Családok Szállodája és Családbarát Szállodai Szakembere Díj

MEGVANNAK A KIDS OASIS CSALÁDOK SZÁLLODÁJA 2017 ÉS A KIDSOASIS CSALÁDBARÁT SZÁLLODAI SZAKEMBERE 2017 DÍJ NYERTESEI
A KidsOasis Nonprofit Kft, mint a családbarát szálláshelyek védjegy tulajdonosa a 2017 nyarán  2. alkalommal indított útjára egy olyan versenyt és díjat, ami értékeli a szállodák fáradozását a családok magas minőségű kiszolgálása érdekében.  A díjak kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy valóban a családok véleménye alapján kerüljön kiosztásra mind a „Családok Szállodája”, mind a „Családbarát Szállodai Szakember” díj.  

A KidsOasis Családok Szállodája 2017. díj elsősorban a szálloda szolgáltatásait, gyermekbarát és bababarát felszereléseit, programjait értékeli, de természetesen a dolgozók hozzáállása is befolyásolta az eredményt, hiszen a KidsOasis számára fontos, hogy ne csak az épület és a szoba legyen család- és gyermekbarát, hanem a személyzet is legyen elhivatott és képviselje azt az értékrendet amelyeket a KidsOasis elengedhetetlennek tart a minőségi családbarát szolgáltatáshoz.
 
A KidsOasis Családok Szállodája 2017.  díj nyertese immár másodszorra is az 5 szélforgós minősített családbarát szálláshely az  Oxigén Hotel Family & Spa lett, a vigaszdíjat a  4 szélforgós minősítésű siófoki Hotel Azúr vitte el.
A szállodák a trófea mellé családbarát szolgáltatásaik fejlesztéséhez kapcsolódó oktatási programot, animációs tanácsadást, játékokat, mesekönyveket, babafelszereléseket nyertek is nyertek.

KidsOasis  Családbarát Szállodai Szakembere 2017. díjra azoktól a családoktól várták a jelöléseket, akik már pihentek valamely KidsOasis által minősített szálláshelyen. Kíváncsiak voltak, hogy kik azok a munkatársak a szállodában, akik a leginkább ismerik és értik a családok különleges igényeit. Ki ért a gyerekek és a szülők nyelvén, ki a legkedvesebb, a legsegítőkészebb, a legrugalmasabb, a legtürelmesebb? Jelölni minden munkatársat lehetett, aki KidsOasis minősített szálláshelyen végzi munkáját, legyen animátor, úszómester, pincér, takarító, recepciós, vagy akár szakács.
 
A vendégek véleménye alapján Sallai Nóra, a Tisza Balneum Hotel animátora a KidsOasis Családbarát szakembere 2017. díj nyertese.
A vigaszdíjat Márton Debóra, az Oxigén Hotel animátora vitte el.
 
A díjak 2017. november 14-én, a 4. Családbarát Turizmus Konferencia keretében kerültek kiosztásra. További részletek és információ a díjról:  http://kidsoasis.hu/csaladokertdij oldalon.
 
Bővebb információ és sajtókapcsolat:

http://kidsoasis.hu/
Gyetvainé Zováth Anikó
KidsOasis - Minősített családbarát szálláshelyek
Ügyvezető
Email: info@kidsoasis.hu