Búcsú és új kezdet: Az elnöki staféta átadása a NOE-ban

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE leköszönt elnökének sorai

Kedves Nagycsaládos Barátaim!

Két elnöki ciklus után eljött a búcsú ideje, távozom az egyesület éléről.
Köszönöm a barátságot, köszönöm a vitákat, a segítséget, a rengeteg tudást,
a megértést és köszönöm az egyesület érdekében vállalt konfliktusokat is.
És köszönöm a sok-sok közösen megvívott harcot, a rengeteg munkát a kollégáknak, a szakértőknek, az önkénteseknek, a szervezeti vezetőknek!
Szeretettel gratulálok az új elnöknek, Herbert Gábornak megválasztásához
és szolgálatához sok erőt, energiát, és jó egészséget kívánok!

Herbert Gábor, a NOE elnökének köszöntője:

Kedves Tagtársaim, kedves Családok!

Először is köszönöm azok bizalmát, akik rám szavaztak. Akik mást gondoltak alkalmas elnöknek, azoknak igyekszem elnyerni bizalmát
és bebizonyítani, hogy jó döntés született.
Köszönöm Kardosné Gyurkó Katalinnak és az őt megelőző elnököknek,
hogy az egyesületünket létrehozták és folyamatosan éltették,
fejlesztették a nagycsaládok érdekében. Hálás vagyok a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesületnek, ahol a hét év elnökségem alatt sokat megtudtam
egy ilyen civil egyesület működéséről. Köszönöm a NOE elnökségében való négy éves részvételemet, és tapasztalatszerzési lehetőséget.
A közösség építésének jegyében továbbra is támogatom a rendezvényeket,
ahol lehetőség van egymás megismerésére. Így talán nem csak egy névsorban szerepelünk majd, hanem ismerjük is egymást a lehetőségekhez mérten.
Készülve 2027 évre, amikor 40 éves lesz a megalakulásunk, szeretnék tematikus éveket kialakítani egy-egy fő gondolat köré. Három témakör kellene a három évre.
És máris elindulhat a közös munka, kérem segítsetek ötletekkel. Az ötleteket szeptember 30-ig a régióvezetőkön keresztül juttassátok el hozzánk.
Szeretném, ha a 2025 tavaszi taggyűlésünkre minden egyesület, aki fontosnak gondolja, hozna magával egy fénykép tablót az ide év legfontosabb eseményeiről, örömeiről, sikerekről. Ezzel is segítve egymás jobb megismerését.
Nagyon sok gratuláció is érkezett, olyan felületekre is, amelyeket nem követek naponta. Így most megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak értük.
Azt gondolom, hogy az egyesületünket az összetartás és a közös tenni akarás tudja éltetni és felvirágoztatni. Én ennek jegyében kezdek a közös munkához.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573