Magyar English

Őszi találkozó 2017 - Szarvas

A NOE idén 30 éves. Születésnapi ünnepségsorozatunk központi rendezvénye az Őszi Találkozó, amit 2017. szeptember 23-án, Szarvason tartunk!
 
Kedves Tagtársaink!    
                                              
                                                                                                          Budapest, 2017. június 16.

 
 
Mint azt már mindannyian tudjátok a NOE ebben az évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A születésnapi ünnepségsorozat központi rendezvénye az Őszi Találkozó, amit 2017. szeptember 23-án, Szarvason tartunk, és ahova nagy szeretettel várjuk tagcsaládjainkat és számos közjogi méltóság megjelenésére is számítunk.
 
Az alábbiakban néhány fontos információról szeretnénk tájékoztatni benneteket a rendezvénnyel kapcsolatban:
 
Szeretnénk a 30. születésnapunkat méltó módon megünnepelni, ezért az utazás, az étkezés és az arborétumi belépőjegyek tekintetében lehetőségeinkhez mérten hozzájárulunk a családok költségeihez.
 
Szállás
A csoportos szálláslehetőségek Szarvason már elfogytak. Egyénileg panziókban és vendégházakban lehet érdeklődni – címeket, elérhetőségeket a http://korostourist.hu/category/szallas/ linken találhattok. Korlátozott számban van még szálláshely (szálloda) Orosházán, melyről Benedek Szilvia régiós titkárunknál tudtok érdeklődni (benedek.szilvia@noe.hu).
A szarvasi szálláshelyeken alvóknak a regisztrációnál kapott igazolás ellenében nem kell idegenforgalmi adót fizetniük!
 
Utazás 
Az utazást az autóbusszal és különvonattal érkezőknek (személyenként 9 Ft/km hozzájárulással)  támogatjuk. A különbusszal érkezőknek a költségeket áfás számlára, 3 árajánlat ellenében térítjük. A vonattal csoportosan érkezőknek kiküldetési rendelvény elszámolásával tudjuk kifizetni a költséget.
Az egyénileg autóval érkezők számára kiküldetési rendelvénnyel a megtett km alapján fizetünk hozzájárulást.
A támogatást utólag átutalással fizetjük ki, aminek feltétele szombaton a regisztrációs ív aláírása!
Itt bíztatunk mindenkit, hogy autóval, vagy autóbusszal érkezzen, mert a MÁV a Mezőtúr-Szarvas vonalon átépítést végez, vágányzár lesz.
 
Étkezés
Az étkeztetést több vállalkozó végzi majd, a tárgyalások jelenleg még folynak, de az eddigi ajánlatok alapján várhatóan 800-900 Ft lesz egy adag ebéd. Természetesen igyekszünk minél kedvezőbb árakat elérni, a végleges árakból a NOE a családok számára 300 Ft/adag hozzájárulást fizet. Nagyon fontos, hogy az igényeket lássuk, mert ezek alapján tudunk jobb tárgyalási pozíciót elérni. Ezért kérlek benneteket, hogy a jelentkezési felületen jelezzétek étkezési igényeteket minél hamarabb.
A főétkezésen túl lehetőség van további étkezést igényelni ÖNKÖLTSÉGES ÁRON péntek és szombat estére. Ahhoz, hogy a szolgáltatók fel tudjanak készülni, fontos ismerni az igényeiteket.
Kb. 1000 Ft-ért grilltál lenne a menü. Kérlek, a jelentkezési lapon jelezd ebbéli igényedet.
 
 
Programok
Péntek
A már pénteken is érkezőknek kínál programlehetőséget a Körös-Maros Nemzeti Park Körösvölgyi Látogatóközpontja, az „Indián Nyár” elnevezésű ingyenes túravezetéssel. (A látogatóközpontba szóló belépőjegyet ki kell fizetni, csak a program ingyenes!) A programra a kmnp@kmnp.hu e-mail címen tudtok jelentkezni. A szombaton érkezők is érdeklődjenek a program iránt, mert igény esetén nekik is lesz ingyenes túravezetés.
 
Pénteken este 18:30 órától a Vízi Színpadon a Csodaszarvas című musical lesz látható, a Duna Művészegyüttes közreműködésével. A zenés, táncos darab nagyon látványosnak ígérkezik, a vízre és a mögötte lévő erdőre vetített fényeffekteknek köszönhetően… Ezt a programot külön ajánljuk a környező településen élő nagycsaládosoknak is.  (Az előadásra történő utazás költségét az utazásnál leírt módon támogatjuk.) A NOE által támogatott Jegyár: 500 Ft/fő
 
  •  
A rendezvény megnyitó ünnepségét követően sok érdekes program vár majd rátok: néptánc bemutató, Kayamar, légvár, játékkamion, eurobungy (óriás trambulin), bábelőadás, séta az arborétumban (a belépés a családoknak ingyenes, a költséget a NOE fizeti), kézműves foglalkozások, mesterség bemutatók, városnézés.
Fakultatív programok, melynek a költségeit a család fizeti (előzetes jelentkezés szükséges a jelentkezési felületen):
  • színházi előadás: Holle Anyó a Szarvasi Cervinus Teátrumban (400 Ft/fő)
  • sétahajózási lehetőség a Holt Körösön (600 Ft/fő)
  • látogatás a Mini Magyarország Makettparkba (felnőtt: 1.500 Ft, gyerek: 1.000 Ft, a csoportos belépőjegyek – 20 fő felett – 900 Ft/fő ) http://minimagyarorszag.hu/jegyek/
 
Az eddigi jelentkezési felületet lezártuk. Kérjük, hogy aki már jelentkezett, az is jelentkezzen újra az alábbi linken található jelentkezési lapon 2017. június 30-ig.
 
Csoportos jelentkezési lap:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU8W2CPCsk24UAvSItO3ZjaLo7qelZBswvfieLYdOvRfH1tQ/viewform
Ha csoportosan utaztok a NOE helyi csoportja/egyesülete szervezésében, akkor nem kell az egyéni jelentkezési lapot családonként kitöltenetek.
Ha nem szerveztek csoportos utazást és a családotok egyénileg utazik, kérjük az alábbi linken található jelentkezési lapot töltsék ki:
Családi jelentkezési lap:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkO7NiY0UQHXQeRUodgATsDFmawPCmxOREhkJZ_r0SoWl7Pg/viewform
 
A Találkozóval kapcsolatban a családok számára nyújtott NOE támogatása összességében meghaladja az 50%-ot.
 
A befizetésekhez a NOE számlaszáma a következő: 11705008-20109369 (OTP).

Jó szervezést kívánva várjuk mielőbb jelentkezéseteket!
                                              
Egyed Éva
titkárságvezető

Csatolmány

letöltés

Csatolmány

letöltés

NOE-FON
noe-fon
Eseménynaptár
Nap képe
Nap idézete

Az igazi szeretet önmagával megelégedett. Jutalma az, aki szeret. (Szent Bernát)

Tagegyesület kereső

Írja be a keresett település nevét!

Keresés

Támogatóink

Vodafone Nagy család - kis lábnyom Új Magyarország fejlesztési terv Széchenyi terv Magyar Élelmiszerbank Egyesülete Fővárosi Vízművek Zrt.