Pharmasprint Kft.

Gyógyszerfutár Webshop

Cím:

6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 6

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

10% minden Drylock Technologies termékre, VAGY ha nem érte el a vásárlás végösszege az ingyenes szállítási költséget és minimum 3 Drylock Technologies terméket vásárol, ingyenes szállítást biztosítunk.

Megjegyzés:

A kedvezményt minden esetben a GYFNOE2021 kuponkóddal tudja érvényesíteni, amit a vásárlásnál a megjegyzés rovatban kérünk feltüntetni.

Fontos! A kedvezmény levonás nem a vásárláskor jelenik meg. A kedvezményes érték a számla kiállításakor jelenik meg és ezzel kedvezményes összeggel küldjük a csomagot.

Bemutatkozás:

A Gyógyszerfutár webáruház küldetése a gyógyítás, az ember és az egészség megóvása.

Életmódmagazinunk révén igyekszünk, hogy mind az egészséges életmódra törekvők, mind azok, akik már valamilyen tünettel, betegséggel küzdenek, megbízható információkkal legyenek felvértezve.

Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük és egészítjük ki a témában releváns partnerek ajánlásaival.

A fentieken túlmenően és a patikai nívó megtartása mellett, arra törekszünk, hogy egy innovatív és minden platformon színvonalas megjelenésű, egyszerűen navigálható oldal várja a vásárlókat, érdeklődőket.

Amennyiben valamit még sem talál áruházunkban, lehetősége van oldalunkról e-mailt küldeni, és mi igyekszünk mielőbb beszerezni a készítményt.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573