Outlet Háztartási Gépbolt

Cím:

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth Lajos utca 2

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

5 %

Megjegyzés:

Kedvezmény a termékek árából.

Bemutatkozás:

Kis és nagy háztartási gépek árusítása üzletben és online országos házhoz szállítással.

Zsolnay Kulturális Negyed

Cím:

7630 Pécs, Zsolnay V. u. 37.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

2800 Ft/ gyerek

Megjegyzés:

Zsolnay családi jegy ( 2 felnőtt és 2 gyerek 6-18 éves korig) vásárlása esetén a további gyerekek részére 1000 Ft/ fő áron vásárolható NOE kártyával rendelkezők számára


A Zsolnay jegycsomaggal megtekinthető helyszínek kiállítások:
Labor – Interaktív Varázstér,
Zsolnay Mauzóleum,
Bóbita Bábmúzeum,
m21 Galéria
A Zsolnay Aranykora – Gyugyi-gyűjtemény,
Zsolnay Család- és Gyártörténeti Kiállítás,
Rózsaszín Zsolnay Kiállítás,
Látványmanufaktúra,
1861 Kesztyűmanufaktúra,

A jegycsomag a Planetáriumba nem érvényes!

Bemutatkozás:

Itt élt és alkotott a porcelángyártásról ismert Zsolnay család a XIX-XX. században. Világhírű kerámiagyáruk területén új tartalommal, méltó módon él tovább a Zsolnay örökség egy gyönyörűen felújított, 5 hektáros területen. Összesen 15 védett műemléképület és 88 köztéri Zsolnay-szobor díszíti a festői parkokat, sétányokat. A Negyed minden apró négyzetmétere megannyi látnivalót rejt magában, nem beszélve a hangulatos kávézókról, kézműves boltokról és magas minőségű éttermekről.

A Zsolnay Negyedben találhatók a Zsolnay-örökséget bemutató unikális kiállítások. Amerikából tért haza dr. Gyugyi László gyűjteménye, egy kétmilliárd forintra becsült, közel 700 kerámiatárgyból álló tárlat, amely a Zsolnay Aranykora címet viseli. A legkorábbi Zsolnay-termékeket a Rózsaszín Kiállítás vonultatja fel, mintegy 1200 darabot. E kettőt egészíti ki a Család- és Gyártörténeti Kiállítás. A Zsolnay Kulturális Negyedhez közeli dombon eredeti pompájában tekinthető meg a Zsolnay Mauzóleum, a Zsolnay család nyughelye, ahol 42 oroszlán őrzi az eozin titkát.

A múlt megőrzése mellett a jelen bemutatása és a kortárs művészet is nagy szerepet kap, ezt szolgálja az m21 Galéria és a népszerű E78 koncertterem, ahol könnyűzenei és színházi előadásokon szórakozhatnak az érdeklődők. A látogatók a Kézműves Boltok utcájában különleges helyi termékek közül válogathatnak. A gyerekeknek is sok-sok érdekességet kínál a Negyed: szabadtéri játszóterek, a Labor – Interaktív Varázstér, a Planetárium, a Varázsóra (látványos fizikai kísérletek), a Bóbita Bábszínház és a Herkules Műhely foglalkozásai várják a fiatalokat.

Pécs újjáéledt legendája egész évben várja vendégeit!

Brigadéros Vendégház Siklós

Cím:

7800 Siklós, Vajda János tér 6.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Kedvezményünk a szálláshely árára vonatkozik.

Bemutatkozás:

A Brigadéros Vendégház Siklóson a vár közvetlen szomszédságában található.
A siklósi szállást úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztály megtalálja a számára legfontosabb kényelmi szolgáltatást. A vár ódon falainál található siklósi szálláshelyen várjuk egyéni, családi és baráti társaságok, csoportok érkezését. Szobáink különböző ágybeosztásának köszönhetően lehetőség van franciaágyas, egyszemélyes ágyas és emeletes ágyas szobák foglalására, valamint családok érkezésekor igazi meglepetéssel szolgálunk a gyermekek nagy örömére családi emeletes ágyainkkal. Szobáink pótágyazhatóak. Felszereltségük: zuhanyzó, tv, wifi, hűtő, klíma.

Tenkes Dekorációs Stúdió és Nyomda

Cím:

7815 Harkány, Liszt Ferenc tér 3.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Kedvezményünk szolgáltatásinkra érvényesek.

Bemutatkozás:

Autóüveg sötétítés és épület ablak sötétítés a Tenkesdekornál! Óvja meg a nyári UV-től és melegtől családját az autóban és otthonában! Készíttesse meghívóját, névjegykártyáját, szórólapját autó és kirakat dekorját a Tenkes Dekornál, a grafikai tervezéstől a kivitelezésig. Kérjen árajánlatot.

Szigetvári vár

Cím:

7900 Szigetvár, Vár utca 19.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

10% kedvezményt biztosítunk a családi belépőjegy árából.

Bemutatkozás:

SZIGETVÁR, ZRÍNYI-VÁR
A gazdag történelmi múltat őrző Szigetvár legismertebb látványossága a vár, valamint a település török kori műemlékei. A város története szorosan összefonódott a vár történetével, a vár pedig Zrínyi Miklós személyével. Magyarország egyik leghíresebb vára 1566-ban írta be magát Európa történelmébe, amikor Zrínyi Miklós várkapitány 2500 magyar és horvát katonájával megállította Szulejmán szultán százezres seregét. A legnagyobb török szultán nem érhette meg a vár elfoglalását: az ostrom vége előtt két nappal elhunyt, halálát titokban tartották.

A várban lévő Zrínyi Miklós Múzeum kiállításai felidézik a hősi küzdelmet és méltó módon mutatják be Szigetvár hadtörténeti jelentőségét és az ostromot. A digitális technológia segítségével a látogatók egy igazán korszerű és interaktív múzeumot tekinthetnek meg. Az újonnan épült, modern fogadóépület is egyedi élményeket nyújt az idelátogatóknak.

Rendezvénnyel kapcsolatos ajánlatkérését a következő email címre várjuk: rendezveny@nofnkft.hu

HELYSZÍNLEÍRÁS
A Szigetvári Vár Nemzeti Emlékhely Zrínyi Miklós és mártírtársai 1566-os hősi helytállásának és halálának állít méltó emléket. Szulejmán szultán utolsó hadjárata és egyben a szultán élete is a vár falai alatt fejeződött be. Miután Zrínyi Miklós és néhány száz főnyi megmaradt védője nem számíthattak segítségre, a lángtengerré vált belső várból rárontottak az ellenségre, és nagy részük, köztük a kapitány is, hősi halált halt. A várban századokon átívelő látogatást tehet a vendég, hiszen az első, XV. század elején épített kerektorony maradványaitól kezdve az 1566-os török megszállást követően épített Szulejmán szultán, és a 17. század elején épült kazamatasoron keresztül a XX. század elején megépült Andrássy-kastélyig kalandozhat térben és időben.
A vár kazamatasorán 2023. májusától látogatható a Nemzeti Várprogram keretében berendezett új, interaktív kiállítás.

Trend Cipő Kft.

Trend Gyerekcipő

Cím:

7621 Pécs, Rákóczi Út 66

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10%

Megjegyzés:

Minden általunk forgalmazott termékre igénybevehető.

Bemutatkozás:

Szeretettel várjuk kedves és leendő nagycsaládos vásárlóinkat, Pécs szívében a Régió játék mellett.

Abaligeti-barlang

Cím:

7678 Abaliget, belterület 227/2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

NOE tagsági kártyával a 3. és további 14 év alatti gyermekek ingyenes belépésre jogosultak

Megjegyzés:

lásd fent.

Bemutatkozás:

A Mecsek egyik legismertebb és legnépszerűbb természeti látnivalója az Abaligeti-barlang.l A barlang az emberi szem számára láthatatlanul ma is folyamatosan változik. Erről a járat teljes hosszában folyó patak gondoskodik. A barlang jelentős denevérpihenő, a téli időszakban kis és nagy patkósdenevérek százai figyelhetőek meg. A barlang 466 méter hosszú főága gyalogosan, utcai ruházatban kényelmesen végigjárható. A barlang átlagosan 12 °C hőmérsékletű, klímája a légúti, allergiás betegségekben szenvedőknek hoz enyhülést. A barlang óránként induló vezetés keretében látogatható. A barlang látogatása 6 éves kor alatt nem javasolt.

Denevérmúzeum

Cím:

7678 Abaliget, belterület 227/2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

NOE tagsági kártyával a 3. és további 14 év alatti gyermekek ingyenes belépésre jogosultak

Megjegyzés:

lásd fent

Bemutatkozás:

A denevérek több ezer éve foglalkoztatják az emberek fantáziáját, de az eltérő kultúrák a világ különböző részein teljesen eltérő módon viszonyulnak hozzájuk. A sarkvidékek kivételével mindenütt élnek denevérek. Mintegy 1000 fajuk ismert, ebből Európában 38 fordul elő rendszeresen. Hazánkban 28 faj él, melyek mindegyik - közülük 8 faj fokozottan is - védett.
A Denevérmúzeum kiállítása informatikai alapú, interaktív eszközökkel segíti a denevérek titokzatos világának megismerését. A látogatók egy kalandok séta közben - házak felett, udvarban, műhelyben járva - gyűjthetnek érdekes ismereteket e különleges szárnyas emlősről.

Denevér Vendégház

Cím:

7678 Abaliget, belterület 227/2.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

-

Bemutatkozás:

Az abaligeti Denevérmúzeum épületében található összkomfortos apartmanban egy kétágyas és egy ötágyas szoba (ágyneművel), egy teljesen felszerelt konyha, fürdő, saját parkoló áll vendégeink rendelkezésére.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573