Magyar Autóklub- Vezetéstechnikai tréning

Cím:

1043 Budapest, Berda József utca 15.

Érdeklődni:

Kedvezmény mértéke:

20%

Megjegyzés:

A NOE tagjai 20% kedvezményben részesülnek a Magyar Autóklub a vezetéstechnikai tréningjeinek díjából.
Vezetéstechnikai pályánk nagy előnye, hogy Budapesten, a 4. kerületében, található, így még a várost sem kell elhagynia, ha gyakorolni szeretne. Többféle elméleti és gyakorlati oktatás közül választhat, függően vezetési tapasztalatától. A pályán a jeges útfelületnek megfelelő, 0.2 talajtapadási tényezővel rendelkező útfelületet tudunk imitálni, melyet a rántópados technika tesz teljessé. ECO Driving tréningünk pedig segíthet, ha szeretne megtanulni a gazdaságosan, és környezettudatosan vezetni. A tréningek saját gépkocsi használatával zajlanak.

Bemutatkozás:

A 120 éves Magyar Autóklub megalakulásával azt a célt kívánta szolgálni, hogy megismertesse, valamint megszerettesse a publikummal az automobilokat és ezzel együtt az autózást is. Napjaink célkitűzése, hogy – szolgáltatásaink sokszínűségével – a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsuk az autósoknak, valamint minden közlekedőnek.
Az éjjel-nappal – 188-as számon – hívható segélyszolgálaton és a műszaki szolgáltatásokon túl érdekvédelemmel, közlekedésbiztonsági oktatással, diákoktatással, veterán minősítéssel is foglalkozunk, sőt Autoclub Travel irodáinkon keresztül utazásokra, biztosítások megkötésére is lehetőség van. A Klub szolgáltatásai mindenki számára elérhetőek, azonban a klubtagok részére számos kedvezményt és díjmentes szolgáltatást biztosítunk.

Támogatók

Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00573