Magyar English

Tagkártyához fűződő kedvezmények bővítése

Csatolt segédanyagainkkal szeretnénk segíteni a kedvezményt kínálóknak.
Bővülő kedvezmények nagycsaládos kártyával

Együttműködési megállapodások sorát köti országszerte helyi vállalkozásokkal a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, amelyeknek köszönhetően lakóhelyüktől függetlenül kedvezményekkel élhetnek a NOE nagycsaládos kártya felmutatói.

Az idén harmincéves NOE számos programmal jelentkezik – ezek egyike a NOE nagycsaládos kártya kedvezményeinek kibővítése. Az országos akció első állomása egy hónappal ezelőtt Érden volt, azóta több településen született már megállapodás helyi vállalkozásokkal. A kedvezmények körének bővítése folytatódik a következő hetekben, hónapokban, érdemes tehát keresni az üzletek bejáratán elhelyezett NOE-matricákat, amelyek jelzik, hogy nagycsaládos kártya elfogadóhelyről van szó.

Kérünk Benneteket, hogy Ti is nézzetek körül lakóhelyeteken, keressétek meg azokat a szolgáltatókat, akik olyan termékskálával rendelkeznek, melyekre nekünk nagycsaládosoknak is szükségünk van, és készek nekünk kedvezményt ajánlani.

NOE Titkárság

Csatolmány

letöltés

Csatolmány

letöltés

Csatolmány

letöltés

NOE-FON
noe-fon
Eseménynaptár
Nap képe
Nap idézete

Az igazi szeretet önmagával megelégedett. Jutalma az, aki szeret. (Szent Bernát)

Tagegyesület kereső

Írja be a keresett település nevét!

Keresés

Támogatóink

Vodafone Nagy család - kis lábnyom Új Magyarország fejlesztési terv Széchenyi terv Magyar Élelmiszerbank Egyesülete Fővárosi Vízművek Zrt.