedvezmény NOE családtagoknak (házaspároknak, és akik NOE családban születettek) Tagkártya szám megadása szükséges.

Billings Ovulációs módszerről előre megbeszélt időpontban, havonta egy, 60 perces, online, tájékoztató előadást ingyenesen tartok azoknak a NOE csoportoknak, akik személyesen jelentkeznek a bp.fanny@billings.hu
címen.

Bemutatkozás:

#Női egészség,# termékenység, #hormonmentes családtervezés.
A Billings Ovulációs módszer segítségével napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatod meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben; kamasz korban, szoptatási időszakban és akár a perimenopauza idején is, a biztonságot nyújtják. Erre a tudásra minden nőnek szüksége van!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573