Magyar English

Üzenet

Fényképezőgép "A család az emberi együttélés csodás találmánya, a társadalom alapja. A családban születnek a legfontosabb szeretetkapcsolatok. A legfőbb jellemzője az ÉN helyett a MI elfogadása: a te gondod az én gondom, a te örömöd az én örömöm is. Egymás elviselése a szeretetben. Feltétele a folyamatos, a gondoskodó figyelem, amely sokféle módon veszi körül azokat, akik együtt élnek." (Gelencsér Katalin)

Üzenet rovatunkban minden hónapban egy-egy NOE tag írja le gondolatait a családról, a gyermekvállalásról, a nagycsaládos létről.

Sok-sok szeretettel

Én mindig szerettem a kicsi gyerekeket, a szomszédból összeszedtem őket és játszottunk.

A férjemmel szerettünk volna babát, de nem jött össze, így arra gondoltuk, hogy örökbe fogadunk gyermekeket.

Először  egy fiút és egy kislányt. Na, lett egy ikerpár fiú és egy kislány. Míg a gyerekek iskolában voltak, üres volt a ház...Így lettünk nevelőszülök. Hét hónapig neveltük egy kislányt, aki végül visszakerült a családjába.
Majd két fiút és egy kislányt kaptunk (ők testvérek voltak). Időközben lett még egy testvérük - ő is hozzánk került.

A legidősebb fiú már kikerült a családunkból, mert összeköltözött a barátnőjével, és várják az első babájukat.

Mivel a gyerekeink is élik a maguk életét, a családba került még egy kislány és egy fiú testvérpár. Igaz, a fiúk elég kicsik: két- és négyévesek.

Igen szép a nagycsalád. Néha nehéz összeszervezni a dolgokat, de a férjem is mindenben segít. Jó tanulók; megvívjuk a harcunkat, de azért előbb utóbb elérem a célomat náluk. Mert ők is kellenek, hogy minden simán menjen.Úgy gondoljuk, ha most kezdenénk, ugyanezt csinálnánk. És ezt csak sok-sok szeretettel lehet végezni.
 
 
Üdvözlettel: Szüle család
Cegléd
NOE-FON
noe-fon
Eseménynaptár
Nap képe
Nap idézete

Az igazi szeretet önmagával megelégedett. Jutalma az, aki szeret. (Szent Bernát)

Tagegyesület kereső

Írja be a keresett település nevét!

Keresés

Támogatóink

Vodafone Nagy család - kis lábnyom Új Magyarország fejlesztési terv Széchenyi terv Magyar Élelmiszerbank Egyesülete Fővárosi Vízművek Zrt.