Felső-Tisza Régiós Családi Nap (Vekeri-tó, június 2.)

  1. június 2-án, vasárnap rendeztük meg a NOE Felső-Tisza Régiójának családi napját a Debrecentől nem messze fekvő Vekeri-tónál. A rendezvényre – a Debreceni Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesületének családjain kívül – a régió sok településéről képviseltették magukat a NOE nagycsaládjai : Nádudvar, Sárrétudvari, Miskolc, Nagykálló, Nyíregyháza, Sajószöged, Hejőkeresztúr, Ebes, Balmazújváros, Hosszúpályi, Tiszavasvári, Furta, Kótaj, Hajdúböszörmény, Tiszalúc, Hajdúszoboszló.

A családi napon kicsik és nagyok fantasztikusan érezték magukat. Bár kicsit megáztunk a tombolasorsolás alatt, de a szuper szabadtéri programokhoz ideális idő volt, a hangulat fergeteges, sok ajándék, autók fiúknak és csillámtetkó lányoknak. A sok önkéntes segítőnek köszönjük a szervezést! A családoknak pedig, hogy velünk voltatok ezen a csodás vasárnapi napon!

Jövőre a NOE Felső-Tisza Régiójának két egyesülete is évfordulót ünnepel, így valószínűleg szülinapi régiós rendezvényt tartunk. Találkozunk minden kedves most megjelent  nagycsaláddal jövőre egy másik gyönyörű helyszínen, és a többieket már most invitáljuk sok szeretettel, hogy legyenek velünk!

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573