SAJTÓKÖZLEMÉNY – Herbert Gábor lett a nagycsaládosok elnöke

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete 2024. augusztus 31-én tisztújító közgyűlést tartott a budapesti Szent Margit Gimnáziumban, melynek keretében a tagok Herbert Gábort választották az egyesület új elnökének.

Herbert Gábor háromgyermekes édesapa, építőmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, ahol később szakmérnöki oklevelet is szerzett. Családjával 1993 óta tagjai a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesületnek, melynek 2013-tól 2022-ig elnöke is volt. 2020 óta a NOE elnökségi tagjaként vett részt az egyesület vezetésében.

Az új elnök friss lendületet hozva kezdi meg négyéves elnöki ciklusát, melyben kiemelt szerepet szán a tudásbővítésnek, valamint a közösségépítésnek. Első elnöki beszédében kifejezte háláját az egyesület korábbi elnökeinek és köszönetet mondott, amiért ő folytathatja ezt a megtisztelő munkát.

A NOE nyolcfős elnökségből három tagnak járt le négyéves mandátuma. A közgyűlés két új tagot, Benedek Annát és dr. Bóka Zsoltot választotta meg a megüresedett helyekre, továbbá Takács-Kapot Ildikó, korábbi elnökségi tag újabb négyéves megbízást kapott. Mindannyiuknak szeretettel gratulálunk megválasztásukhoz és eredményes munkát kívánunk nekik!

 

A sajtóközlemény letölthető innen.

 

További információ:

Forgács Laura, NOE sajtó, +36 70 417 7508, forgacs.laura@noe.hu

Az 1987-ben alakult Egyesület jelenleg az egész országban több mint 250 helyi közösséggel és több mint 15.000 tagcsaláddal rendelkezik. Az országos munkát hét regionális központ segíti. Önkénteseink száma megközelíti az 1500 főt. A NOE a családos közösségépítésen és értékőrzésen túl – melynek középpontjában a házasság és az élet védelme, az anyaság tisztelete áll – ellátja a családok érdekvédelmét és országos, valamint helyi rendezvényein vidám kapcsolatépítésre, szórakozásra is lehetőséget nyújt.

 

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573